Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iulie 2021. „Berbecii” au parte de surprize sentimentale

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iulie 2021. „Berbecii” au parte de surprize sentimentale
FOTO - Pixabay
Publicat: 08/07/2021, 06:16

Horoscopul zilei de 8 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

După ce ieri am avut parte de o opoziție între Venus și Saturn, iată că astăzi un nou aspect tensionat se formează pe cer la grad perfect. Este vorba despre aceeași Venus, de această dată în careu cu Uranus, context care poate aduce situații neprevăzute în viața sentimentală. Este momentul unor schimbări majore, fie că vrem, fie că nu vrem, și ar trebui să dăm dovadă de mai multă flexibilitate și adaptabilitate. Zodiile fixe, Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, dar și persoanele care au ascendentul aici vor resimți din plin acest context.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 8 iulie 2021

Dragoste

Se întrevăd schimbări în viața ta sentimentală, iar dacă încă tânjești după o poveste de iubire lucrurile pot lua o întorsătură neașteptată. O relație în care nu te-ai simțit iubit se poate încheia, iar o altă dragoste poate să apară în viața ta, dar ai răbdare. S-ar putea ca zilele astea să ai parte de fel și fel de surprize în plan amoros.

Carieră și bani

Dacă ești implicat în proiecte de grup sau proiecte de social media, va trebui să faci unele schimbări pentru ca lucrurile să funcționeze, maia exact să investești mai mult, să-ți pui talentele în valoare mai mult.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă nu exagera cu distracțiile sau cu orice fel de activități care-ți plac și pe care le poți duce la extrem.

Horoscop zilnic Taur – 8 iulie 2021

Dragoste

Sunt schimbări care apar în viața ta personală și cărora trebuie să la faci față. Uranus este în zodia ta și-ți aduce mai multă independență și nevoie de libertate, așa că nu prea vei suporta impunerile nimănui. Posibile tensiuni cu părinții sau frustrări careapar ca urmare a unei mutări, renovări a casei.

Carieră și bani

Fără un echilibru între carieră și familie lucrurile nu vor merge prea bine pentru că ai tendința să înclini balanța când în favoarea vieții personale, când în favoarea carierei și ambele situații te enervează.

Sănătate

Orice situație care te scoate din zona de confort este motiv de stres și agitație pentru tine, așa că azi impune-ți să întâmpini cu zâmbetul pe buze orice vine nou în viața ta. Răspunde provocărilor cu o atitudine flexibilă.

Horoscop zilnic Gemeni – 8 iulie 2021

Dragoste

Trecutul îți bate din nou la ușă și cel mai probabil de data aceasta ar trebui să-l inviți în casă și să stați la un dialog sincer și deschis. Este o metaforă, dar tu aplică asta în viața ta și vezi care este ancora aceea grea care te ține pe loc și nu te lasă să evoluezi. Sunt schimbări sentimentale care apar. O nouă relație este greu de construit, iar dacă ai deja o relație încearcă să mai repari ce se mai poate sau mergi mai departe.

Carieră și bani

Ai în continuare grijă la cum te exprimi pentru că poți fi prea direct și poți deranja cu ceea ce spui. Sunt discuții care dezvăluie secrete și discuții care dau cortina la o parte pentru a vedea ce a fost ascuns până acum. Ai mare grijă la negocieri pentru a nu fi păcălit!

Sănătate

Este multă agitație în mintea ta și multă zarvă în interiorul tău, un adevărat uragan greu de controlat care, în multe caxzuri, poate provoca insomnii.

Horoscop zilnic Rac – 8 iulie 2021

Dragoste

Sentimentul că nu ești iubit și apreciat se poate accentua astăzi și te poate împinge la gesturi ieșite din comun pentru a păstra ce este al tau sau pentru a atrage atenția partenerului. Prietenii nu sunt nici reper, nici punct de sprijin, ba chiar poți f dezamăgit de ceea ce vine din partea acestora sau de ceea ce nu vine, dacă aștepți să ți se returneze o datorie.

