Dinu Gheorghe, consilier local: ”Mandatul lui Clotilde Armand se rezumă, în realitate, la o LUPTĂ IMAGINARĂ cu conspirațiile. Nu mai merge cu păcălelile!”

Dinu Gheorghe, consilier local: ”Mandatul lui Clotilde Armand se rezumă, în realitate, la o LUPTĂ IMAGINARĂ cu conspirațiile. Nu mai merge cu păcălelile!”
Publicat: 19/02/2023, 11:29
Actualizat: 19/02/2023, 11:34

Liberalul Dinu Gheorghe, consilier local la Primăria Sectorului 1, critică ”prestația” primarului Clotilde Armand și reamintește că edilul a promis, printre altele, și peste 40 de kilometri de ”promenadă verde”, numai că nu a reușit să transforme în realitate nici măcar 4 kilometri.

La începutul lunii noiembrie a anului 2021, Primăria Sectorului 1 a primit acordul Consiliului General al Municipiului București (CGMB) de a amenaja o zonă de promenadă verde în jurul lacurilor Străulești, Băneasa și Grivița.

Numai că, invocând ”mafia imobiliară” și transmițând că demersurile sale administrative sunt blocate, Clotilde Armand nu a înregistrat niciun ”progres real”, avertizează Dinu Gheorghe, iar ”proiectul de suflet” al primarului Sectorului 1 nu este decât o altă iluzie.

În astfel de condiții, cu toate au trecut mai mult de doi ani de când Clotilde Armand conduce Primăria Sectorului 1, starea generală este una de ”latență”.

”Proiectul de suflet al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, nu cunoaște niciun progres real. A promis peste 40 de km de promenadă verde, iar în realitate nu a făcut nici măcar 4 km. Motivul? Primarul Sectorului 1 invocă din nou un motiv de tip conspirativ: „mafia imobiliară”, notează liberalul Dinu Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

”De mai bine de doi ani, Sectorul 1 se află într-o stare de latență, iar singurul responsabil real este executivul primăriei, în frunte cu actualul primar, Clotilde Armand”

Dinu Gheorghe

”După mai bine de doi ani de mandat, rezultatele își spun cuvântul”

Dinu Gheorghe îi transmite primarului Sectorului 1 că ”nu mai merge cu păcălelile conspirative”, iar a îndrepta un deget acuzator către ”mafie” – indiferent cum ar fi descrisă – nu demonstrează decât incapacitate administrativă.

Este vorba, în ultimă instanță – mai transmite consilierul local PNL – doar despre o ”luptă imaginară”, numai că totul se rezumă la eșec administrativ.

”Clotilde Armand, nu mai merge treaba cu păcălelile conspirative la cetățeni. După mai bine de doi ani de mandat, rezultatele își spun cuvântul. Și sondajele la fel. Mandatul lui Clotilde Armand se rezumă, în realitate, la o luptă imaginară cu conspirațiile: mafia locurilor de joacă pentru copii, mafia imobiliară, mafia media, mafia piețarilor, mafia galactică și orice altă mafie inventată în funcție de aria în care se vede cel mai puternic lipsa rezultatelor pe plan administrativ”, acuză consilierul local Dinu Gheorghe.


Citește și:

Rusia, nemulțumită că Moldova își continuă DRUMUL PRO-EUROPEAN și sub noul guvern. Zakharova: ”Calea Ucrainei și a Țărilor Baltice, cursul Chișinăului e puțin probabil să se schimbe”

EXCLUSIV | Urbanistul Alexandru Pânișoară prezintă 15 ”realizări” ale primarului Clotilde Armand: ”E ca o CRUCE pe care trebuie să o ducem, are alte preocupări, nicidecum bunăstarea cetățenilor”

EXCLUSIV | Constantin Zotta, fost arbitru internațional și fost președinte la Rapid, denunțător într-un dosar al DNA. Sunt implicați Mega Image și un șef de la ANAF / Prima reacție a retailerului

EXCLUSIV | Clotilde Armand pierde încă un proces. Avocat: ”A invocat că prețul ofertat este prea mic, o absurditate rară. Profesionalism zero, orgoliu imens!”

EXCLUSIV | Casa Imnului din Brașov, situație ambiguă după ce a fost scoasă la vânzare. Decizia primarului Allen Coliban se lasă așteptată: ”Ați fost prima și singura opțiune, vă rugăm să ne transmiteți un RĂSPUNS în termen de 5 zile”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
“L-au apucat nebuniile”. Motivul halucinant pentru care o femeie a fost înjunghiată în Centrul Vechi...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Haos în centrul Londrei după ce doi cai militari au scăpat de sub control