EXCLUSIV | Frații Tate și-au montat uși inteligente, de frica DIICOT. Vila din Pipera s-a transformat într-o fortăreață digitală

EXCLUSIV | Frații Tate și-au montat uși inteligente, de frica DIICOT. Vila din Pipera s-a transformat într-o fortăreață digitală
Frații Andrew și Tristan Tate și-au montat, la vila din Pipera, uși digitale
Publicat: 16/10/2023, 07:00

Frații Andrew și Tristan Tate și-au dotat vila din Pipera cu uși inteligente, care beneficiază de sisteme de închidere foarte complexe. Cei doi ar fi luat această decizie deoarece DIICOT ar fi păstrat un rând de chei de la vechile uși ale locuinței, iar acest lucru le provoca un sentiment de nesiguranță. 

Procurorii DIICOT au descins, la sfârșitul anului trecut, în vila din Pipera a fraților Andrew  și Tristan Tate, dar și într-o locație situată în apropiere, în care aceștia aveau un studio de videochat. Cei doi au fost acuzați de trafic de persoane, dar și de mai multe presupuse violuri. În urma percheziției, din locuința lor s-au ridicat mai multe acte, computere, dar și autoturismele de lux care erau parcate în curte. Aceștia au fost arestați preventiv, iar un rând de chei a rămas în posesia procurorilor.

Potrivit unor surse din anturajul celor doi frați, la aproape un an de la percheziții, aceștia ar fi decis să schimbe atât ușa de intrare, cât și o altă ușă care asigură o încăpere considerată de ei ca fiind foarte importantă.

Sursele citate au precizat că ușa principală cântărește nu mai puțin de 500 de kilograme, în timp ce a doua ar avea undeva în jur de 200 de kilograme.

Ambele uși s-ar încuia automat, în 21 de puncte, atunci când sunt închise și pot fi descuiate cu ajutorul unor chei clasice, cu amprentă digitală sau prin intermediul telefonului mobil, prin bluetooth.

Cu toate că frații Tate și-au transformat vila într-o adevărată fortăreață digitală, surse din rândul trupelor de intervenție rapidă din cadrul Poliției au explicat, pentru Gândul, că nicio ușă, fie ea și grea de 500 de kilograme, nu poate rezista în fața instrumentelor specializate aflate în dotarea autorităților.

În acest sens, există în dotarea trupelor SAS un dispozitiv hidraulic care poate dezvolta o forță uriașă.

Reținuți împreună cu o fostă polițistă, care făcea videochat

Andrew și Tristan Tate, alături de Luana Radu și Georgiana Naghel, au fost reținuți în 29 decembrie 2022 și arestați preventiv o zi mai târziu, la solicitarea procurorilor DIICOT, care îi acuză că, în cursul anului 2021, „ar fi constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane”.

”Victimele au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializare de material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori”, a transmis DIICOT.

CITIȚI ȘI:

EXCLUSIV | Frații Tate i-au angajat pe mascații care le-au percheziționat vila să stea de pază în curte. Ce salarii primesc foștii luptători de elită

EXCLUSIV | Bodyguarzii fraților Tate i-ar fi mințit pe procurorii DIICOT. Milionarii ar putea ajunge din nou în arest

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?