EXCLUSIV | Ipoteză uluitoare în cazul afaceristului aruncat în aer la Arad. Era ultimul lucru pe care anchetatorii l-ar fi luat în calcul

EXCLUSIV | Ipoteză uluitoare în cazul afaceristului aruncat în aer la Arad. Era ultimul lucru pe care anchetatorii l-ar fi luat în calcul
Publicat: 14/08/2023, 07:00

Anchetatorii care încearcă să facă lumină în cazul asasinării omului de afaceri arădean Ioan Crișan, ucis în 29 mai 2021, după ce persoane rămase necunoscute i-au montat o bombă sub mașină, au ajuns la o concluzie cu totul neașteptată. Această nouă ipoteză a fost luată în calcul după ce pistele principale pe care s-a mers până acum nu au condus la niciun rezultat.

Rămasă cu autor necunoscut de mai bine de doi ani, asasinarea la comandă a lui Ioan Crișan reprezintă unul dintre cele mai importante dosare aflate pe masa procurorilor Parchetului Înaltei Curți de Casație și Justiție. Imediat după ce mașina de teren a omului de afaceri a explodat, anchetatorii au căutat să afle cine ar fi fost motivat să-l elimine de Crișan. Totuși, cu toate că era considerat drept un afacerist lipsit de scrupule, nu s-a putut stabili un suspect din mediul de afaceri care ar fi avut vreun interes ori vreun motiv de răzbunare, în condițiile în care arădeanul deținea o fermă piscicolă, unde creștea o specie de somn african, numită clarias.

Potrivit unor surse judiciare, primele indicii au avut legătură cu persoanele care au comis crima, despre care se presupune că sunt de origine sârbă, în condițiile în care bomba, care a fost încărcată cu aproximativ un kilogram de praf de pușcă, ar fi avut o capsă de producție militară.

Mai apoi, anchetatorii au luat în calcul o presupusă implicare a lui Crișan în traficul cu țigări și chiar s-a speculat că acesta ar fi oferit informații care ar fi condus la capturarea unui transport de țigări de contrabandă, în localitatea Mândruloc, cu cinci zile înainte să fie omorât.

Crișan, prins între două femei

Cum și această ipoteză a căzut, ancheta a intrat într-un impas până când, spun surse judiciare, a apărut o pistă nouă, care nu fusese luată în calcul până acum. Procurorii verifică, mai nou, dacă nu cumva Ioan Crișan a fost victima unei crime pasionale, iar moartea acestuia a fost comandată de o femeie rănită în dragoste.

De altfel, după moartea omului de afaceri, presa a relatat faptul că bărbatul avea o amantă care se ocupa de ferma de pește. Atunci când fiica acestuia ar fi venit la fermă, presupusa amantă ar fi întrebat-o ce caută acolo.

Mai mult, familia lui Crișan știa despre existența acestei relații paralele, iar între soție și amantă exista o rivalitate de moarte. În acest sens, văduva afaceristului a angajat o firmă de pază ai cărei angajați au avut grijă ca, în ziua înmormântării, amanta să nu poată intra în curtea cimitirului.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Anchetatorii au aflat de unde provin autorii atacului cu bombă de la Arad. Sunt considerați cei mai periculoși criminali din Europa

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Test de cultură generală. Cât de veche este Cascada Niagara?