Carieră și bani

Poți avea tendința de a cheltui peste măsură în ciuda faptului că nu stai deloc bine la capitolul financiar. S-ar putea să cheltui pentru a acoperi un gol emoțional și sentimental, deci ar fi bine să te abții de la shopping acum. Contextul astrologic îți cere să faci bani din talentele tale, să te implici în proiecte de grup sau online. Ai încercat?

Sănătate

Lipsa de încredere în tine și stima de sine scăzută pot sta la baza unor adevărate stări anxioase. Recomandarea mea este aceeași: dezvoltă-ți niște talente native și te vei simți mult mai bine!

Horoscop zilnic Leu – 8 iulie 2021

Dragoste

Ai senzația că puterea ta de seducție nu mai funcționeză, că ceilalți nu e plac și că partenerul te ignoră. Iată, un context conflictual care poate aduce certuri în cuplu, mai ales că impunerea autorității poate agrava totul. Ai răbdare. Lucrurile se vor îmbunătăți în viața ta.

Carieră și bani

Uranus este în sectorul carierei tale și ți-a adus schimbări nedorite sau frustrări remarcabile care-ți arată că nu ești pe direcția de mers dorită. Azi ai grijă la imaginea ta, la statut și dacă vrei să ieși în față, fă-o într-un mod diferit de până acum pentru a avea succes.

Sănătate

Dincolo de faptul că te poți simți singur și neînțeles și asta te poate scoate din zona de confort, nu se întrevăd probleme de sănătate. O schimbare de look, o vizită la salonul de înfrumusețare sau o bijuterie nouă îți vor aduce zâmbetul pe buze.

Horoscop zilnic Fecioară – 8 iulie 2021

Dragoste

Nu este deloc exclus ca foste iubiri să apară în viața ta și trecutul să-ți dea târcoale sub diferite forme, care mai de care mai surprinzătoare și poți fi mult prea frământat de îndoieli.

Carieră și bani

S-ar putea să trebuiască să-ți încalci unele principii pentru a ajuta pe cineva și asta îți va da universul interior peste cap. Dacă locul de muncă actual nu te mulțumește, a venit vremea să-l schimbi. Învață ceva nou!

Sănătate

Grijile față de alții te pot copleși, iar acum este momentul să-ți porți în primul rând ție de grijă. Odihnește-te mai mult și învață să accepți că sunt pierderi în viață pe care nu lepoți controla.

Horoscop zilnic Balanță – 8 iulie 2021

Dragoste

În cuplu pot să apară tensiuni care pleacă de la gelozie, posesivitate, de la cheltuieli și nu este exclus să descopri secrete și infidelități, chiar și mai vechi. Poate chiar tu ești cel vinovat.Cei singuri pot trăi o atracție bruscă, pasională, dar nu se va concretiza nimic acum, ba chiar ai putea avea de suferit dacă-i dai curs.

Carieră și bani

Nu este momentul să te raportezi la alții și la valorile lor. Ai mai multă grijă de bunurile materiale, de banii altora pe care-i administrezi șiprivește orice pierdere ca pe o lecție, ca pe un pas spre evoluție.

Sănătate

Starea emoțională este destul de apăsătoare din cauza unor schimbări pe care nu le poți controla. Azi ai tendința de a-i lăsa pe ceilalți să te valideze și o simplă apreciere pe rețelele de socializare îți poate aduce bucurie, dar ai grijă și nu căuta popularitatea cu orice preț.

Horoscop zilnic Scorpion – 8 iulie 2021

Dragoste

Uranus se află chiar în sectorul relațiilor tale și face careu chiar cu Venus, planeta care este guvernatoarea de drept a acestui sector. Ei bine, vin schimbări iminente în viața de cuplu și asta te frustrează maxim. Posibil ca o mutare cu partenerul să stea la baza unor nemulțumiri sau, în cuplurile de lungă durată, se poate discuta despre viitorul relației. O oficializați sau o încheiați? Nativii singuri pot fi atrași de persoane din conducere, de superiori, însă sunt de evitat astfel de conjuncturi.

