Evul Mediu! Copilaș opărit cu apă clocotită, la un pas de moarte, după ce părinții l-au tratat „după ureche”

Evul Mediu! Copilaș opărit cu apă clocotită, la un pas de moarte, după ce părinții l-au tratat „după ureche”
Evul Mediu! Copilaș opărit cu apă clocotită, la un pas de moarte, după ce părinții l-au tratat „după ureche” / Foto ilustrație: Pixabay.com
Publicat: 03/02/2021, 08:54

România, captivă în Evul Mediu! Un copil de un an și trei luni din județul Botoșani a fost preluat de medici, în stare gravă, după ce o oală cu apă fierbinte a căzut peste el. Părinții l-au tratat cu leacuri băbești, dar starea lui s-a agravat.

Polițiștii și inspectorii de la Protecția Copilului din Botoșani au demarat o anchetă după ce la Spitalul Județean a ajuns un copil cu arsuri grave, scrie Antena3.ro. Grav este că rănile erau vechi de cel puțin două zile și starea micuțului s-a agravat, deoarece părinții l-au tratat cu leacuri băbești din cămară!

Copilul, tratat cu leacuri expirate de prin casă

Incidentul a avut loc în urmă cu două zile, când o oală cu apă fierbinte a căzut peste cel mic. Părinții au intervenit imediat, dar, de teamă să nu fie anchetați de poliție, nu au chemat ambulanța și l-au îngrijit pe copil cu alifii „expirate” din casă.

În două zile, rănile s-au agravat și copilul nu se mai oprea din plâns. Părinții au chemat atunci medicii. Din fericire, pruncul a ajuns la timp la spital, dar e posibil să rămână cu semne de la arsurile de gradul I și II.

Imagini din timpul botezului în urma căruia un bebeluș a decedat! Preotul nu ar fi făcut scufundarea pruncului așa cum ar trebui – VIDEO

O înregistrare video cu imagini surprinse în timpul botezului în urma căruia un bebeluș din Suceava a decedat au fost făcute publice. Se poate observa cum preotul scufundă pruncul în apă de trei ori, însă cu fața în sus, nu în jos, așa cum susțin specialiștii în Teologie că ar trebui să se facă ritual de botez.

În imagini se poate observa cum preotul de la biserica „Sfinţii Constantin şi Elena”, din Suceava, scufundă copilul de trei ori ținându-l cu fața în sus, nu în jos.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult