ANDREW TATE rămâne după gratii! Instanța a respins cererea milionarului de înlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar pe cauțiune. Decizia poate fi contestată

ANDREW TATE rămâne după gratii! Instanța a respins cererea milionarului de înlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar pe cauțiune. Decizia poate fi contestată
Andrew Tate / Sursa foto: GÂNDUL
Publicat: 14/03/2023, 20:03
Actualizat: 14/03/2023, 20:58

Andrew Tate, arestat preventiv din decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol, va rămâne în închisoare după ce Tribunalul București a decis marți să respingă cererea milionarului britanic. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată.

”Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauțiune formulată de inculpatul TEA ca inadmisibila în principiu. Cu drept de contestație în 48 de ore de la comunicare”, informează Tribunalul București.

”Din păcate, tribunalul a respins cererea formulată de apărare pentru schimbarea măsurii de arest preventiv cu cea a controlului judiciar pe cauţiune. Suntem dezamăgiţi de decizie întrucât Andrew îşi doreşte foarte mult să petreacă timp alături de familie”, transmite grupul de coordonare a apărării fraților Tate.

”Aparent decizia este nelegală întrucât inadmisibilitatea privește o chestiune de imposibilitate a demersului judiciar, chestiune inaplicabilă în cauza”, spune și avocatul Eugen Vidineac.

Fratele său, Tristan, care a făcut și el a făcut cerere de înlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar, va afla decizia instanței miercuri, 15 martie, de la ora 15:00.

În acest moment, frații Tate și cele două complice, Georgiana Naghel şi fostă polițistă Alexandra-Luana Radu, sunt în Arestul Central al Poliției Capitalei, unde vor rămâne până pe 29 martie.

Milionarul britanic a încercat să convingă instanța să îl pună în libertate

Excentricii milionari Andrew și Tristan Tate – Acuzați de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol – rămân în arest preventiv cel puțin până la finalul lunii martie, după decizia luată luni, 27 februarie, de judecătorii Curții de Apel București.

Andrew Tate a cerut, în fața judecătorilor, să fie eliberat din arest, spunându-le acestora că are o boală foarte gravă, de care a aflat după o investigație făcută în Dubai, cu doar câteva zile înainte de a fi pus sub acuzare și arestat pentru trafic de persoane. Milionarul britanic a încercat să convingă instanța să îl pună în libertate, pentru a putea ajunge din nou în Dubai, unde ar trebui să fie reexaminat de specialiștii care i-au pus diagnosticul în decembrie 2022, însă judecătorii au considerat că el poate fi investigat și tratat în spitale din România.

Surse Gândul au precizat, în exclusivitate,  ”diagnosticul pus acestuia este de tumoră traheală cu extindere la nivelul bronhiilor și plămânilor”.

În același timp, acestea au precizat că milionarul britanic intenționa să meargă în Dubai, în cazul în care ar fi fost eliberat din arestul preventiv, pentru o reezaminare medicală.

”Milionarul britanic a primit diagnosticul de tumoră traheală cu extindere la nivelul bronhiilor și plămânilor. De aceea, în luna ianuarie 2023, Andrew Tate spera că, în cazul în care instanța îl va elibera din arest, se va duce în Dubai pentru reexaminare”, au transmis sursele Gândul.

Citește și: 

EXCLUSIV | Andrew Tate a aflat înainte de a fi arestat că are o boală gravă. Ce DIAGNOSTIC i-au pus medicii și cum a vrut să convingă instanța să-l lase să plece în Dubai

EXCLUSIV | Greșeala care i-a înfundat și mai mult pe Andrew și Tristan Tate. Cum au căzut milionarii britanici în plasa procurorilor DIICOT

EXCLUSIV | Andrew și Tristan Tate au cerut Playstation și hairstylist în arest. Cum au reacționat polițiștii

Adina Anghelescu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
Actrița care i-a ÎNNEBUNIT pe bărbați! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Cel mai amenințat oraș din lume. Primul care poate fi distrus nuclear
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un rezervor uriaș de apă a fost găsit ascuns adânc sub suprafața Pământului