Horoscop săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022. „Peștii” deschid o nouă etapă în viața lor

Horoscop săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022. „Peștii” deschid o nouă etapă în viața lor
Astrologul Mădălina Manole
Publicat: 28/02/2022, 07:00
Actualizat: 01/03/2022, 22:08

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 28 februarie – 6 martie 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022 ne deschide o poartă spre credință și spiritualitate.

În săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022 ne bucurăm de o Lună Nouă în zodia Pești, care va avea loc în data de 2 martie, iar pe 5 martie avem parte de cea mai fericită zi a anului, ziua în care Soarele se unește cu Marele Benefic, Jupiter, din zodia Pești.

Astfel, este o săptămână plină de empatie, de optimism și entuziasm, în ciuda problemelor cauzate de tripla conjuncție Venus-Marte-Pluto din Capricorn.

Acest stelium de planete vorbește despre pericole iminente, riscuri și radicalism, dat fiind că Marte din zodia Capricorn este o planetă a războiului, iar Pluto este puterea, moarte și renașterea, distrugerea și reconstruirea.

Planeta armoniei, Venus din zodia Capricorn, vine și ea după o perioadă de retrogradare, deci energia sa este puternică și războinică. Putem rupe alianțe și relații sau le putem reclădi și ne putem asocia cu persoane care să ne ajute să ne atingem obiectivele.

Partea cu plus este că energia Lunii Noi ne ajută să ne vindecăm, să creștem spiritual și să lăsăm trecutul în spate. Este foarte important să ne setăm intenții entuziaste și să gândim pozitiv, dat fiind că Mercur din zodia Vărsător formează și el o conjuncție cu Saturn.

Acest aspect ne poate aduce negativism și idei fixe, dar ne oferă și putere în negocieri și un raționament lucid și matur.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 28 februarie – 6 martie 2022

Pe tine te susține foarte mult această Lună Nouă în procesul de vindecare, de iertare și depășire a recutului, dar mai ales în progresul spiritual. Poți face un salt în evoluție și te poți vindeca prin remedii naturiste și alternative. Pe de altă parte, steliumul te poate pune în ipostaza în care va trebui să-ți aperi funcția, imaginea sau să faci un remarcabil salt profesional. Chiar dacă nu ai curajul necesar, nu rata șansa de a te afirma. Ai grijă la acțiunile cu grad mare de risc. Relațiile de cuplu fără viitor se pot încheia, în timp ce altele se pot consolida, chiar și cu o cerere în căsătorie.

Horoscop săptămânal Taur: 28 februarie – 6 martie 2022

Săptămâna aceasta te bucuri de popularitate și de succes cu un proiect, așa că te poți aștepta să primești aprecieri. Poți intra în noi anturaje și poți primi sprijin din partea unor organizații sau persoane importante. Ai șansa de a-ți întări niște convingeri de viață și de a lua decizii radicale pornind de la adevărul tău, dar ai grijă să nu-l impui și altora. În schimb, profesional poate fi o perioadă în care mulți nativi vor fi forțați să ia decizii importante legate de direcția lor profesională. Sunt posibile discuții legate de funcția și statutul lor, de responsabilitățile lor, care aduc impuneri dure

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 februarie – 6 martie 2022

Săptămâna aceasta poate fi momentul decisiv în care alegi să ieși dintr-o relație toxică, de co-dependență. Unii nativi pot încheia un conract profesional în care se simțeau manipulați. Grijă la călătorii. Sunt posibile întârzieri și probeleme cu actele, inclusiv cu legea. Pe de altă parte, Luna Nouă din sectorul carierei îți oferă șanse de progres profesional. Te afirmi, devii vizibil și te îndrepți către atingerea unui obiectiv.

Horoscop săptămânal Rac: 28 februarie – 6 martie 2022

S-ar putea să ai parte de discuții dure, radicale, fără loc de compromis cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Posibil ca termenii unei negocieri să te deranjeze, să ți se impună idei și atitudini sau să afli că s-au schimbat termenii unui contract. În cupluri se poate ajunge la ruptură, dacă relația este una toxică și manipulatoare, în care autoritaea partenerului nu poate fi controlată. Cei singuri ar trebui să evite acum să se arunce în noi povești de iubire. Luna Nouă îți aduce în schimb ocazia de a face un progres pe calea evoluției spirituale.

Horoscop săptămânal Leu: 28 februarie – 6 martie 2022

S-ar putea ca și tu să duci tratative dure, rigide, dar mature cu partenerul de viață și să încercați să ajungeți la o cale de mijloc comună. Este mai greu pentru nativii care au de făcut negocieri profesionale pentru că nu vor obține prea ușor ceea ce-și doresc, mai ales dacă este o miză financiară. Totuși, mulți nativi au șansa săptămâna aceasta să facă o investiție bună sau să obțină un credit, un bun material sau un drept financiar. Revenind la zona sentimentală, pentru cei care vor să alunge monotonia, astrele lasă loc de pasiune, dar cer evitarea aventurilor ascunse. Uii Lei ăși schimbă locul de muncă sau rutina zilnică pentru a avea grijă mai mult de sănătatea lor.

