PSD Sector 1 demontează acuzațiile Clotildei Armand. Petre Florin Manole: ”Minte din nou, pentru a fi primar, trebuie să știi codul administrativ”

PSD Sector 1 demontează acuzațiile Clotildei Armand. Petre Florin Manole: ”Minte din nou, pentru a fi primar, trebuie să știi codul administrativ”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei
Publicat: 14/10/2022, 10:18
Actualizat: 14/10/2022, 14:06

Petre Florin Manole, președintele PSD Sector 1, îi transmite primarului Clotilde Armand că a lansat în spațiul public o informație care nu este susținută de realitate și că nu face altceva decât să ”plângă zilnic”.

Este vorba despre o nouă ”minciună” a primarului Sectorului 1 al Capitalei, acuză Petre Florin Manole pe pagina sa de socializare, în contextul în care aceasta a spus că ”în curtea PSD Sectorul 1, din strada Mr. Gheorghe Șonțu, s-a înălțat un bloc (2 S+P+5E+ 6 retras). Vis-a-vis de Parcul Herăstrău, în Zona Protejată nr. 60-Parcelarea Docenților”. 

În aceeași postare, Clotilde Armand a cerut ”Prefectului Capitalei, instalat de PSD, și Inspectoratului de Stat în Construcții să reanalizeze documentația privind construcția din curtea sediului PSD Sector 1 și să suspende autorizația. Acesta trebuie să respecte legislația în domeniul urbanismului, nu ordinele de la partid”.

”Nu avem în proprietate nici clădire, nici teren”

Președintele PSD Sector 1 demontează acuzațiile Clotildei Armand și notează că aceasta ”nu știe cine și unde construiește” în sector, iar terenul la care face referire nu aparține social-democraților.

Clotilde Armand minte din nou. Sau poate e acel gen de primar care nu știe cine și unde construiește în sectorul pe care ar trebui îl administreze. Spune noi construim pe un teren care nici măcar nu ne aparține – PSD Sector 1 este chiriaș în str. Șonțu nr 11. Nu avem în proprietate nici clădire, nici teren.

Așadar, dacă are dubii despre orice situație pe care ar trebui o cunoască, trimită un control de la Poliția Locală, facă încă o plângere (administrația Armand plânge zilnic)”, a precizat Petre Florin Manole, în mediul online.

”De ce face doamna Armand acest circ ieftin?”

Petre Florin Manole consideră că primarul Sectorului 1 nu face altceva decât ”circ ieftin”, iar în ultima perioadă a reușit să ”se facă de râs”.

În finalul postării sale, președintele PSD Sector 1 concluzionează că, ”pentru a fi primar, trebuie știi codul administrativ” și ”legislația pe urbanism”

Dar de ce face doamna Armand acest circ ieftin? Pentru s-a făcut de râs cu proiectul referitor la burse, pentru nu are proiectul anunțat al celor 1000 RON, pentru se îmbracă în pompier, dar nu are după 2 ani de mandat hainele de primar.

Pentru a furat voturile, dar nu și recuzitapentru a fi primar trebuie știi codul administrativ, legislația pe urbanism, plus puțină empatie, ca orice om”, încheie Petre Florin Manole, președintele PSD Sector 1.


Citește și: 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
David Popovici a cucerit-o pe Zsuzsanna Jakabos, cea mai frumoasă înotătoare a Ungariei
FOTO. Cea mai sexy handbalistă, în costum de baie! Brazilianca face ravagii
Vedete care împlinesc 60 de ani, dar nu-și arată vârsta GALERIE FOTO
Boala cruntă de care suferă Gelu Duminică: Nu știu dacă o să apuc 47 de...
Noi detalii în cazul morții lui Beatrice, tânăra ucisă de patronul magazinului la care lucra....
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
Renault își ia adio de la DUSTER! Ce se întâmplă cu SUV-ul de la Mioveni?
Medicilor nu le-a venit să creadă când au văzut! Ce a dus la decesul micuței...
Aceasta e cea mai mare pensie din România! De cealaltă parte, peste 1 milion de...
Cristina Spătar, dată afară din casă chiar de Moș Nicolae, cu tot cu cei doi...
Salariile bugetarilor ar putea creşte în 2024 cu 5%. Profesorii ar putea beneficia de o...
Emisiunea de la care Rona Hartner credea că i s-a declanșat boala: 'Acolo am slăbit...
Cele mai CIUDATE obiceiuri ale lui Napoleon! Ce FEMEI îi plăceau cel mai mult?
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Mirela Vaida, absentă de la Acces Direct ca să-și scoată album
Ștefan Bănică, moment emoționant pe scenă, alături de fiica lui, Violeta Bănică. Adolescenta și-a acompaniat...
BANCUL ZILEI. Două femei se schimbă în vestiar la sala de fitness. Una dintre ele...