EXCLUSIV | Cine îl moștenește pe Yoav Shtern, fostul soț multimilionar al Oanei Cuzino?! Fratele omului de afaceri are pretenții cu privire la avere

EXCLUSIV | Cine îl moștenește pe Yoav Shtern, fostul soț multimilionar al Oanei Cuzino?! Fratele omului de afaceri are pretenții cu privire la avere

În urma morții lui Yoav Shtern, fostul soț al Oanei Cuzino, a rămas nelămurită întrebarea referitoare la moștenitorul căruia îi va reveni averea multimilionarului. 

Surse judiciare au declarat, ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL, că Yoav Shtern are un singur moștenitor, fiica sa Naomi, rezultată din căsătoria cu Oana Cuzino. Potrivit legislației din România, averea i-ar reveni acesteia, dar abia după ce va fi făcut partajul bunurilor dintre omul de afaceri și fosta lui soție, vedeta TV.

Acest demers nu a fost transpus în realitate la momentul divorțului dintre Yoav Shtern și Oana Cuzino, iar partajul bunurilor urmează a fi încheiat după dispariția tragică a multimilionarului.

”Yoav Shtern are un moștenitor unic, pe fiica sa Naomi din căsătoria cu Oana Cuzino. Teoretic, averea i-ar reveni fiicei, conform legii din România. Însă, mai înainte de dezbaterea succesiunii, trebuie făcut partajul bunurilor cu Oana Cuzino, și asta pentru că ei doar au divorțat în urmă cu mai mulți ani și nu au făcut partajul la acel moment. Așadar, după moartea lui Yoav Shtern, bunurile rămân Oanei Cuzino și fiicei sale, Naomi”, au declarat surse judiciare pentru GÂNDUL.

În scenariu apare, totuși, și fratele multimilionarului

În anul 2014, Oana Cuzino anunța că, după 12 ani de relație, ea și Yoav Shtern au decis să se despartă.

“Dragii noștri, eu și Yoav am decis încheiem civilizat cei 12 ani petrecuți împreună ca soț și sotie, spunea Oana Cuzino într-un moment în care această ”ruptură sentimentală” a fost considerată una dintre cele mai răsunătoare despărțiri ale anului respectiv.

Aceleași surse judiciare au mai declarat, pentru GÂNDUL, că în tot acest scenariu intră, însă, și fratele multimilionarului Yoav Shtern, iar semnele de întrebare nu-și primesc, cel puțin deocamdată, răspunsurile. Acesta ar dori, acum, ca dezbaterea succesiunii să fie făcută în Israel, acolo unde legislația nu este aceeași ca în țara noastră.

”Totusi, fratele lui Yoav Shtern vrea sa atragă dezbaterea succesiunii în Israel sau să forțeze mâna Oanei și fiicei sale pentru a fi încheiată o tranzacție cu el, tocmai pentru ca el să renunțe la potențialele drepturi pe care le-ar avea”, au mai precizat sursele judiciare.

Fostul soț multimilionar al vedetei TV Oana Cuzino a murit în spital

Fostul soț multimilionar al vedetei TV Oana Cuzino a murit în spital, pe data de 27 aprilie. Yoav Shtern era internat în stare gravă, într-un spital din București, după ce a suferit un accident casnic.

Anchetatorii au concluzionat că incidentul s-a produs în timp ce omul de afaceri mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește. La un moment dat, el ar fi căzut într-un spațiu adânc de aproximativ un metru, lângă o scară.

Medicii din Capitală s-au luptat timp de 10 zile pentru a salva viața omului de afaceri, dar în cele din urmă inima sa a încetat să mai bată și s-au declarat neputincioși.

Yoav Shtern a ajuns, în 18 aprilie, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare foarte gravă. Avea hemoragie cerebrală, două fracturi craniene și contuzii la plâmâni. Surse judiciare au confirmat, la acel moment, pentru GÂNDUL, că o echipă a Poliției Stațiunii Snagov a fost la spital, în aceeași azi, la scurt timp după ce personalul medical a anunțat autoritățile, potrivit protocolului în astfel de situații.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York