EXCLUSIV| Dezvăluiri cutremurătoare despre uciderea fetei găsite în lada patului. Criminalul din Berceni se încurcă în declarațiile despre strangulare

EXCLUSIV| Dezvăluiri cutremurătoare despre uciderea fetei găsite în lada patului. Criminalul din Berceni se încurcă în declarațiile despre strangulare

După ce Marcel Șerbuc a recunoscut că a ucis-o pe fata de 12 ani a concubinei sale și i-a ascuns cadavrul în lada unei canapele, apar noi informații cutremurătoare despre momentele terifiante în care a avut loc crima abominabilă. Criminalul le-a spus anchetatorilor de la ce a pornit cearta care avea să se încheie cu o tragedie, dar se dovedește a fi confuz în legătură cu unele amănunte, ca și cum ar suferi de o pierdere bruscă a memoriei. 

Marcel Șerbuc a fost dat în urmărire internațională, descoperit în Olanda și extrădat în România. După extrădare, criminalul a fost audiat de anchetatori, iar declarațiile acestuia sunt cutremurătoare.

Acum, criminalul ar încerca să ”evite” acuzația de omor, insistând că ar fi fost vorba despre ”lovituri cauzatoare de moarte” (informații detaliate AICI).

Surse judiciare au spus, pentru Gândul, că toate indiciile converg către crimă, nu către lovituri cauzatoare de moarte, chiar dacă Marcel Șerbuc dă ”semne de confuzie” și ”amestecă lucrurile” în timpul declarațiilor.

”A luat un șnur și a strâns-o de gât, în condițiile în care fata încă mai respira”

Cu o zi înaintea crimei, Marcel Șerbuc și Ana Maria ar fi mers la o casă de amanet, unde au vândut câteva bijuterii, care aparțineau fetei, apoi s-au întors în locuința închiriată de el și e mama fetei. A doua zi, după ce mama a plecat din locuință, Șerbuc și Ana Maria s-ar fi certat, iar totul ar fi pornit de la faptul că fetei nu îi mergea telefonul.

Criminalul le-ar fi spus anchetatorilor că a fost pălmuit de Ana Maria, apoi a pălmuit-o și el, iar fata s-a lovit, în cădere, de marginea căzii și era semiconștientă. Nervos, a luat decizia de o ucide și, cu un șnur, a strangulat-o.

”Cu o zi înainte de săvârșirea omorului, Marcel Șerbuc a mers cu fata concubinei la o casă de amanet, unde au vândut niște bijuterii. Bijuteriile aparțineau chiar viitoarei victime. A doua zi s-au certat, motivul fiind faptul că fetei nu îi mergea telefonul. Acum, criminalul este foarte confuz. Pare a fi uitat foarte mult din tot ceea ce s-a întâmplat atunci când a comis crima. Pur și simplu amestecă lucrurile.

Zice că nu-i mergea telefonul, s-au certat, ea i-ar fi dat o palmă, el, la rândul lui, i-ar fi dat o palmă, iar fata s-a lovit de marginea căzii și a intrat într-o stare de inconștiență. Foarte important, el recunoaște că, de nervi, era decis să o omoare. A luat un șnur și a strâns-o de gât, în condițiile în care fata încă mai respira.

A strâns-o de gât până când nu a mai respirat. Deci nu a fost un accident, nu au fost lovituri cauzatoare de moarte, ci un omor ”, au spus surse judiciare, în exclusivitate pentru Gândul.

După crimă, Marcel Șerbuc a vândut și restul bijuteriilor fetei

După crimă, Marcel Șerbuc s-a comportat ca și cum, pur și simplu, nu s-ar fi întâmplat nimic. Fata mai avea câteva bijuterii, iar criminalul le-a luat și pe acestea și a mers la aceeași casă de amanet pentru a le vinde.

”Confuzia” lui Marcel Șerbuc apare, dintr-o dată, în momentul în care declară că a schimbat cartelele telefonice între ele, dar nu-și mai amintește de ce.

”Apoi i-a luat bijuteriile pe care le mai avea și s-a dus la aceeași casă de amanet unde le vânduseră și pe primele, și le-a vândut și pe acestea.

