Horoscopul zilei de 17 septembrie 2021. „Taurii” depășesc o dezamăgire

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2021. „Taurii” depășesc o dezamăgire
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 17/09/2021, 00:36

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele din Fecioară formează astăzi un trigon cu Pluto retrograd din Capricorn, aspect care ne oferă forță interioară și putere de regenerare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Te bucuri de o zi foarte bună în plan profesional. Ai putere de muncă, ai spor în activitățile desfășurate și poți să te faci ușor remarcat de superiori grație atitudinii tale proactive. Starea de sănătate te susține și dacă până acum te-ai confruntat cu o problemă, de azi aceasta începe să se amelioreze.

Horoscop zilnic Taur

Este o zi bună în plans entimental, pentru a te reconecta la persoana iubită sau pentru a cuceri pe cine îți dorești, mai ales că farmecul tău aparte va atrage multe priviri. Dacă ai trecut printr- despărțire sau dezamăgire, azi o vei depăși. Dedică-te unor pasiuni pentru că le poți duce pe culmi înalte.

Horoscop zilnic Gemeni

Indiferent de cât de emoțional ești, de cât de sensibil ești, azi vei reuși să-ți transformi vulnerabilitățile în puncte forte și să capeți o forță interioară care să te ajute în relațiile cu cei din jur. Poți negocia în avantajul tău și poți profita pentru a deschide o discuție despre un bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Rac

Profită de contextul astrologic al zilei pentru a discuta cu partenerul de viață despre relația voastră. Vă puteți înțelege de minune. Este o zi foarte bună și pentru negocieri. Cuvintele tale au putere de convingere și poți obține mult mai ușor ceea ce-ți dorești de la ceilalți, însă nu încerca să-i manipulezi.

Horoscop zilnic Leu

Este o zi bună pentru tot ce ține de sectorul tău financiar și poți profita pentru a negocia salariul sau un comision, dar și pentru a pune un ban deoparte. Unii nativi pot primi un bonus, pot fi plătiți pentru ore suplimentare sau activități suplimentare. Oricum, ziua de astăzi le aduce multă încredere în forțele proprii și asta le va da curaj.

Horoscop zilnic Fecioară

Azi ai multă putere și poți avea parte de adevărate conștientizări, de momente de revelație care te vor ajuta să-ți dai seama ce vrei să faci cu adevărat sau ce te face fericit cu adevărat. Este o zi foarte bună să te preocupi de tine și să faci niște transformări la care visezi de ceva vreme. În plus, o problemă de sănătate se poate vindeca acum.

Horoscop zilnic Balanță

Deși pe interior fierbi și simți o stare apăsătoare, ziua de astăzi nu este chiar așa neagră, ci te ajută să scapi de niște dureri, frici și lucruri toxice, poate chiar persoane. Este vorba de o putere mare interioară care te poate ajuta să te regenerezi, așa că profită. Poți avea conștientizări importante și chiar vise revelatorii.

Horoscop zilnic Scorpion

Azi ai o mare putere de convingere asupra celorlalți și îți va fi foarte ușor să-i influențezi prin vorbele tale, dar nu folosi acest avantaj pentru a manipula. Poți negocia avantajos, poți obține ce-ți dorești de la alții și poți să insufli din convingerile și principiile tale. Pe de altă parte, dai dovadă de un magnetism aparte și poți cuceri mai ușor.

Horoscop zilnic Săgetător

Ambițiile tale sunt direct canalizate către atingerea unor obiective profesionale și azi ai toată susținerea, și din exterior și din interior, să te afirmi și să le arăți și celorlalți puterea ta, capacitățile și atuurile tale. Profită pentru a purta o discuție cu superiorii. Nimic și nimeni nu te va intimida acum.

Horoscop zilnic Capricorn

Ai putere asupra celorlalți, dar ar fi de preferat să nu o folosești pentru a le impune crezurile și convingerile tale. Totodată, ai capacitatea de a înțelege mai mult decât alții niște subtilități, capacitatea de a merge până în profunzimea unor teorii și a descoperi esența. Poți depăși niște bariere în comunicare și poți da la spate niște dogme.

Horoscop zilnic Vărsător

Contextul astrologic al zilei îți arată că nu poți controla totul și că ceea ce trebuie să se întâmple pentru evoluția noastră, se va întâmpla. Totuși, ține cont că ai o putere interioară mare care te poate ajuta să depășești orice pierdere, neîmplinire și temere. Poți chiar renunța la un viciu, la o dependență de ceva sau cineva.

Horoscop zilnic Pești

Dacă ești singur, profită de trigonul de astăzi pentru a cuceri persoana care-ți place. În cuplu este un moment foarte bun pentru a discuta despre planuri de viitor și pentru a ajunge la aceeași viziune cu partenerul de viață. Din punct de vedere profesional, azi ai succes în negocieri și poți semna noi colaborări.

Horoscop săptămâna 13 – 19 septembrie 2021. „Berbecii” încheie relații toxice

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 13 – 19 septembrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 13 – 19 septembrie 2021 poate aduce tensiuni și agitație în relațiile cu cei din jur.

Săptămâna 13 – 19 septembrie 2021 se remarcă prin ingresul lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Balanță, aspect care ne poate face mai conflictuali în relațiile cu cei din jur, dar și mai curajoși atunci când vine vorba să încheiem o relație toxică, dat fiind că și Venus, planeta iubirii, se va afla în Scorpion și în careu cu Saturn retrograd din Vărsător.

Horoscopul lunii. Previziuni pentru luna septembrie 2021

Horoscopul lunii septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna septembrie 2021 este o perioadă bună din anumite perspective, și una dintre ele este faptul că suntem susținuți de contextul astrologic să ne materializăm planurile și să culegem roadele acțiunilor noastre, inclusiv roadele financiare.

Din 22 septembrie, Soarele se va muta în Balanță, tot aici unde va intra și Marte, iar aceste tranzite nu sunt cele mai puternice, iar noi s-ar putea să ne simțim mai slăbiți și cu energia scăzută. Partea cu plus este că vom căuta echilibrul în relațiile cu ceilalți și vom deveni mai toleranți și împăciuitori.

Din punct de vedere sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Scorpion, o poziție mai puțin favorabilă și s-ar putea să devenim mai geloși și posesivi, să manipulăm sentimental și să întâmpinăm fel și fel de blocaje afective.

Un alt aspect important, demn de menționat, este faptul că pe 27 septembrie Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, va intra în retrogradare în zodia Balanță și ne va determina să trecem relațiile prin reevaluări și revizuiri drastice.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă,...
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a...
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Cu EA a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa! Cine este noul manager de la Taverna...
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Cum a sărbătorit Vladimir Putin după ce a câștigat alegerile din Rusia. Liderul de la...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Se poate reține PERMISUL PE NEDREPT. Este obligatoriu ca șoferii din ROMÂNIA să știe acest...
Cutremur la Antena 1. Schimbarea e fără precedent
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
„Este un adult cu propriile planuri”. Cum se înțeleg, de fapt, Teo Trandafir și fiica...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Coreea de Nord ar fi trimis Rusiei 7.000 de containere cu echipamente militare