VREMEA – VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Prognoza meteo pentru joi și vineri

Redactor:
Adrian Popa
VREMEA – VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Prognoza meteo pentru joi și vineri
VREMEA - VREMEA ÎN BUCUREȘTI ȘI ÎN ȚARĂ.

VREMEA – VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Astăzi vremea se va menține înnorată în majoritatea regiunilor și va ploua în jumătatea de nord a țării. La munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, potrivit ANM. În capitală va ploua slab în prima parte a zilei de astăzi. Spre seară și noaptea cerul se va degaja treptat, devenind variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă va fi de 12-13 grade, iar cea minimă de 2-4 grade.

VREMEA ÎN ȚARĂ ( joi, 4 aprilie): Vremea se va răci în regiunile intracarpatice, unde temperaturile maxime se vor situa între 5 și 12 grade Celsius, în timp ce în restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această dată (9 și 16 grade). Cerul va deveni treptat variabil în sudul și sud-vestul țării, dar în celelalte regiuni înnorările vor mai persista și va ploua pe arii extinse în jumătatea de nord a țării și local în rest, îndeosebi ziua.  În zona de munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul teritoriului și trecător în nord-vest, precum și la munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață în sud și sud-est.

VREMEA ÎN ȚARĂ (vineri, 5 aprilie): Cerul se va înnora treptat pe parcursul zilei începând din vestul țării și va ploua, în general slab cantitativ, pe arii extinse în vest, centru și nord și local în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și în zona de munte. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă mai ales în regiunile intracarpatice, vor fi cuprinse între 13 și 14 grade în nordul teritoriului și 20 de grade în sud-est, iar cele minime se vor situa între 4 și 10 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață în Lunca Dunării.

 

Inchide