EXCLUSIV | Bodyguarzii fraților Tate i-ar fi mințit pe procurorii DIICOT. Milionarii ar putea ajunge din nou în arest

EXCLUSIV | Bodyguarzii fraților Tate i-ar fi mințit pe procurorii DIICOT. Milionarii ar putea ajunge din nou în arest
Publicat: 03/07/2023, 07:00

Procurorii DIICOT care i-au trimis în judecată pe frații Andrew și Tristan Tate au deschis o nouă anchetă pe numele acestora după ce au obținut noi probe în legătură cu presupusele fapte de trafic de persoane comise de cei doi și de două dintre angajatele lor de mare încredere, printre care și o fostă polițistă din București. Britanicii sunt suspectați că ar fi încercat să le intimideze pe femeile care au formulat plângeri împotriva lor. Totodată, în vizorul procurorilor au ajuns și gărzile de corp ale oamenilor de afaceri.

Andrew și Tristan Tate au fost trimiși în judecată la data de 15 iunie, alături de fosta polițistă Luana Radu și de Georgiana Naghel, pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane în formă continuată, două violuri, acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrității datelor informatice, instigare la lovire sau alte violențe și lovire sau alte violențe.

Totodată, procurorii au menționat și faptul că s-a hotărât disjungerea cauzei cu privire la comiterea infracțiunilor de spălare a banilor, favorizarea făptuitorului, influențarea declarațiilor, trafic de minori şi trafic de persoane.

Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că, în legătură cu noile acuzații care se referă la influențarea declarațiilor, ar exista probe conform cărora, prin interpuși, britanicii ar fi încercat să le intimideze pe fetele care au depus plângeri, ca să renunțe la plângeri.

În acest sens, tinerele ar fi fost amenințate că vor fi chemate la tribunal de avocații fraților Tate și că vor fi condamnate să le plătească acestora daune în valoare de sute de mii de euro.

Milionarii britanici se temeau că vor fi atacați de interlopi

Nu au scăpat cu fața curată nici gărzile de corp ale milionarilor din Marea Britanie, care, la rândul lor, s-au ales cu acuzații de favorizarea făptuitorului.

Surse judiciare au afirmat că, după arestarea patronilor, aceștia au dat mai multe declarații notariale din care reieșea că acuzațiile formulate de procurorii DIICOT sunt nefondate.

În urma verificărilor, anchetatorii anti-mafia au stabilit că, din dorința de a-i ajuta pe frații Tate și pe cele două presupuse complice ale lor, bodyguarzii ar fi ales să mintă.

Este vorba despre persoane cu pregătire militară, în condițiile în care șeful pazei celor doi este un fost angajat al Direcției Generale de Protecție Internă a Ministerului de Interne, care și-a recrutat subalternii, în special, din rândul foștilor luptători din structurile de intervenție rapidă ale Poliției.

Extrem de interesați de propria securitate, în contextul în care britanicii se temeau de eventuale atacuri din parte grupărilor violente din România, dar și din alte țări, Andrew și Tristan Tate își remunerau gărzile de corp cu multă dărnicie. Tocmai de aceea, cred anchetatorii, că aceștia au acceptat cu ușurință să-și riște libertatea și să dea, în fața notarului, declarații nereale.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV AUDIO | Abia repus în funcție, primarul Piedone vrea să manipuleze un concurs la DITL Sector 5: ”Rămâi definitiv, șase luni vezi cum dansezi”

EXCLUSIV | Frații Tate i-au angajat pe mascații care le-au percheziționat vila să stea de pază în curte. Ce salarii primesc foștii luptători de elită

EXCLUSIV | Mama fetei sugrumate de concubin a dormit, fără să știe, cu fiica moartă sub pat. Bărbatul a spus la telefon cum a omorât-o pe Ana Maria

EXCLUSIV | VIDEO: Motivul HALUCINANT pentru care criminalul din Timișoara i-a omorât pe cei doi bătrâni. „M-am speriat…”

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?