Elena Lasconi, mesaj către USR: „M-am aşteptat la orice, mai puţin la faza cu Oana. Pur şi simplu m-a doborât, o iubesc indiferent ce o să facă”

Elena Lasconi, mesaj către USR: „M-am aşteptat la orice, mai puţin la faza cu Oana. Pur şi simplu m-a doborât, o iubesc indiferent ce o să facă”
Publicat: 08/11/2023, 08:45
Actualizat: 08/11/2023, 08:54

Elena Lasconi, primarul USR din Câmpulug Muscel, a trecut prin cele mai dureroase și grele zile din viața sa, potrivit unui mesaj pe care l-a transmis colegilor de partid.

După ce fiica sa, Oana, a criticat-o și a etichetat-o drept ”homofodă” – informații detaliate AICI -, Elena Lasconi spune că va merge la Paris pentru a discuta cu aceasta.

În același timp, primarul din Câmpulung Muscel le atrage atenția colegilor din USR că „nu contează ce trâmbiţează unii şi alţii despre procentele pe care le avem, sondaje etc., dacă muncim cu entuziasm pentru crezul nostru. E o binecuvântare că suntem diferiţi, dar cu toţii avem aceeaşi Românie în inimă”.

”M-am aşteptat la orice, mai puţin la faza cu Oana. Pur şi simplu m-a doborât. Cel mai greu e să fiu spectator la linşajul de care are ea parte zilele acestea şi cine ştie câte de acum înainte şi la cât suferă întreaga mea familie. Înainte de funcţii, care vin şi pleacă, fiica mea este şi va rămâne fiica mea cât o să trăiesc.

O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă. Aşa că, mă pregătesc să plec la Paris să o ascult, să avem un dialog, să o strâng în braţe. Ce se întâmplă acum nu e o problemă atâta timp cât există iubire. Lucrurile astea le rezolv eu cu ea şi ştiu că o să fie bine. Săptămâna asta o să mă ocup doar de asta”, a transmis Elena Lasconi, potrivit news.ro.

„E o binecuvântare că suntem diferiţi, dar cu toţii avem aceeaşi Românie în inimă”

Biroul Naţional al USR a luat act, duminică seara, de retragerea Elenei Lasconi de pe lista candidaţilor la alegerile europarlamentare, s-a anunțat prin intermediul unui comunicat.

USR a mai transmis că Elena Lasconi va continua să muncească pentru câmpulungeni şi va avea sprijin din partea partidului pentru a face, în continuare, performanţă în administraţie.

”Cu cât e lupta e mai grea cu atât învăţăm mai mult şi devenim mai puternici. Am învăţat pe pielea mea. Şi încă ceva, îmbrăţişaţi subestimarea! V-am spus, cred, de fiecare dată când ne-am văzut.

Nu contează ce trâmbiţează unii şi alţii despre procentele pe care le avem, sondaje etc. dacă muncim cu entuziasm pentru crezul nostru. E o binecuvântare că suntem diferiţi, dar cu toţii avem aceeaşi Românie în inimă.

Am convingerea că o să fie bine. Orice se poate gestiona dacă suntem uniţi. Chiar şi problemele personale. Aşa că, mergem înainte! Cred că la fel de important este să tragem aer în piept înainte de a lua poziţie pentru sau împotriva cuiva/ceva pentru că lucrurile sunt de cele mai multe ori altfel de cum par.

E important să avem încredere unii în alţii. Eu am. Chiar şi în aceste momente în care simt că nu mi se mai ia «bolovanul de pe piept»”, le-a mai transmis Elena Lasconi colegilor din USR.


Citește și:

 Drulă nu riscă cu Elena Lasconi la Bruxelles. Primarul va fi retras din cursă în această seară pentru poziția conservatoire în cazul familiei

ANALIZĂ | Jurnalista britanică Isabel Oakeshott: „Cea mai mare sursă de spălare a banilor din Gaza se ascunde… la vedere”

EXCLUSIV | Gabriela Szabo, noi ACUZAȚII la adresa lui Nicușor Dan în procesul cu PMB: Răzbunare politică, linșaj administrativ și pe rețelele sociale

Alexandru Petrescu: ”Este de vină oricine altcineva pentru EȘECURILE pe bandă rulantă ale lui Clotilde Armand, numai primărița cea vitează nu!”

CONDAMNATĂ la 10 ani de închisoare, activista iraniană Narges Mohammadi, recompensată cu Premiul Nobel pentru Pace 2023, a început greva foamei

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Meghan Markle, sperietoarea de la Palatul Kensington. Angajații tremurau când o vedeau
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Pitagora, între matematică și învățăturile despre nemurirea sufletului