Alexandru Petrescu, mesaj dur pentru Clotilde Armand și Nicușor Dan: ”Zero performanță, zero respectare a agendei cetățenilor, zero profesionalism în administrație”

Alexandru Petrescu, mesaj dur pentru Clotilde Armand și Nicușor Dan: ”Zero performanță, zero respectare a agendei cetățenilor, zero profesionalism în administrație”
Alexandru Petrescu, mesaj dur pentru Clotilde Armand și Nicușor Dan
Publicat: 08/02/2022, 14:51
Actualizat: 08/02/2022, 14:52

Alexandru Petrescu – fost ministru PSD – consideră că Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, este exact opusul a ceea ce declară de foarte multe ori, transmițând că edilul bifează cifra zero atunci când este vorba despre performanță, profesionalism în administrație sau respectarea agendei locuitorilor din sector.

Alexandru Petrescu mai scrie, în mediul online, că și Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, ”suferă” la acest capitol, transformându-se în ” edilul-șef cu cea mai scăzută popularitate din istorie”.

”Clotilde Armand, primarul a orice altceva, dar al sectorului 1 NU. Conflictele interne din USR, un partid care n-a făcut nimic în interesul cetățenilor, nici în Parlament, nici la Guvern, nu sunt de așa mare interes, însă ce atrage atenția sunt declarațiile recente ale doamnei Clotilde Armand, primarul sectorului 1.

Dânsa spune că «USR trebuie să livreze performanță administrativă, să demonstreze în primul rând la nivel local că poate transforma o primărie erodată de corupție într-una performantă. Peste tot în teritoriu. De la sat până la oraș. Acesta este singurul program politic cunoscut de mine și asumat de mine». Doamna Armand nu este de acord cu ea însăși, se pare, deoarece descrie exact opusul a ceea ce, de un an și câteva luni, face, sau mai degrabă nu face la Primăria Sectorului 1: performanță. Zero performanță, zero respectare a agendei cetățenilor, zero profesionalism în administrație!”, scrie Alexandru Petrescu pe pagina sa de socializare.

”Un 2021 pe care-l putem proclama Anul Gunoaielor în sectorul 1”

Alexandru Petrescu precizează că există ”maldăre de gunoaie” chiar în curtea sediului Administrației Domeniului Public (ADP) Sector 1 de pe șoseaua Odăi”, ceea ce nu este doar paradoxal, ci și o continuare nedorită a ceea ce s-a întâmplat în 2021, anul care ar putea fi declarat – scrie fostul ministru PSD – ”Anul Gunoaielor în sectorul 1”.

Potrivit fostului ministru, Clotilde Armand ar încerca doar să ”distragă atenția” de la ”dezastrul administrativ” pe care îl ”patronează”, devenind, astfel, un edil-”monument al ineficienței și testament al incapacității”.

”Priviți o mostră a singurului program politic cunoscut și asumat de doamna Armand: curtea sediului Administrației Domeniului Public (ADP) Sector 1 de pe șoseaua Odăi al administrației publice locale păstorite de primarul sectorului 1 este plină de maldăre de gunoaie. După un 2021 pe care-l putem proclama Anul Gunoaielor în sectorul 1, problemă recurentă încă nerezolvată în totalitate de administrația locală, avem deșeuri depozitate pe spațiul verde chiar în curtea unui complex social al Primăriei de sector, pentru că nu există contract cu vreo groapă de gunoi, deci n-are cine să ridice deșeurile de acolo. Poate vom avea un nou obiectiv turistic în sector, muntele de gunoaie de pe șos. Odăi!

Mai vreți profesionalism pe pâine? Primăria lui Clotilde Armand anunță că va fi «prima administrație locală care produce mai multă energie decât consumă» după ce va instala panouri fotovoltaice pe toate clădirile din subordine. Este așa de ușor să anunți ce vrei să faci în viitor, având în vedere că în prezent ai zero realizări”, mai scrie fostul ministru PSD în mediul online.

Doamna Armand face orice să distragă atenția de la dezastrul administrativ pe care-l patronează de un an și mai bine și care va intra în cărțile de istorie ca monument al ineficienței și testament al incapacității unui edil de a înțelege nevoile comunităților locale din sectorul 1, în acest caz. Ecologia nu se face pe hârtie, pour la bonne bouche. Hai să începem cu curățarea spațiului public de gunoaie, iată o activitate eco de la care doamna Armand se sustrage cu grație”

Alexandru Petrescu

Cetățenii sectorului 1 sunt sătui până peste cap de declarațiile manipulatoare ale primarului sector 1”

În aceeași postare, Alexandru Petrescu trage concluzia că primarul Sectorului 1 recurge la ”declarații manipulatoare” în timp ce locuitorii sectorului 1 ”sunt sătui până peste cap”.

În încheiere, fostul ministru PSD îl etichetează pe Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, drept ”edilul-șef cu cea mai scăzută popularitate din istorie”, ironizând ”profesionalismul” de care dă dovadă acesta, alături de Clotilde Armand.

Cetățenii sectorului 1 sunt sătui până peste cap de declarațiile manipulatoare ale primarului sector 1, ce clamează eficiența și profesionalism, în timp ce isi exercita cel mai slab mandat de primar de sector de după 1989.

Este dovada supremă a tupeului userist, materializat prin aroganță, atitudine de superioritate nejustificată și disprețul pur față de oamenii care plătesc taxe și impozite pentru a beneficia de servicii decente din partea administrației locale”, încheie Alexandru Petrescu.

”Mai mult ca sigur, doamna Armand se referă și la profesionalismul nemaiîntâlnit de care dă dovadă în fiecare zi colegul ei de la Primăria Generală, Nicușor Dan, edilul-șef cu cea mai scăzută popularitate din istorie

Alexandru Petrescu, fost ministru PSD


Citește și: 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Delia, gafă colosală! S-a aplecat, fusta s-a ridicat şi s-a văzut tot, în ziua mare
FOTO. Cea mai sexy handbalistă, în costum de baie! Brazilianca face ravagii
O femeie a postat fotografia cu mâncarea de la restaurant și s-a trezit cu notă...
Tânără de 28 de ani moartă după ce și-a mărit buzele: L-am implorat pe doctor...
Răsturnare de situaţie în cazul fetiţei de 4 ani care a murit. Medicii chemaţi să...
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
Renault își ia adio de la DUSTER! Ce se întâmplă cu SUV-ul de la Mioveni?
Apar informații uluitoare în cazul crimei din București! Cum a ucis-o bărbatul de 72 de...
Detalii terifinate ies la iveală în cazul gravidei ucise în Capitală: ”I-a propus să iasă...
Cristina Spătar, dată afară din casă chiar de Moș Nicolae, cu tot cu cei doi...
Salariile bugetarilor ar putea creşte în 2024 cu 5%. Profesorii ar putea beneficia de o...
Câţi bani au primit Ada şi Tony Galeş pentru 5 săptămâni la America Express? Salariu...
Sportul care poate fi făcut de TOATĂ LUMEA! Mai mult, întărește și pregătește corpul pentru...
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
Un hairstylist român, mort la 44 de ani. Decesul e misterios
Ce relație au Dorian Popa și Babs după despărțire. Un detaliu i-a dat de gol
BANCUL ZILEI. Două femei se schimbă în vestiar la sala de fitness. Una dintre ele...