Criminalul mai spune că a schimbat cartele telefonice între ele, cartela din telefonul lui în telefonul fetei și invers, dar nu mai știe să spună exact cum și nici nu poate justifica de ce a făcut asta”, au mai spus sursele judiciare.

Criminalul a rămas singur în casă cu Ana Maria

În timpul cercetărilor, anchetatorii au vizionat zeci de ore de imagini surprinse de camerele de supraveghere din zona apartamentului în care s-a produs tragedia. Așa au stabilit că Simona Monica Iftimovici, mama fetei de 12 ani, ar fi plecat de acasă, iar Ilie Marcel Șerbuc ar fi rămas, o bună bucată de timp, singur în casă cu Ana Maria.

Imaginile respective au fost coroborate și cu declarațiile mamei, iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au avut suficiente probe pentru a convinge instanța să emită pe numele lui Marcel Șerbuc un mandat de arestare în lipsă, pentru infracțiunea de omor, acesta nefiind în țară la acel moment.

Ulterior, pe numele lui Marcel Șerbuc a fost emis și un mandat european de arestare, fiind căutat în toată Europa (mai multe detalii AICI).

Părinții fetiței erau despărțiți și stabiliseră, de comun acord, să împartă custodia

Simona Monica Iftimovici, mama fetiței omorâte, a afirmat inițial, în fața autorităților spaniole, că știa despre comiterea crimei, care ar fi fost săvârșită de iubitul ei, înainte ca ea sa plece din țară. Totuși, mai spus aceasta, nu l-a denunțat pe criminal pentru ca îl iubea.

Conform surselor judiciare, părinții fetiței ucise erau despărțiți de mai multă vreme. Stabiliseră, de comun acord, să împartă custodia. Sursele citate au mai afirmat și că ”fata pleca des de acasă și mergea la mamă, unde rămânea perioade mai lungi de timp”.

Tatăl a mărturisit în fața anchetatorilor că ultima dată și-a văzut copilul înainte de Paște, când a plecat din nou la mamă. Apoi ar fi spus că îi este greu să mai ia legătura cu el, în condițiile în care și-ar fi spart telefonul, după care, timp de aproximativ două săptămâni, nu ar mai fi dat niciun semn de viață.

La începutul lunii mai, bărbatul a mers la Poliția Sectorului 5 și a anunțat dispariția fetiței. Surse judiciare au declarat că bărbatul nu a putut să spună unde locuiește mama fetiței, nici ce număr de telefon are femeia și nici cum se numește concubinul ei. În consecință, dosarul acestei crime a rămas blocat, până în luna iunie, atunci când fata a fost găsită moartă.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Mama fetei sugrumate de concubin a dormit, fără să știe, cu fiica moartă sub pat. Bărbatul a spus la telefon cum a omorât-o pe Ana Maria

Sora criminalei de la Mangalia, primele reacții după fapta care a îngrozit România: ”Am cunoscut această fată și nu merita așa ceva”

EXCLUSIV| Tatăl lui Vlad Pascu știa că se droghează și are ”episoade psihotice”. Ce le-a spus polițiștilor chemați la casa lor pentru o falsă spargere

EXCLUSIV | Părinții lui Vlad Pascu știau că se droghează de la 13 ani și a avut două dosare la DIICOT, dar au refuzat ajutorul ANA. ”Au ignorat total”

EXCLUSIV | Acuzații grave la Spitalul de Pediatrie Ponderas – Regina Maria: ”Prețuri de America, servicii medicale de lumea a treia!”

EXCLUSIV | Jandarmul care i-a făcut praf pe bătăușii din Costinești a fost în Legiunea Străină. Doi dintre scandalagii sunt infractori periculoși

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Medicii ar putea fi nevoiți să îi amputeze un picior lui Florin Piersic! Dezvăluiri de...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
BREAKING | Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital! Anunțul oficial al...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Se dau banii de taxe înapoi. Vin direct în plic: A fost o greșeală
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Cea mai fierbinte lună aprilie din istorie. „În ce moment declarăm că am pierdut lupta?”