Mesajul reprezentanților fraților TATE după decizia instanței de menținere a arestului preventiv: „Decizia va fi contestată”

Mesajul reprezentanților fraților TATE după decizia instanței de menținere a arestului preventiv: „Decizia va fi contestată”
Publicat: 16/03/2023, 00:04
Actualizat: 16/03/2023, 06:51

Reprezentanții fraților Andrew și Tristan Tate anunță că intenționează să conteste decizia instanței de menținere a arestului preventiv în cazul celor doi.

După ce Tribunalul București a decis marți să respingă cererile celor doi privind eliberarea, reprezentanții fraților britanici anunță că vor contesta decizia.

„Din păcate, Tribunalul a respins cererea de înlocuire a arestului preventiv cu control judiciar pe cauțiune în cazul lui Tristan Tate. În mod firesc, ambii frați sunt dezamăgiți de această decizie, mai ales având în vedere că Tristan își dorește foarte mult să își cunoască fiica nou-născută. El rămâne în arest alături de fratele său și continuă să se susțină și să se încurajeze reciproc în această perioadă dificilă și plină de provocari. Decizia va fi contestată de către avocați în termenul prevăzut de 48 de ore”, transmit aceștia.

Frații Tate rămân în arest

Excentricii milionari Andrew și Tristan Tate – Acuzați de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol – rămân în arest preventiv cel puțin până la finalul lunii martie, după decizia luată luni, 27 februarie, de judecătorii Curții de Apel București.

Andrew Tate a cerut, în fața judecătorilor, să fie eliberat din arest, spunându-le acestora că are o boală foarte gravă, de care a aflat după o investigație făcută în Dubai, cu doar câteva zile înainte de a fi pus sub acuzare și arestat pentru trafic de persoane. Milionarul britanic a încercat să convingă instanța să îl pună în libertate, pentru a putea ajunge din nou în Dubai, unde ar trebui să fie reexaminat de specialiștii care i-au pus diagnosticul în decembrie 2022, însă judecătorii au considerat că el poate fi investigat și tratat în spitale din România.

Surse Gândul au precizat, în exclusivitate,  ”diagnosticul pus acestuia este de tumoră traheală cu extindere la nivelul bronhiilor și plămânilor”.

În același timp, acestea au precizat că milionarul britanic intenționa să meargă în Dubai, în cazul în care ar fi fost eliberat din arestul preventiv, pentru o reezaminare medicală.

„Milionarul britanic a primit diagnosticul de tumoră traheală cu extindere la nivelul bronhiilor și plămânilor. De aceea, în luna ianuarie 2023, Andrew Tate spera că, în cazul în care instanța îl va elibera din arest, se va duce în Dubai pentru reexaminare”, au transmis sursele Gândul.

Citește și: 

EXCLUSIV | Andrew Tate a aflat înainte de a fi arestat că are o boală gravă. Ce DIAGNOSTIC i-au pus medicii și cum a vrut să convingă instanța să-l lase să plece în Dubai

EXCLUSIV | Greșeala care i-a înfundat și mai mult pe Andrew și Tristan Tate. Cum au căzut milionarii britanici în plasa procurorilor DIICOT

EXCLUSIV | Andrew și Tristan Tate au cerut Playstation și hairstylist în arest. Cum au reacționat polițiștii

Adina Anghelescu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Cu cine petrece Violeta Bănică de Paște: „Abia aștept”
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Alessandro Volta, inventatorul bateriei electrice