Bill Gates finanțează cu milioane de dolari ONG-uri care susțin că toți COPIII sub 10 ani ar trebui să învețe despre „munca sexuală comercială”

Bill Gates finanțează cu milioane de dolari ONG-uri care susțin că toți COPIII sub 10 ani ar trebui să învețe despre „munca sexuală comercială”
Bill Gates și ONG-urile care pledează pentru educarea sexuală a copiilor / Sursa FOTO: wikimedia.org
Publicat: 19/04/2023, 10:12
Actualizat: 19/04/2023, 10:13

Educația sexuală a copiilor continuă să-l preocupe destul de mult pe Bill Gates. O dovedește activitatea Fundației Bill&Melinda Gates, care a donat milioane de dolari unor ONG-uri ce susțin că toți copiii sub 10 ani ar trebui să învețe despre „munca sexuală comercială”.

„Pe măsură ce crești, s-ar putea să începi să fii interesat de oameni cu identități de gen diverse”, insistă aceste organizații non-guvernamentale puternic sprijinite de miliardarul Bill Gates.

Ce urmărește International Planned Parenthood Federation

International Planned Parenthood Federation (IPPF) exercită o influență semnificativă asupra educației sexuale în școli la nivel global.

ONG-ul cuprinde 120 de organizații independente din peste 146 de țări, iar printre parteneri regăsim și o entitate din România. IPPF, inclusiv rețeaua europeană, a primit peste 80 de milioane de dolari de la Bill Gates, însă pe lista donatorilor importanți regăsim și Organizația Mondială a Sănătății.

În 2017, ONG-ul International Planned Parenthood Federation a lansat un set de instrumente care lasă să se întrevadă cum ar trebui predată educația sexuală copiilor din întreaga lume.

„Activitatea sexuală poate face parte din diferite tipuri de relații, inclusiv întâlniri, căsătorie sau muncă sexuală comercială, printre altele”, susțin cei de la IPPF. Mai departe, „copiilor sub 10 ani ar trebui să li se spună că, pe măsură ce cresc, s-ar putea să înceapă să fie interesați de persoanele cu identități de gen diverse”, arată Nicole Solas într-un mesaj postat pe Twitter.

Acest ONG sponsorizat de fundația lui Bill Gates sugerează că încă de la naștere copiii au un apetit sexual dezvoltat. Tocmai de aceea, insistă IPPF, chiar și cei cu vârste mai mici de 10 ani ar trebui învățați că „sexualitatea este o parte din tine din momentul în care te naști. Sexualitatea ta se dezvoltă și se schimbă de-a lungul vieții tale. Ființele umane, inclusiv adolescenții și tinerii, sunt ființe sexuale”.

„Toți oamenii sunt ființe sexuale cu drepturi sexuale, indiferent de vârsta lor. Drepturile sexuale includ dreptul de a spune da sau nu sexului, dreptul de a-și exprima sexualitatea, inclusiv dreptul de a căuta plăcere, dreptul de a se bucura de autonomie corporală” – International Planned Parenthood Federation

Deși Convenția ONU privind drepturile copilului definește un copil ca fiind o persoană cu vârsta sub 18 ani, ONG-ul finanțat de Bill Gates a exclus rolul vârstei în capacitatea unui copil de a consimți actul sexual cu un adult.

Organizația IPPF a fost înființată de eugenista Margaret Sanger, în anii ’50, cea care a pus și bazele Federației Planned Parenthood, tot din SUA, ce mizează în special pentru dreptul femeilor la avort.

În prezent, International Planned Parenthood Federation pare să funcționeze independent de organizația-mamă Planned Parenthood Federation, dar colaborează îndeaproape pe cele mai aprinse teme.

Organizația non-profit U.S. Abortion Advocacy este listată ca unul dintre membrii asociați IPPF. Alți membri include ONG-ul Sănătatea Reproductivă (Uganda), Asociația de planificare familială din Vietnam, Asociația de planificare familială Siriană, Sex&Samfund – Asociația daneză de planificare familială și Asociația Palestiniană de planificare și protecție familială.

Iar pe lista membrilor asociați regăsim și ONG-ul SECS – Societatea de educație contraceptivă și sexuală din România, potrivit Fox News.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
În ce stare se află Florin Piersic după ce ar fi contactat o bacterie nosocomială!...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de...
Au început lucrările la o autostradă vitală pentru România. S-a forat primul kilometru de tunel
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Opere pierdute ale Fraților Grimm, redescoperite în colecția unei biblioteci din Polonia