Carieră și bani

Ai în continuarea impresia că alții nu te lasă să te manifești și să avansezi profesional și astăzi poți izbucni într-un excese de autoritate. Relațiile cu șefii sunt dificile și cerințele profesionale prea mari îți pot afecta chiar viața de familie.

Sănătate

S-ar putea să treci prin stări de maximă agitație și stres, să nu știi încotro să o apuci. Încearcă să te detașezi de tot ce se petrece în jur și să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Săgetător – 8 iulie 2021

Dragoste

Rămâne valabil și astăzi contextul astrologic care ar putea aduce în viața ta o pasiune bruscă față de o persoană străină sau pe care ai cunoscut-o la un curs, un seminar, poate chiar să fie un mentor spiritual.

Carieră și bani

Se întrevăd conflicte la locul de muncă și schimbări pe care cu greu le vei integra. S-ar putea ca unii colegi, mai slabi decât tine, să urce mai sus și asta să te frustreze peste măsură. Încearcă să vezi ce poți învăța de la ei, poate sunt mai maleabili și mai practici decât tine.

Sănătate

Azi ai mai multă grijă la deplasări și călătorii pentru că poți avea parte de suprize neplăcute. Dacă te confrunți cu probleme de sănătate, fii deschis și la remedii naturiste sau homeopatice.

Horoscop zilnic Capricorn – 8 iulie 2021

Dragoste

Este o perioadă în care pasiunea se află la cote maxime, însă totodată contextul astrologic poate aduce și gelozii, infidelități și secrete care ies la suprafață. S-ar putea ca și banii și viața intimă să fie subiecte de ceartă acum. Oricum, în viața ta sentimentală apar surprize și schimbări, iar cei singuri pot fi atrași în mod neașteptat de o persoană. Nju te grăbi să semnezi actele cu o persoană nou cunoscută și ai grijă la posibilitatea unei sarcini, maiales dacă nu-ți dorești deocamdată să devii părinte.

Carieră și bani

Nu face speculații financiare, nu investi bani în situații care prezintă risc și nu exagera cu cheltuielile de dragul altora sau din banii altora.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Posibil să ai ocazia acum să integrezi niște pierderi trăite și să te detașezi de multe frici și temeri avute.

Horoscop zilnic Vărsător – 8 iulie 2021

Dragoste

Dacă ești singur, ți se pare greu să renunți la libertate pentru a te implica într-o nouă relație. Același sentiment îl ai și dacă trebuie să te muți cu partenerul. Cumva ai imprea că ceilalți îți invadează spațiul intim. Totodată, pot să apară tensiuni cu familia sau din cauza unei locuințe.

Carieră și bani

Fii mai maleabil și nu pune presiune pe umerii celorlalți. Mai degrabă ia în calcul și dorințele lor. Inflexibilitatea și rigiditatea ta îi sperie pe cei din jur, mai ales dacă te cunosc doar prin prisma profesiei.

Sănătate

Starea emoțională este apăsătoare și pentru a te simți din nou bine tu cu tine ar trebui să fii dispus să faci unele schimbări. Pentru unii nativi, este nevoie de alte schimbări suplimentare pentru a-și recâștiga confortul, liniștea și pacea interioară.

Horoscop zilnic Pești – 8 iulie 2021

Dragoste

În iubire este mai greu acum să legi ceva nou, însă dacă ești într-o relație care scârțâie și dacă depui efort suplimentar poți repara lucrurile.

Carieră și bani

Este foarte probabil să intri în competiție cu colegii de muncă, dar vei observa că nu vei reuți decât să-ți pierzi energia și să te stresezi. Pot veni vești de angajare pentru unii nativi, iar alții pot reuși să-și aducă la zi proiecte mai vechi. Posibil să apară și unele creșteri la buget.

Sănătate

Schimbările de stil de viață, de rutină zilnică sunt o cerință majoră a astrelor și astăzi te-ai putea decide să faci pasul cel mare, mai ales dacă un diagnostic primit nu-ți este pe plac. Mai multă grijă la deplasări!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Epidemie de singurătate printre părinți, dezvăluie un studiu din SUA