Alexandru Petrescu, mesaj dur pentru Clotilde Armand și Nicușor Dan: ”Zero performanță, zero respectare a agendei cetățenilor, zero profesionalism în administrație”

Alexandru Petrescu, mesaj dur pentru Clotilde Armand și Nicușor Dan: ”Zero performanță, zero respectare a agendei cetățenilor, zero profesionalism în administrație”
Alexandru Petrescu, mesaj dur pentru Clotilde Armand și Nicușor Dan
Publicat: 08/02/2022, 14:51
Actualizat: 08/02/2022, 14:52

Alexandru Petrescu – fost ministru PSD – consideră că Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, este exact opusul a ceea ce declară de foarte multe ori, transmițând că edilul bifează cifra zero atunci când este vorba despre performanță, profesionalism în administrație sau respectarea agendei locuitorilor din sector.

Alexandru Petrescu mai scrie, în mediul online, că și Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, ”suferă” la acest capitol, transformându-se în ” edilul-șef cu cea mai scăzută popularitate din istorie”.

”Clotilde Armand, primarul a orice altceva, dar al sectorului 1 NU. Conflictele interne din USR, un partid care n-a făcut nimic în interesul cetățenilor, nici în Parlament, nici la Guvern, nu sunt de așa mare interes, însă ce atrage atenția sunt declarațiile recente ale doamnei Clotilde Armand, primarul sectorului 1.

Dânsa spune că «USR trebuie să livreze performanță administrativă, să demonstreze în primul rând la nivel local că poate transforma o primărie erodată de corupție într-una performantă. Peste tot în teritoriu. De la sat până la oraș. Acesta este singurul program politic cunoscut de mine și asumat de mine». Doamna Armand nu este de acord cu ea însăși, se pare, deoarece descrie exact opusul a ceea ce, de un an și câteva luni, face, sau mai degrabă nu face la Primăria Sectorului 1: performanță. Zero performanță, zero respectare a agendei cetățenilor, zero profesionalism în administrație!”, scrie Alexandru Petrescu pe pagina sa de socializare.

”Un 2021 pe care-l putem proclama Anul Gunoaielor în sectorul 1”

Alexandru Petrescu precizează că există ”maldăre de gunoaie” chiar în curtea sediului Administrației Domeniului Public (ADP) Sector 1 de pe șoseaua Odăi”, ceea ce nu este doar paradoxal, ci și o continuare nedorită a ceea ce s-a întâmplat în 2021, anul care ar putea fi declarat – scrie fostul ministru PSD – ”Anul Gunoaielor în sectorul 1”.

Potrivit fostului ministru, Clotilde Armand ar încerca doar să ”distragă atenția” de la ”dezastrul administrativ” pe care îl ”patronează”, devenind, astfel, un edil-”monument al ineficienței și testament al incapacității”.

”Priviți o mostră a singurului program politic cunoscut și asumat de doamna Armand: curtea sediului Administrației Domeniului Public (ADP) Sector 1 de pe șoseaua Odăi al administrației publice locale păstorite de primarul sectorului 1 este plină de maldăre de gunoaie. După un 2021 pe care-l putem proclama Anul Gunoaielor în sectorul 1, problemă recurentă încă nerezolvată în totalitate de administrația locală, avem deșeuri depozitate pe spațiul verde chiar în curtea unui complex social al Primăriei de sector, pentru că nu există contract cu vreo groapă de gunoi, deci n-are cine să ridice deșeurile de acolo. Poate vom avea un nou obiectiv turistic în sector, muntele de gunoaie de pe șos. Odăi!

Mai vreți profesionalism pe pâine? Primăria lui Clotilde Armand anunță că va fi «prima administrație locală care produce mai multă energie decât consumă» după ce va instala panouri fotovoltaice pe toate clădirile din subordine. Este așa de ușor să anunți ce vrei să faci în viitor, având în vedere că în prezent ai zero realizări”, mai scrie fostul ministru PSD în mediul online.

Doamna Armand face orice să distragă atenția de la dezastrul administrativ pe care-l patronează de un an și mai bine și care va intra în cărțile de istorie ca monument al ineficienței și testament al incapacității unui edil de a înțelege nevoile comunităților locale din sectorul 1, în acest caz. Ecologia nu se face pe hârtie, pour la bonne bouche. Hai să începem cu curățarea spațiului public de gunoaie, iată o activitate eco de la care doamna Armand se sustrage cu grație”

Alexandru Petrescu

Cetățenii sectorului 1 sunt sătui până peste cap de declarațiile manipulatoare ale primarului sector 1”

În aceeași postare, Alexandru Petrescu trage concluzia că primarul Sectorului 1 recurge la ”declarații manipulatoare” în timp ce locuitorii sectorului 1 ”sunt sătui până peste cap”.

În încheiere, fostul ministru PSD îl etichetează pe Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, drept ”edilul-șef cu cea mai scăzută popularitate din istorie”, ironizând ”profesionalismul” de care dă dovadă acesta, alături de Clotilde Armand.

Cetățenii sectorului 1 sunt sătui până peste cap de declarațiile manipulatoare ale primarului sector 1, ce clamează eficiența și profesionalism, în timp ce isi exercita cel mai slab mandat de primar de sector de după 1989.

Este dovada supremă a tupeului userist, materializat prin aroganță, atitudine de superioritate nejustificată și disprețul pur față de oamenii care plătesc taxe și impozite pentru a beneficia de servicii decente din partea administrației locale”, încheie Alexandru Petrescu.

”Mai mult ca sigur, doamna Armand se referă și la profesionalismul nemaiîntâlnit de care dă dovadă în fiecare zi colegul ei de la Primăria Generală, Nicușor Dan, edilul-șef cu cea mai scăzută popularitate din istorie

Alexandru Petrescu, fost ministru PSD


Citește și: 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Decizie pentru utilizatorii TikTok din ROMÂNIA. Să facă asta este INTERZIS prin lege
Vreme de coșmar. Ține o săptămână
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
O teorie bizară spune că în Univers există un singur electron