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 februarie – 6 martie 2022

Ai parte de o perioadă intensă în plan afectiv, dat fiind că și sectorul iubirii și cel al relațiilor este tranzitat de planete. Ai nevoie de cineva alături și asta te poate ajuta fie să faci progrese în relația actuală, fie să te arunci într-o nouă idilă, însă încearcă să rămâi lucid și rațional. Fă lucruri care-ți plac, petrece timp cu copiii și cei dragi și caută fericirea, dar nu cu orice preț. Profesional, ai susținerea astrelor să semnezi un contract important. În schimb, evită investițiile riscante și speculațiile financiare pentru că poți pierde bani.

Horoscop săptămânal Balanță: 28 februarie – 6 martie 2022

Luna Nouă îți poate aduce un nou loc de muncă sau jobul mult visat. Este posibil să vină cu oportunități care te ajută să crești profesional, dar îți poate aduce și ocazia de a afla despre un tratament care să te ajute să vindeci sau să ameliorezi o problemă de sănătate. O situație de familie te poate apăsa emoțional, îți poate creea fel și fel de stări afective ciudate. Poate revin amintiri sau poate cineva din familie trece prin momente mai grele. Sunt și nativi care se vindecă după o pierdere sau traumă emoțională și nativi care au parte de sprijinul familiei pentru a-și lua o casă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 februarie – 6 martie 2022

Ai deopotrivă o are putere de convingere asupra altora, dar și o mare putere de manipulare și poți obține ceea ce-ți dorești de la alții. Nu lua decizii radicale, nu acționa propit și ai grijă la deplasări. O situație care vizează actele unei case s-ar putea să fie mai greu de rezolvat. Luna Nouă te poate ajuta să redescoperi fericirea, să faci progrese într-o poveste de iubire sau chiar să te îndrăgostești. Poți face progrese inclusiv în relația cu copiii, dacă ești părinte. Cei care-și doresc să devină părinți au mai multe șanse în această perioadă.

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 februarie – 6 martie 2022

Săptămâna aceasta nu este exclus să te confrunți cu unele pierderi financiare sau cu decizii proaste, negocieri deloc pe placul tău care-ți aduc pierderi la buget. Posibil ca decizia unor parteneri să te lase descoperit sau să ai parte de blocaje și neplăceri legate de acte. Nu este momentul să faci cheltuieli mari, ci mai degrabă să cauți să-ți redresezi situația materială. Și în familie te poți lupta pentru o moștenire sau poți obține un sprijin neașteptat din partea părinților, mai ales dacă vrei să-ți iei o casă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 februarie – 6 martie 2022

Steliumul de planete să găsește în zodia ta, așa că poate fi o sabie cu două tăișuri, dacă nu ești atent. Pe de o parte îți aduce energie și putere, încredere în tine și în forțele tale, dar pe de altă parte te poate împinge la acțiuni riscante și la tendințe de dramatizare. Luna Nouă te susține în tot ce ține de zona de comunicare. Poți profita de următoarea perioadă pentru a face o negociere avantajoasă, pentru a afla o informație importantă sau pentru a purta o discuție lămuritoare. Financiar se întrevăd discuții importante, cu grad de limitare și s-ar putea să te confrunți cu unele întârzieri în primirea unei sume de bani.

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 februarie – 6 martie 2022

Săptămâna aceasta ai parte de o conjuncție Mercur-Saturn în zodia ta care-ți aduce putere decizională și un raționament limpede, dar dur. Poți lua decizii definitive legate de viața ta personală și acestea pot avea legătură inclusiv cu o relație ascunsă sau toxică din care vei dori să ieși. Luna Nouă vine cu șanse de creștere financiară și poți primi oportunități în acest sens. Unii nativi scot bani chiar din talentele lor. Este o perioadă în care vei da dovadă de foarte multă încredere în tine.

Horoscop săptămânal Pești: 28 februarie – 6 martie 2022

Săptămâna aceasta te bucuri de Luna Nouă în zodia ta, de conjuncția Soarelui cu Jupiter, guvernatorul tău, prin urmare ai parte de entuziasm, bună dispoziție și șanse să faci progrese remarcabile în viața ta. Totuși, ai grijă să nu lași fricile și temerile să pună stăpânire pe tine și să eviți gândurile negative. Și starea de sănătate va fi una bună. Pe de altă parte, poți avea succes cu un proiect și o asociere îți poate aduce câștiguri financiare. În plan sentimental, poți fi surprins de deciziile partenerului, iar dacă ești singur poți fi atras de cineva din anturaj.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Epidemie de singurătate printre părinți, dezvăluie un studiu din SUA