EXCLUSIV | Președintele PSD Sector 1, despre parcările Smart Parking: ”Un alt proiect al PSD, criticat și apoi… implementat de Clotilde Armand. Nici nu este primul caz, poate rămâne cu vorbele goale!”

EXCLUSIV | Președintele PSD Sector 1, despre parcările Smart Parking: ”Un alt proiect al PSD, criticat și apoi... implementat de Clotilde Armand. Nici nu este primul caz, poate rămâne cu vorbele goale!”
Publicat: 23/11/2022, 13:05
Actualizat: 23/11/2022, 13:13

După ce Clotilde Armand – primarul Sectorului 1 – a anunțat în mediul online că a bifat încă o realizare prin semnarea contractului pentru construcția a șapte parcări Smart Parking, reacțiile nu au întârziat să apară. Edilul este acuzat că ”preia” proiecte mai vechi inițiate de  adversarii politici, pe care le-a criticat la vremea respectivă, și le plasează la capitolul ”succese” ale administrației actuale.

Clotilde Armand a notat, în mediul online, că ”în București există o lipsă acută a locurilor de parcare. Numărul de autoturisme a crescut foarte mult, iar fostele administrații locale nu au făcut practic nimic ca să amelioreze această stare de fapt”.

Contactat de Gândul, Petre Florin Manole – președintele PSD Sector 1 – a declarat, în exclusivitate, că acest proiect al parcărilor Smart Parking (parcări automatizate pe structură metalică) a fost inițiat de social-democrați. La vremea respectivă, chiar actualul edil al sectorului a criticat, vehement, proiectul în cauză, numai că, acum, îl implementează.

Președintele PSD Sector 1 a mai transmis și că există un precedent în ceea ce privește ”preluarea” unor proiecte ale social-democraților de către Clotilde Armand, dând ca exemplu bazinelor de înot din Sectorul 1. Atunci când era consilier local, Armand a adus critici proiectului, dar acum ”se laudă cu ele”, spune social-democratul. În ultimă instanță, precizează Petre Florin Manole, ”e important să se facă lucruri” în Sectorul 1 al Bucureștiului, dar Clotilde Armand rămâne, în ultimă instanță, cu ”vorbele goale”.

Proiectul acesta este, întradevăr, doar un alt proiect PSD. Un proiect care a fost criticat și apoi… implementat de Clotilde Armand, primarul Sectorului 1. Nici nu este primul caz, de altfel. La fel este și în cazul bazinelor de înot pe care Clotilde Armand le-a criticat atunci când era consilier local. Acum se laudă cu ele.

Noi nu suntem deranjați, până la urmă e important se facă lucruri în Sectorul 1 al Capitalei, Clotilde Armand poate rămâne cu vorbele goale”, a declarat Petre Florin Manole, președintele filialei Sector 1 al PSD.

Situația e tragi-comică la Sectorul 1”

Clotilde Armand a mai scris în mediul online că aceste parcări ”sunt o premieră pentru Sectorul 1. Parcările automatizate pe structură metalică vor fi amplasate în următoarele zone: Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul Ficusului, Strada Elena Caragiani, Strada Smaranda Brăescu, Strada Ștefan Burileanu și Strada Aviator Alexandru Șerbănescu”, însă nu a făcut nicio referire la faptul că proiectul a fost inițiat de social-democrați.

Primarul Sectorului 1 a fost ”atenționat”, în acest sens, și de consilierul local PNL Daniel Ciungu (toate detaliile AICI), acesta postând pe pagina sa de socializare o mesaj tranșant în care a oferit și exemple ale unor proiecte pe care Clotilde Armand le-a criticat, apoi le-a implementat.

Situația e tragi-comică la Sectorul 1: niște parcări metalice urâte și extrem de scumpe, împotriva cărora consilierii USR au strâns semnături în Aviației în 2019 vor fi acum montate de USR în același loc!!!

  • Parcările metalice din 2019 ale PSD-ului sunt acum preluate cu totul de USR și Armand.
  • Primarul se victimizează, spărgând banii cetățenilor pe scrisori cu fake news sau site-uri ilegale, și susține cum că nu le-ar spune nu știu ce televiziuni oamenilor despre aceste proiecte. Ce să le spună? Că Armand plagiază PNL și PSD pe bandă rulantă și, în paralel, și-a greșit menirea?

Ea nu trebuia să fie politician, ci procuror! Eh știți voi de la cine încearcă să atragă puțină imagine cu pozicile prin Parlament, când Consiliul nu a mai văzut-o la față de aproape un an!”, a scris Daniel Ciungu în mediul online.


Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Programul spațial civil al Chinei este de fapt militar, avertizează NASA