8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Taxa auto, din nou în actualitate. Când ar putea fi introdusă / Ministrul Mediului a oferit explicații: „România trebuie să decidă dacă…”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Taxa auto, din nou în actualitate. Când ar putea fi introdusă / Ministrul Mediului a oferit explicații: „România trebuie să decidă dacă...”
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Taxa auto, din nou în actualitate. Când ar putea fi introdusă / Ministrul Mediului a oferit explicații: „România trebuie să decidă dacă...” / Foto ilustrativ: Pixabay.com
Publicat: 12/01/2021, 07:52

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat că în România va fi introdusă o nouă taxă auto, menită să scadă nivelul de poluare. Nu se știe însă când anume va fi implementată.

Revine taxa auto. Tanczos Barna a explicat cum va fi implementată: „Nu vrem să mai ajungem în situația de a avea o taxă ilegală”

Taxele auto, de poluare, implementate în anii trecuți, au eșuat din cauza neregulilor legale, a precizat ministrul. Astfel, se caută soluția optimă pentru a introduce din nou o asemenea taxă.

O nouă taxă pentru români! Ministrul Mediului a făcut anunțul: „Vine în câteva săptămâni!”

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat, luni seara, că proiectul Hotărârii de Guvern care va introduce o taxă pe ambalaje va fi elaborat în câteva săptămâni. Scopul declarat este creșterea gradului de reciclare a ambalajelor.

Cutremur de 6,7 grade la granița dintre Rusia și Mongolia

Un cutremur puternic s-a produs luni noapte, la granița dintre RUSIA și MONGOLIA.

Ludovic Orban: Prefecții nu vor mai fi înalți funcționari publici

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că se lucrează la „o reglementare” prin care prefecții să nu mai fie înalți funcționari publici.

Doliu în handbal. Antrenorul Bogdan Macovei a murit la 67 de ani

Bogdan Macovei, antrenor de handbal cu care naționala feminină ocupa locul 4 la Campionatul Mondial din 1999, a murit la 67 de ani.

Efectul neașteptat al COVID-19. Cazul neobișnuit, tratat de un medic român

Un bărbat de 65 de ani, care a fost infectat cu COVID-19, a sughițat timp de o săptămână, non-stop, după ce a fost externat din spital. Pacientul a primit medicamente de la medicul de familie, dar situația lui nu s-a ameliorat. Atunci a ajuns în atenția medicului Marcela Dragomir, specialist în terapia cu ozon.

Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2021. „Gemenii” pot fi neliniștiți și stresați

Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

GÂNDUL LIVE. Marius Chirca, președintele Asociației Kola Kariola, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția de marți, 12 ianuarie 2021, de la ora 11.30

Marius Chirca, președintele Asociației Kola Kariola, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția GÂNDUL LIVE de marți, 12 ianuarie 2021, de la ora 11.30.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase