• Publicat:
  • Actualizat:
Vremea

VREMEA – VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Prognoza METEO pentru duminică și luni

VREMEA - VREMEA ÎN BUCUREȘTI

VREMEA – VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Vremea se răcește astăzi în toată țara. Cele mai joase temperaturi vor fi înregistrate în regiunile subcarpatice, potrivit ANM.

DUMINICĂ

Cerul va prezenta înnorări în timpul zilei, iar după-amiază și noaptea va ploua pe arii extinse în sudul și sud-estul teritoriului, unde izolat cantitățile de apă vor fi însemnate. În restul teritoriului, doar izolat va ploua slab.

La munte și pe arii restrânse, dimineața și noaptea în Moldova, precipitațiile, slabe cantitativ, vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vântul va avea intensificări în regiunile sudice și sud-estice și la munte, dar și în extremitatea de vest.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 6 grade în nordul Moldovei până la 15 grade în sudul și centrul țării, iar cele minime se vor încadra, în general, între -1 și 7 grade.

LUNI

VREMEA va fi rece pentru această perioadă a anului, iar cerul temporar noros. Va ploua slab, ziua local în sud-vestul țării și izolat în rest, iar noaptea pe arii restrânse, cu precădere în nord-vest. La munte vor fi precipitații mixte.

În București vremea va fi rece, astfel încât temperatura maximă va fi de 12-13 grade, iar cea minimă în jur de 4 grade. Cerul va fi temporar noros, iar în cursul zilei vor fi condiții ca trecător să plouă slab.

Mai multe informații METEO găsiți în secțiunea VREMEA

×
Inchide