Consilier local, despre ”situația tragi-comică” din Sectorul 1: ”USR tace ca la înmormântare, Clotilde Armand face pe procurorul, dar plagiază proiecte PNL și PSD!”

Consilier local, despre ”situația tragi-comică” din Sectorul 1: ”USR tace ca la înmormântare, Clotilde Armand face pe procurorul, dar plagiază proiecte PNL și PSD!”
Clotilde Armand | Sursa foto - Facebook
Publicat: 23/11/2022, 10:49
Actualizat: 23/11/2022, 10:52

Clotilde Armand, edilul Sectorului 1 al Capitalei, a anunțat semnarea unui contract pentru construcția de șapte parcări Smart Parking, parcări automatizate pe structură metalică. În replică, Daniel Ciungu, consilier local PNL la Primăria Sectorului 1, îi transmite primarului că situația din sector este ”tragi-comică”, iar parcările metalice sunt nu numai ”urâte”, dar și ”extrem de scumpe”. Mai mult, aceste parcări reprezintă un proiect mai vechi al… PSD.

Problema hilară, mai spune Daniel Ciungu, e că tocmai consilierii USR au strâns semnături împotriva unor astfel de parcări, încă din anul 2019, numai că acum ”vor fi montate de USR în același loc”.

Potrivit consilierului local PNL, Clotilde Armand îndreaptă un deget acuzator către adversarii politici, numai că ”își asumă proiectele lor mai vechi”.

Situația e tragi-comică la Sectorul 1: niște parcări metalice urâte și extrem de scumpe, împotriva cărora consilierii USR au strâns semnături în Aviației în 2019 vor fi acum montate de USR în același loc!!! Asta da boala uitării și nepăsării!

Armand îi acuză pe alții de tot felul de lucruri, îi pune laolaltă cu Tudorache, face pe procurorul cu PSD-iștii, dar își asumă proiectele lor vechi și sparge mult mai mulți bani pe ele! Dar pentru că o face ea, USR tace ca la înmormântare! Nici nu vreau să mă gândesc cât au costat în ultimul an copacii plantați, uscați, replantați, uscați și replantați pe DN1!”, notează Daniel Ciungu în mediul online.

”Primarul se victimizează, spărgând banii cetățenilor pe scrisori cu fake news sau site-uri ilegale”

Daniel Ciungu prezintă, în postarea sa de pe pagina de socializare, și exemple din care reiese că primarul Clotilde Armand ”plagiază PNL și PSD”.

În același timp, mai scrie consilierul local PNL, Clotilde Armand continuă ”să se victimizeze”, cheltuind banii cetățenilor din sector ”pe scrisori cu fake news sau site-uri ilegale”.

”Trei exemple:

  • Termoficarea de la Soare e proiect vechi din strategiile S1 din trecut, gândit de mai multe partide de altfel, dar foarte complicat si niciodată dus la îndeplinire. Ultima iterație era de prin 2018, de la PSD. Dar nici până azi nu are SF (n.red. – studiu de fezabilitate) pentru a vedea dacă e rentabil au ba.
  • Sume imense pe panseluțe și copaci scumpi puși de 2-3 ori prin aceleași firme care au fost contractate și de Tudorache! Aceleași! Doar că Armand le-a dat după doi ani în care a lăsat totul în paragină și a distrus serele ADP, mult mai mulți bani acestor firme externe! 100 milioane de EUR!
  • Parcările metalice din 2019 ale PSD-ului sunt acum preluate cu totul de USR și Armand.
  • Primarul se victimizează, spărgând banii cetățenilor pe scrisori cu fake news sau site-uri ilegale, și susține cum că nu le-ar spune nu știu ce televiziuni oamenilor despre aceste proiecte. Ce să le spună? Că Armand plagiază PNL și PSD pe bandă rulantă și, în paralel, și-a greșit menirea?

Ea nu trebuia să fie politician, ci procuror! Eh știți voi de la cine încearcă să atragă puțină imagine cu pozicile prin Parlament, când Consiliul nu a mai văzut-o la față de aproape un an! Iar pentru cetățeni e mai invizibilă decât predecesorul.

P.S. Doamna primar ați rezolvat problema cu conflictul de interese și incompatibilitatea? Parchetul ce zice? ANI a zis clar că este bai mare!”, încheie Daniel Ciungu, consilier local PNL la Primăria Sectorului 1.


Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Cursul valutar BNR pentru 28 martie 2024: Cum evoluează dolarul american?
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Un mare producător auto renunță DEFINITIV la diesel
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Ungaria stă pe o COMOARĂ! Ungurii au făcut descoperirea de zeci de miliarde de euro
Cine o manipulează pe Diana Șoșoacă. Dezvăluirile fostului soț, Silvestru
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Când va fi înmormântată Andreea, victima lui Mirel Dragomir? Familia, colegii și profesorii sunt în...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și...
Astronomii au găsit 49 de galaxii noi în mai puțin de 3 ore