Cum a fost pedepsită o fetiță de cinci ani care „nu și-a terminat temele”. Cazul a îngrozit opinia publică

Cum a fost pedepsită o fetiță de cinci ani care „nu și-a terminat temele”. Cazul a îngrozit opinia publică
Foto: Pixabay.com / Captură
Publicat: 09/06/2022, 12:20

Cruzime fără margini a unei mame din India, care și-a pedepsit crunt fetița de cinci ani, pe motiv că nu și-ar fi terminat temele de la școală.

Eleva de clasa întâi a fost legată cu o frânghie și lăsată pe acoperișul casei, în căldura dogoritoare din zona Khajuri Khas din Dehli.

Într-un videoclip filmat de o vecină, care a fost distribuit masiv pe rețelele de socializare, biata fetiță se zvârcolește în agonie, cu mâinile legate la spate și cu picioarele legate în zona gleznelor. Temperatura afară este caniculară și copila de abia mai respiră.

Poliția a anunțat că incidentul a avut loc pe 2 iunie. Între timp, mama fetei a recunoscut că i-a aplicat copilei sale pedeapsa teribilă.

Foto: Captură

„Prea dureros de urmărit”

Tatăl fetiței a declarat că nu a participat la tortura fiicei sale și a aflat ulterior, certându-se cu soția.

Cei care au vizionat filmarea s-au declarat îngroziți. Un utilizator de pe Twitter a spus că scena este sfâșietoare și bietul copil s-a zvârcolit ore în șir în căldura dogoritoare: „este atât de dureros de urmărit”.

Un alt utilizator a spus că videoclipul cu fetița torturată de mama sa „i-a frânt inima”, informează observatornews.ro.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult