Copilărie distrusă de război. Un băiețel de șapte ani învață să facă cocktailuri Molotov în Ucraina. „Este îngrozitor!”

Copilărie distrusă de război. Un băiețel de șapte ani învață să facă cocktailuri Molotov în Ucraina. „Este îngrozitor!”
Copilărie distrusă de război. Un băiețel de șapte ani învață să facă cocktailuri Molotov în Ucraina. „Este îngrozitor!” /Foto: Profimedia Production of Molotov cocktails in Uzhhorod, Kyiv, Ukraine - 28 Feb 2022,Image: 665605146, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia
Publicat: 02/03/2022, 11:16

O femeie cu inima frântă a dezvăluit cum nepotul ei de șapte ani învață să facă cocktailuri Molotov pentru a putea să-și apere familia în războiul sângeros din Ucraina.

Cetățenii ucraineni s-au adunat în Leeds, West Yorkshire, pentru a demonstra la adresa războiului pornit de Rusia împotriva patriei, au împărtășit povești îngrozitoare despre experiențele actuale ale rudelor lor, scrie Daily Star.

Anastasia Rapley a declarat, pentru LeedsLive că amenințarea cu moartea este atât de prezentă încât nepoțelul ei a învățat să facă cocktailuri Molotov.

Femeia este mamă a unui copil și fotograf, în vârstă de 26 de ani. Aceasta a declarat că toată familia și prietenii pregătesc cocktailuri Molotov.

Cel mai tânăr membru al familiei are șapte ani și știe deja să facă Molotov-uri. „Războiul este la doar trei ore de zbor de aici”, a mărturisit Anastasia.

În timpul live-ului, femeia nu a reușit să-și stăpânească lacrimile și a întrerupt intervenția, vizibil afectată.

Citește și

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase