EXCLUSIV | Frații Tate, terorizați în celulă de un presupus criminal. De teamă, Andrew și Tristan ar fi dormit cu schimbul

EXCLUSIV | Frații Tate, terorizați în celulă de un presupus criminal. De teamă, Andrew și Tristan ar fi dormit cu schimbul
Publicat: 12/03/2023, 08:00

Frații Andrew și Tristan Tate ar fi avut necazuri, în Arestul Central al Poliției Capitalei, cu alți doi arestați care ar fi pretins că sunt criminali care omoară din plăcere. Primul, le-ar fi spus că este un ucigaș în serie, în timp ce al doilea susținea că ar fi descoperit o metodă prin care își poate otrăvi victimele fără să fie dovedit, lucru pe care l-ar fi descoperit atunci când și-a asasinat bunica.

Aflați în arest încă de la sfârșitul anului trecut, Andrew și Tristan Tate ar fi avut parte de senzații tari în Arestul Central al Poliției Capitalei. Potrivit unor surse din Poliție, recent, în camera în care au fost cazați împreună, ar fi fost adus un al treilea arestat. Acesta le-ar fi spus, în măsura în care s-a putut exprima în limba engleză, că deși a fost închis pentru o faptă minoră, este, în realitate, un criminal în serie. Bărbatul le-ar fi ”destăinuit” fraților Tate că ar fi omorât mai mulți bărbați, cei mai mulți înalți și atletici, pe care i-ar fi tăiat în mai multe bucăți.

Inițial, cei doi britanici ar fi crezut poveștile colegului de celulă și ar fi intrat în alertă, în sensul în care, câteva nopți, ar fi dormit cu schimbul.

Ulterior, în celula lor a fost adus și un al patrulea arestat, care le-ar fi povestit, la rândul lui, că este încarcerat pentru o infracțiune banală, însă el are pe suflet o crimă după ce și-ar fi otrăvit bunica. La un moment dat, după ce ar fi realizat că cei doi spun minciuni, Andrew Tate ar fi avut un conflict minor cu aceștia.

De când este în arest, Andrew Tate a încercat să convingă judecătorii să îl lase liber, pentru a putea ajunge în Dubai, unde în decembrie 2022, cu câteva zile înainte de a fi acuzat în România pentru trafic de persoane, ar fi fost diagnosticat cu ”tumoră traheală cu extindere la nivelul bronhiilor și plămânilor”. Judecătorii au considerat însă că Andrew Tate poate fi investigat și tratat în spitale din România. De altfel, după decizia instanței, britanicul a fost dus la Spitalul Ponderas din București, pentru investigații și tratament.

Surse Gândul spun că Andrew Tate a fost scos și vineri din arest și dus la Spitalul Ponderas, după ce ar fi avut unele probleme de respirație care, ulterior, s-ar fi accentuat.

”Andrew Tate se simțea rău de două săptămâni și ajunsese în ultimele zile, să respire foarte greu. În consecință, acesta a cerut cu insistență să fie dus la spital, ceea ce s-a și întâmplat. Medicii de la Spitalul Ponderas, în urma controlului efectuat, au stabilit deja ca lui Andrew Tate să i se facă o biopsie. Medicii vor stabili ce tratament i se va prescrie lui Andrew Tate și ce proceduri vor mai urma”, au precizat sursele citate, în exclusivitate pentru Gândul.

Andrew Tate face box cu umbra la curtea de aer din Arestul Central

Deși a cerut instanței să-l lase să plece la Dubai, pentru analize, după diagnosticul primit anul trecut, Andrew Tate dovedește o condiție fizică de invidiat.

Surse din Poliție au precizat, pentru Gândul, că, atunci când este scos la aer, britanicul face box cu umbra, flotări și alte exerciții fizice, pentru a se menține în formă.

Andrew și Tristan Tate, alături de Luana Radu și Georgiana Naghel, au fost reținuți în 29 decembrie 2022 și arestați preventiv o zi mai târziu, la solicitarea procurorilor DIICOT, care îi acuză că, în cursul anului 2021, „ar fi constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane”.

”Victimele au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializare de material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori”, a transmis DIICOT.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Andrew și Tristan Tate au cerut Playstation și hairstylist în arest. Cum au reacționat polițiștii

EXCLUSIV | Judecătorii Curții de Apel București au demontat toată apărarea fraților Tate. Cum au încercat milionarii britanici să scape din arest

EXCLUSIV | Declarații uluitoare date de Andrew Tate în fața procurorilor DIICOT. „Practic, eu sunt persoana traficată în acest caz”

EXCLUSIV | Cum s-au apărat în fața superiorilor polițiștii acuzați că i-au sprijinit pe frații Tate să-și abuzeze sclavele sexuale. Ar fi aruncat vina pe victime

EXCLUSIV | Ancheta în cazul fraților Tate a fost extinsă în alte patru țări. Bolidul lor preferat, un Bugatti de 5,4 milioane de euro, adus din Dubai, la cererea anchetatorilor

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
SCAD PENSIILE. Românii care vor încasa o pensie mai mică: Dau cu minus
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
O navă de război misterioasă care s-a scufundat în 1742 a fost, în sfârșit, identificată