Bărbatul confundat de mascați cu ucigașul lui ADRIAN KREINER a rămas cu traume. ”Nu prea mai țin minte ce vorbesc. Mi se pare că aud sirene”

Bărbatul confundat de mascați cu ucigașul lui ADRIAN KREINER a rămas cu traume. ”Nu prea mai țin minte ce vorbesc. Mi se pare că aud sirene”
După experiența traumatizantă pe care bărbatul a trăit-o în luna noiembrie, memoria a început să-i joace feste
Publicat: 27/03/2024, 08:30
Actualizat: 27/03/2024, 11:21

La aproximativ patru luni de când polițiștii l-au confundat cu ucigașul afaceristului Adrian Kreiner, fiind încătușat, bătut și dus la secție, Laurențiu Lăcătușu este încă marcat de incident. Bărbatul a rămas cu traume psihice, are probleme cu memoria, iar marile firme refuză să îl angajeze pe motiv că a avut de-a face cu poliția. Chiar dacă, ulterior, anchetatorii au admis că a fost o confuzie, și în ziua de azi mai sunt oameni care se uită lung la el pe stradă, iar unii strigă în urma lui că este un criminal.

Laurențiu Lăcătușu, bărbatul confundat de polițiști cu ucigașul afaceristului sibian Adrian Kreiner, încă mai are de tras în urma incidentului petrecut în luna noiembrie a anului 2023.

Tânărul a fost luat atunci din fața casei, de sub ochii soției și cei ai copilului său minor, agresat, încătușat și băgat într-o mașină, fără a înțelege ce i se întâmplă. Inițial, a crezut că este atacat de o bandă de hoți, fără să aibă habar că agresorii erau, de fapt, polițiști.

În urma șocului suferit, Laurențiu, care lucrează în construcții, a rămas cu sechele. Tânărul de 34 de ani are mari probleme cu memoria.

”Nu prea mai țin minte ce vorbesc, nu mai realizez. Dacă, de exemplu, vorbesc acum ceva cu dumneavoastră, până mâine uit. Înainte nu mi se întâmpla așa ceva”, ne-a spus bărbatul, problemele de memorie pe care le are fiind confirmate și de mama sa.

”Vorbești ceva cu el acum și până mâine uită. Nu îți vine să crezi”, ne-a spus, cu amărăciune, Dorina Lăcătușu.

Marile firme nu vor să-l angajeze pentru că ”a avut treabă cu Poliția”

Nu este însă singura problemă care îi dă bătăi de cap după acel incident.

”Când m-au dus de la Segarcea la Craiova, pe tot drumul, care a durat cam 40 de minute, mașina poliției a mers cu sirena în funcțiune. Acum, mi se pare uneori că aud sirene de poliție, dar apoi realizez că este doar o impresie”, ne-a mai povestit bărbatul.

Și, de parcă nu ar fi fost suficient, doljeanul a întâmpinat dificultăți atunci când a încercat să se angajeze la firme mai mari. Deși a fost absolvit de orice vină și anchetatorii au recunoscut că a fost o confuzie, încă este asociat cu ucigașul milionarului din Sibiu.

”La firme mai mari nu mă pot angaja, pentru că îmi spun că am avut treabă cu poliția. Am fost la două firme și mi s-a întâmplat același lucru. Nu prea îi interesează pe oamenii de la birouri că a fost o confuzie. Mă angajează doar la firme mici, care nu sunt serioase și nu te plătesc”, ne-a mai spus bărbatul.

”Unii îmi spun «Criminalule»!”

Laurențiu Lăcătușu se confruntă și cu ostilitatea oamenilor, care l-au văzut când a fost arestat, dar nu au aflat și că polițiștii au făcut o confuzie.

”Cei care nu mă cunosc se uită după mine pe stradă, iar unii îmi spun ”Criminalule!”. Cunoscuții o fac în glumă, dar despre ceilalți nu știu ce să spun. Nu poți să știi ce este în mintea omului. Ce aș putea să îi spun unei persoane dacă îmi zice așa?”, ne-a mai mărturisit bărbatul.

Pe 16 noiembrie, Laurențiu Lăcătușu a fost luat pe sus de mascați, chiar din fața casei sale din comuna Valea Stanciului, din județul Dolj. Acesta se întorcea de la muncă atunci când s-a pomenit că doi bărbați vin spre el și îl imobilizează.

A făcut plângere pentru loviri, rele tratamente și tortură psihică

Soția lui Laurențiu și fiul său au fost martori la întreaga scenă. Bărbatul a povestit atunci că polițiștii l-au luat la bătaie și că, în urma loviturilor, i-au spart buza.

”Când am venit de la lucru, m-au prins aici doi civili, m-au tăvălit pe jos, mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele și m-au luat la bătaie”, a povestit la acea vreme Laurențiu Lăcătușu.

Tânărul a făcut plângere la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara pentru loviri și alte violențe, rele tratamente și tortură psihică. În plângerea penală formulată, el relatează detalii incredibile din seara respectivă.

Laurențiu Lăcătușu spune că jandarmii l-au dus într-o pădure, unde a fost preluat de mascați, care l-au amenințat că ei ”bat rău”. Doljeanul și-a scos și certificat medico-legal, care dovedește că a fost agresat.

CITEȘTE ȘI:

Tânărul confundat de mascați cu ucigașul lui Adrian Kreiner a făcut plângere penală pentru tortură. „Mi-au sărit pantofii și ciorapii din picioare”

Declarații în premieră ale lui Laurențiu Lăcătușu, doljeanul confundat de „mascați” cu asasinul milionarului din Sibiu: ”M-au dezbrăcat și m-au…”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Simona Halep e fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?