ANDREW TATE rămâne după gratii! Instanța a respins cererea milionarului de înlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar pe cauțiune. Decizia poate fi contestată

ANDREW TATE rămâne după gratii! Instanța a respins cererea milionarului de înlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar pe cauțiune. Decizia poate fi contestată
Andrew Tate / Sursa foto: GÂNDUL
Publicat: 14/03/2023, 20:03
Actualizat: 14/03/2023, 20:58

Andrew Tate, arestat preventiv din decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol, va rămâne în închisoare după ce Tribunalul București a decis marți să respingă cererea milionarului britanic. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată.

”Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauțiune formulată de inculpatul TEA ca inadmisibila în principiu. Cu drept de contestație în 48 de ore de la comunicare”, informează Tribunalul București.

”Din păcate, tribunalul a respins cererea formulată de apărare pentru schimbarea măsurii de arest preventiv cu cea a controlului judiciar pe cauţiune. Suntem dezamăgiţi de decizie întrucât Andrew îşi doreşte foarte mult să petreacă timp alături de familie”, transmite grupul de coordonare a apărării fraților Tate.

”Aparent decizia este nelegală întrucât inadmisibilitatea privește o chestiune de imposibilitate a demersului judiciar, chestiune inaplicabilă în cauza”, spune și avocatul Eugen Vidineac.

Fratele său, Tristan, care a făcut și el a făcut cerere de înlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar, va afla decizia instanței miercuri, 15 martie, de la ora 15:00.

În acest moment, frații Tate și cele două complice, Georgiana Naghel şi fostă polițistă Alexandra-Luana Radu, sunt în Arestul Central al Poliției Capitalei, unde vor rămâne până pe 29 martie.

Milionarul britanic a încercat să convingă instanța să îl pună în libertate

Excentricii milionari Andrew și Tristan Tate – Acuzați de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol – rămân în arest preventiv cel puțin până la finalul lunii martie, după decizia luată luni, 27 februarie, de judecătorii Curții de Apel București.

Andrew Tate a cerut, în fața judecătorilor, să fie eliberat din arest, spunându-le acestora că are o boală foarte gravă, de care a aflat după o investigație făcută în Dubai, cu doar câteva zile înainte de a fi pus sub acuzare și arestat pentru trafic de persoane. Milionarul britanic a încercat să convingă instanța să îl pună în libertate, pentru a putea ajunge din nou în Dubai, unde ar trebui să fie reexaminat de specialiștii care i-au pus diagnosticul în decembrie 2022, însă judecătorii au considerat că el poate fi investigat și tratat în spitale din România.

Surse Gândul au precizat, în exclusivitate,  ”diagnosticul pus acestuia este de tumoră traheală cu extindere la nivelul bronhiilor și plămânilor”.

În același timp, acestea au precizat că milionarul britanic intenționa să meargă în Dubai, în cazul în care ar fi fost eliberat din arestul preventiv, pentru o reezaminare medicală.

”Milionarul britanic a primit diagnosticul de tumoră traheală cu extindere la nivelul bronhiilor și plămânilor. De aceea, în luna ianuarie 2023, Andrew Tate spera că, în cazul în care instanța îl va elibera din arest, se va duce în Dubai pentru reexaminare”, au transmis sursele Gândul.

Citește și: 

EXCLUSIV | Andrew Tate a aflat înainte de a fi arestat că are o boală gravă. Ce DIAGNOSTIC i-au pus medicii și cum a vrut să convingă instanța să-l lase să plece în Dubai

EXCLUSIV | Greșeala care i-a înfundat și mai mult pe Andrew și Tristan Tate. Cum au căzut milionarii britanici în plasa procurorilor DIICOT

EXCLUSIV | Andrew și Tristan Tate au cerut Playstation și hairstylist în arest. Cum au reacționat polițiștii

Adina Anghelescu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
Declarații cutremurătoare făcute de mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accidentul de la 2...
Florin Piersic, în stare GRAVĂ când a ajuns la spital! Declarațiile șocante ale medicilor
Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul lui Florin Piersic, din cauza infecţiei cu...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Hailey Bieber este însărcinată cu primul copil! Anunțul emoționat făcut de Justin Bieber | Foto
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Medicii de la Spitalul „Foişor” despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Starea generală...
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
Apare un NOU buletin de identitate. Decizie doar pentru cei cu telefon mobil
Veste proastă pentru mulți români. Nu mai pot merge în vacanță aici
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
”Am chemat salvarea. Șocul a fost groaznic” Dinu Maxer a trecut prin momente de panică...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pentru ce a fost Greta Thunberg amendată în propria țară?