EXCLUSIV | Dialog uluitor între directoarea de pușcărie devenită lucrătoare sexuală și fostul iubit, un traficant de droguri lituanian. „Nu am mai luat legătura cu frumosika. Te iubesc!”

EXCLUSIV | Dialog uluitor între directoarea de pușcărie devenită lucrătoare sexuală și fostul iubit, un traficant de droguri lituanian. „Nu am mai luat legătura cu frumosika. Te iubesc!”
Publicat: 06/02/2023, 08:00

Oana Tașcău, fosta directoare de penitenciar care s-a apucat de videochat, a reluat legătura cu traficantul de droguri lituanian despre care s-a speculat că ar fi avut o legătură amoroasă cu ea în perioada în care era încarcerat la Craiova. Cei doi au acum o legătură la distanță, în condițiile în care Tadas Miceika a fost extrădat în țara de origine.

În primăvara anului 2019, autoritățile române intrau în alertă maximă după ce, din Delta Dunării, zona Sfântu Gheorghe și apele Mării Negre au fost recuperate pachete care însumau, în total, peste o tonă de cocaină cu o puritate de aproximativ 90 la sută.

Drogurile proveneau din Columbia și făceau parte dintr-un transport de trei tone de cocaină, care ar fi trebuit să ajungă în Vest.

Transportul era urmărit de inclusiv de polițiștii din SUA. În ceea ce privește acțiunile care au revenit polițiștilor români, aceștia au prins patru lituanieni și un columbian.
Unul dintre acești lituanieni a fost luptătorul Tadas Miceika, cunoscut în țara de origine drept un infractor deosebit de violent.

Condamnat la zece ani de detenție, Miceika a fost încarcerat, în regim de maximă siguranță, la Penitenciarul Craiova. Acolo, traficantul de droguri a cunoscut-o pe Oana Tașcău, fostă directoare a Penitenciarului Pelendava, care plecase la Craiova pe un post de șef de tură după ce, inițial, fusese demisă din funcție ca urmare a unui scandal legat de dispariția din depozitul închisorii a unei cantități importante de cereale.

La Craiova, Oana Tașcău a făcut obiectul unei anchete interne, în condițiile în care a existat o informație potrivită căreia s-ar fi implicat într-o relație amoroasă cu deținutul din Lituania.

Înainte ca cercetările să fie finalizate, femeia s-a pensionat pe caz de boală și s-a apucat de videochat pe platforma OnlyFans, sub numele de „Sexy Brunette”.

Oana Tașcău a recunoscut legătura cu deținutul lituanian

Nici după pensionare Oana Tașcău nu a recunoscut faptul că ar fi întreținut relații intime cu Tadas Miceika, dar a admis, totuși, că a existat o legătură platonică și că, la un moment dat, a luat în calcul să-l aștepte zece ani, să ispășească pedeapsa.

Surse din anurajul acesteia au dezvăluit, pentru Gândul, că Miceika a revenit, recent, în viața fostei directoare de pușcărie și a chemat-o la el în vizită.

Extrădat în Lituania, acesta i-ar fi scris, din pușcărie, într-o română stricată, prin intermediul unui site de socializare, iar stenograma dialogului dintre cei doi a intrat în posesia Gândul.

Tadas Miceika : „Vine la mine pot vara? Vrei să întâlnes cu mine?”.

Oana Tașcău: „Ai zis că suni. Nu cred că ești Tadas. Dar știu sigur că nu îi poți imita vocea și că o recunosc oricând”.

Tadas Miceika: „Da, pot scrie nomer că po să sun de două ori po săptămână, 15 minut”.

Oana Tașcău: Dar acolo cum ai voie cu telefon mobil? De unde dai aceste mesaje? Că nu înțeleg. Am crezut că este altă persoană.

Tadas Miceika: Nu, eu sunt. Nu am mai luat legătura cu frumosika cu tine. Ce fac iubire?

…….

Tadas Miceika: Tu ce fac, cum eșt? Muncești încă?

Oana Tașcău: Nu muncesc, m-am pensionat.

Tadas Miceika: Bravo! Vine la mine, pot? Vara.

…..

Oana Tașcău: Ai grijă de tine.

Tadas Miceika: Mulțumesc. Te iubesc!

Contactată telefonic de reporterii Gândul, Oana Tașcău a confirmat autenticitatea dialogului cu traficantul de droguri lituanian și a spus că nu este dispusă să continue relația cu Tadas Miceika, deoarece lituanianul ar avea unele probleme de sănătate.

VEZI ȘI: 

O candidată la funcția de șef al Administrației Naționale a Penitenciarelor a picat la testarea psihologică. Femeia este cunoscută în sistemul penitenciar drept „spaima orzului” (EXCLUSIV)

EXCLUSIV | Fosta directoare de penitenciar explică de ce a devenit ”oaia neagră” a ANP și dezvăluie detalii picante din noua sa viață: ”Puseseră pariuri, care se culcă primul cu șefa. Mi-am asumat că voi fi judecată, nu mă prostituez”

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31...
Viața la bloc. Se schimbă regulile pentru chiriași
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Câți bani alocă Pentagonul pentru avionul care va înlocui F-22 Raptor?