Dacia Spring, aproape 40.000 de comenzi în Europa. Câți români își doresc acest model

Dacia Spring, aproape 40.000 de comenzi în Europa. Câți români își doresc acest model
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 19/11/2021, 17:55
Actualizat: 19/11/2021, 20:51

Modelul Dacia Spring a ajuns deja la aproape 40.000 de comenzi în Europa, din care peste 7.500 în România, transmite compania Dacia.

15.000 de autoturisme Spring au ajuns deja la beneficiari, 1.700 dintre acestea fiind livrate clienților din România.

„Începând din luna octombrie, primii clienți din mai multe țări europene au ajuns în posesia vehiculelor Spring pentru care au lansat precomenzi în perioada martie-iunie 2021. Inedită prin amploarea sa, campania de precomenzi derulată începând cu 20 martie în țări precum România, Franţa, Italia, Germania sau Spania, a cunoscut un succes major, în primele trei luni fiind deja înregistrate peste 16 000 de rezervări. Interesul publicului pentru primul model electric al mărcii Dacia s-a menținut constant şi după încheierea campaniei inițiale, din iulie fiind înregistrate în medie în fiecare lună peste 5 000 de comenzi în Europa”, potrivit unui comunicat de presă al companiei auto.

Reprezentanții companiei afirmă că, beneficiind de o autonomie de până la 305 km conform ciclului WLTP City, Dacia Spring se dovedește a fi un mijloc de mobilitate adaptat unui public larg – majoritatea europenilor care utilizează în prezent un autoturism personal, indiferent de tipul de motorizare, parcurgând în medie doar 30 km pe zi.

„Cu aproape 40 000 de comenzi înregistrate în opt luni, Dacia Spring cunoaște un excelent demaraj comercial. Ca soluție de mobilitate electrică accesibilă tuturor, Spring atrage atât clienți tradiționali ai mărcii Dacia cât, mai ales, un număr foarte mare de clienți noi. R-EVoluţia este așadar în plină desfășurare”, spune Xavier Martinet, Director de Marketing şi de Vânzări Dacia, citat de Mediafax.

Vă recomandăm și:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase