Dmitri Medvedev, o nouă amenințare: ”Vor fi distruşi fără milă militarii britanici care antrenează trupe în Ucraina, sunt ținte legitime”

Dmitri Medvedev, o nouă amenințare: ”Vor fi distruşi fără milă militarii britanici care antrenează trupe în Ucraina, sunt ținte legitime”
Dmitri Medvedev
Publicat: 01/10/2023, 16:21
Actualizat: 01/10/2023, 16:22

Dmitri Medvedev, fost președinte al Federației Ruse și numărul 2 în Consiliul de Securitate al țării, a lansat noi amenințări în contextul conflictului din Ucraina.

Medvedev și-a luat în serios, de la începutul așa-zisei ”operațiuni militare speciale”, rolul de personaj care acuză țările occidentale că nu doresc decât să împingă planeta în cel de-al Treilea Război Mondial, iar ultimele sale declarații nu fac excepție de la regulă.

Lupta lui Medvedev cu Marea Britanie este aproape permamentă, acesta declarând, la un moment dat, că Regatul Unit este ”dușmanul etern al Rusiei”. (alte informații AICI)

Acum, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse a fost ”deranjat” de ministrul britanic al apărării, Grant Shapps, care a declarat că ar dori să trimită instructori militari în Ucraina.

”Îi va transforma pe instructorii lor într-o ţintă legală pentru forţele noastre armate. Vor fi distruşi fără milă. Şi nu ca mercenari, ci ca specialişti britanici ai NATO”, a scris Dmitri Medvedev pe Telegram.

Dmitri Medvedev: ”Ucraina, așchie din Imperiul Rus”

În timpul reuniunii de la Jeddah, din Arabia Saudită, acolo unde Moscova nu a fost invitată, același Dmitri Medvedev a transmis un mesaj în care a specificat că Ucraina ”trebuie” să îndeplinească trei condiții ale Moscovei dacă dorește pacea.

Mai mult, Medvedev s-a transformat, ad-hoc, și în istoric, precizând că Ucraina nu este decât o ”așchie din Imperiul Rus”, continuând linia trasată de președintele Vladimir Putin și concluzionând – cu o superioritate demnă de o cauză mai bună – că nu este necesar dialogul și că ”inamicul trebuie să vină în genunchi, cerșind milă”.

”Nu avem nevoie de niciun dialog. Inamicul trebuie să vină târându-se în genunchi, cerşind milă”, a spus Medvedev. (cele trei condiții ale Moscovei pot fi descoperite AICI)

Medvedev a publicat o hartă controversată pe Telegram

În luna iulie a anului 2022, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse a stârnit noi controverse după ce a publicat, tot pe Telegram, o hartă a Europei în care Ucraina este împărțită între alte țări, cea mai mare aparținând Rusiei, iar altele mai mici Poloniei și României.

Pe această hartă, numai regiunea Kiev este etichetată drept Ucraina. Potrivit lui Dmitri Medvedev, respectiva hartă a fost creată de ”analiștii occidentali”, dar fără să precizeze cine ar fi fost aceștia.

Astfel, potrivit hărții prezentate, Vinița și Cernăuți ar aparține României. Lvov, Ternopil și alte orașe ar aparține Poloniei, iar restul Rusiei. (detalii uluitoare AICI)

Citește și:

Companii franceze și germane deschid calea pentru fabricarea de arme în Ucraina: ”Nu putem lua, la nesfârșit, resursele armatelor noastre”

Judecătorii ruși, ironici la adresa deținutului Alexei Navalnîi: ”Apă caldă, apă rece, sunt mărunțișuri, cui îi pasă? Ai pierdut, plătește!”

Kremlinul îi ÎNDOCTRINEAZĂ pe tinerii ruși, cu 6 luni înainte de realegerea lui Putin: ”Au cel mai mare potențial de a protesta împotriva regimului”

EXCLUSIV | Motivul incredibil pentru care temutul Clămparu a ratat o vizită intimă la pușcărie! Cum l-a „sabotat” gradul de instruire pe Cap de Porc

ANALIZĂ | Politologul Andrei Kolesnikov exclude o LOVITURĂ DE STAT în Rusia lui Putin: ”Nu face parte din cultura politică”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Ce trebuie să faci neapărat azi, pe 6 mai, în a doua zi de Paște....
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Locul din România în care oamenii s-au întors în timp, în 1888. Cel mai ciudat...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Alertă pentru cei care stau la BLOC. Decizia de care nu s-a aflat până acum:...
Noi tendințe în modă. Blugii pătați în dreptul șlițului stârnesc scandal
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Din ce sunt făcute stelele? Răspunsul l-a dat Cecilia Payne Gaposchkin în 1925