Gică Hagi și Gică Popescu, mesaje emoționante de 1 Decembrie: „Simțeam o motivare teribilă când se scanda «Rooo-mâ-niiii-aaa!»”

Gică Hagi și Gică Popescu, mesaje emoționante de 1 Decembrie: „Simțeam o motivare teribilă când se scanda «Rooo-mâ-niiii-aaa!»”
Hagi și Popescu la Euro 2000. Foto: Cristi Preda, Mediafax
Publicat: 01/12/2021, 13:35
Actualizat: 01/12/2021, 13:40

Cei doi mari „Gică” ai fotbalului românesc, Hagi și Popescu, au transmis mesaje emoționante de 1 Decembrie.

„LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! Pentru mine, România este țara în care am crescut și care ne-a format ca jucători și ca oameni. Țara pentru a cărei echipă națională am fost mândru să port tricoul tricolor în 115 meciuri și la 5 turnee finale de Campionat Mondial și European. Deși eu și colegii mei am jucat la echipe mari ale fotbalului european și am câștigat cupe continentale, am spus că echipa națională a fost vitrina de lux a carierelor noastre.

Simțeam o emoție și o motivare teribile când zeci de mii de oameni scandau «Rooo-mâ-niiii-aaa!»”, a scris pe Facebook Gheorghe Popescu, unul dintre cei mai mari fotbaliști români și fost căpitan al Barcelonei.

Gheorghe Hagi: „Fiecare dintre noi poate face ceva pentru a înălța drapelul cât mai sus”

Un mesaj de 1 Decemebrie a fost transmis și de „Regele” Gică Hagi.

Foto: Mediafax

„România suntem toți și fiecare dintre noi poate face ceva pentru a înălța drapelul cât mai sus pe culmile succesului, indiferent de domeniu.
La mulți ani, români! La mulți ani, România!”, a scris Gheorghe Hagi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase