Clotilde Armand, selfie în fața sediului PSD Sector 1. Replica social-democraților: ”Se putea costuma în ceva, se putea urca pe macara, dar astăzi a ales să vină deghizată în primar”

Clotilde Armand, selfie în fața sediului PSD Sector 1. Replica social-democraților: ”Se putea costuma în ceva, se putea urca pe macara, dar astăzi a ales să vină deghizată în primar”
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand / Sursă Foto: Mediafax Foto
Publicat: 14/10/2022, 14:05
Actualizat: 14/10/2022, 14:13

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, continuă ”lupta” cu PSD Sector 1. Edilul a mers pe strada Mr. Gheorghe Șonțu, la sediul de sector al social-democraților, și-a făcut un selfie și a acuzat, încă o dată, că în curtea social-democraților se construiește un ”ansamblu rezidențial de 6 etaje”, cu toate că acolo ar fi ”o zonă protejată”.

Clotilde Armand a trimis, cu această ocazie, și o ”săgeată” către Gabriela Firea, fostul edil al Capitalei, notând, în mediul online, că este vorba despre o ”montură pesedistă de toți banii”, iar ”autorizația pentru construirea acestui ansamblu rezidențial din curtea PSD a fost semnată de fostul primar general al PSD”.

Ieri i-am solicitat prefectului PSD să suspende autorizația de construire pentru că este zonă protejată. Văd că nu s-a mișcat nimic, iar lucrările șantierului continuă într-un ritm nebunesc. Așa că am trimis un control al Serviciului de Disciplina în Construcții din cadrul Poliției Locale Sector 1”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de socializare.

Clotilde Armand continuă ”lupta” cu PSD Sector 1 | Sursa foto – Clotilde Armand Facebook

E greu de urmărit logica lui Armand…”

Petre Florin Manole, președintele PSD Sector 1, a reacționat tot în mediul online, reiterând informația potrivit căreia social-democrații nu au calitatea de proprietari la locul respectiv, ci de chiriași, numai că primarul Sectorului 1 a dorit ”să facă încă puțin circ”.

În același timp, acesta a ținut să precizeze că ”toate aceste scandaluri” sunt irelevante pentru cetățeni, iar Clotilde Armand nu mai poate păcăli pe nimeni, chiar dacă a mers la sediul PSD ”deghizată în primar”.

S-a dus Armand lângă clădirea unde avem sediul PSD Sector 1 – un imobil închiriat de noi – ca să facă încă puțin circ. Se putea costuma în ceva, se putea urca pe macara sau pe betonieră, dar astăzi a ales să vină deghizată în primar.

Nu mai păcălește, însă, pe nimeni, s-a prins până și Ciprian Ciucu de impostura doamnei și haosul din capul ei. Deci cumva Armand și-a pierdut azi și ultimul fan din PNL București… Însă toate aceste mici scandaluri n-au nicio relevanță pentru cetățean.

Relevant astăzi este că Armand a blocat proiectul PSD de creștere a burselor, pentru a veni apoi cu proiect de tăierea acestora, apoi l-a retras pentru ca astăzi să vină cu alt proiect, cu alte sume. V-am pierdut în detalii? Se poate, e greu de urmărit logica lui Armand

Petre Florin Manole, președinte PSD Sector 1


Citește și: 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Emisiunea de la care Rona Hartner credea că i s-a declanșat boala: 'Acolo am slăbit...
FOTO. Și-a filmat și pozat iubita în ipostaze intime! A primit interzis la națională
Vedete care împlinesc 60 de ani, dar nu-și arată vârsta GALERIE FOTO
Boala cruntă de care suferă Gelu Duminică: Nu știu dacă o să apuc 47 de...
Noi detalii în cazul morții lui Beatrice, tânăra ucisă de patronul magazinului la care lucra....
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
Renault își ia adio de la DUSTER! Ce se întâmplă cu SUV-ul de la Mioveni?
Medicilor nu le-a venit să creadă când au văzut! Ce a dus la decesul micuței...
Aceasta e cea mai mare pensie din România! De cealaltă parte, peste 1 milion de...
Cristina Spătar, dată afară din casă chiar de Moș Nicolae, cu tot cu cei doi...
Salariile bugetarilor ar putea creşte în 2024 cu 5%. Profesorii ar putea beneficia de o...
Delia, gafă colosală! S-a aplecat, fusta s-a ridicat şi s-a văzut tot, în ziua mare
Cele mai CIUDATE obiceiuri ale lui Napoleon! Ce FEMEI îi plăceau cel mai mult?
Cutremur în toată Rusia: Putin va fi înlăturat printr-o lovitură de palat
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Ștefan Bănică, moment emoționant pe scenă, alături de fiica lui, Violeta Bănică. Adolescenta și-a acompaniat...
BANCUL ZILEI. Două femei se schimbă în vestiar la sala de fitness. Una dintre ele...