G. Firea: „A fost respins amendamentul privind alocarea a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor”

G. Firea: „A fost respins amendamentul privind alocarea a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor”
Publicat: 02/03/2021, 14:10

Gabriela Firea afirmă că parlamentarii PNL, USR-Plus și UDMR au votat împotriva unui amendament la buget propus de PSD, privind alocarea a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor din Capitală!

„În frunte cu Ludovic Orban, care conduce discreționar, abuziv, cu politică pumnului în gură ședința în care se votează Bugetul, parlamentarii PNL, USR-Plus, UDMR au votat acum ÎMPOTRIVA bucureștenilor!

„Banii erau pentru modernizarea fiecăruia dintre cele trei CET-uri funcționale”

Amendamentul care prevedea alocarea a 100 mil euro pentru modernizarea fiecăruia dintre cele trei CET-uri funcționale (dar cu mari probleme) din Capitală, depus de noi, parlamentarii social – democrați din Capitală, a fost respins!”, a anunțat marți Gabriela Firea pe Facebook.

Fostul edil al Capitalei mai scrie  că cei de la putere au promis în campanie rezolvarea problemelor legate de apa caldă din București.

„Au promis în campanie că ei dețin soluția magică pentru rezolvarea problemei apei calde și a căldurii”

„Asta după ce au promis în campanie că ei dețin soluția magică pentru rezolvarea problemei apei calde și a căldurii din București!

Încā un angajament călcat în picioare de “marii” oameni politici de dreapta, care s-au unit împotriva oamenilor!”, mai scrie Gabriela Firea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase