Horoscopul zilei de 10 iulie 2021. Lună Nouă în zodia „Rac”

Horoscopul zilei de 10 iulie 2021. Lună Nouă în zodia „Rac”
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 09/07/2021, 17:20

Horoscopul zilei de 10 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează o conjuncție între Lună și Soare în zodia Rac, fenomen denumit Lună Nouă și care este deschizător de drumuri. Este un moment foarte bun să ne setăm intenții și să demarăm activități, maia les care au legătură cu casa și familia, cu viața noastră personală.

Luna Nouă din Rac se resimte mai puternic în următoarele două săptămâni, însă impactul său se va întinde pe jumătate de an de acum înainte.

Cele mai influențate zodii sunt Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, în special persoanele născute în preajma datei de 10, dar și cei care au ascendentul aici sau alte planete importante în astrograma natală în aceste semne.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 10 iulie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Rac se formează în sectorul familiei și aduce ocazia unor noi începuturi legate de casă, poate o mutare, poate o renovare sau o reorganizare a sarcinilor gospodărești sau chiar o împăcare cu cei dragi.

Carieră și bani

Toată atenția ta se canalizează către sectorul vieții personale astăzi, iar dacă ceva profesional intervine cel mai probabil iese cu scandal. Atenție la discuțiile cu superiorii.

Sănătate

Starea emoțională este destul de intensă astăzi, însă este și momentul să depășești niște traume din trecut, să treci peste situații din copilărie care te amprentează și astăzi. Este o perioadă bună să începi o dietă.

Horoscop zilnic Taur – 10 iulie 2021

Dragoste

Este o zi bună să faci declarații de dragoste și să-i șoptești partenerului cât de mult îl iubești. Te poți împăca cu niște rude sau prieteni sau pur și simplu ai parte de dialoguri mai calde cu aceștia.

Carieră și bani

Luna Nouă din Rac îți aduce ocazia să înveți ceva nou, să studiezi sau poate dai un examen și asta îți decshide noi oportunități de viitor. Este o perioadă bună pentru negocieri și tranzacții.

Sănătate

Simți nevoia să pleci într-o scurtă vacanță, poate un weekend prelungit sau poate faci o excursie. Chiar și o vizită la cei dragi te poate anima.

Horoscop zilnic Gemeni – 10 iulie 2021

Dragoste

Poți reaprinde pasiunea în cuplu în această perioadă, așa că profită și reconecttează-te la partener, mai ales că este weekend și un pahar de vin roșu poate face minuni.

Carieră și bani

Luna Nouă din Rac se petrece în sectorul financiar și-ți oferă ocazia îmbunătățirii veniturilor. Noi oferte vin spre tine, poate chiar o creștere salarială, un bonus pentru munca depusă în ultimul timp.

Sănătate

Lunația te susține foarte mult să-ți redobândești încrederea de sine și să te pui mai mult în valoare, poate chiar prin talentele tale. În schimb, ai mai multă grijă la alimentație și nu face excese.

Horoscop zilnic Rac – 10 iulie 2021

Dragoste

Luna Nouă se petrece în zodia ta și este momentul unor noi începuturi în plan personal și relațional. Poți cunoaște persoane noi care-ți deschid noi orizonturi și nu este exclus să fie vorba și de o nouă idilă, dar cu debut timid deocamdată.

Carieră și bani

Tot lunația îți va aduce noi oportunități de afirmare în zona care-ți dorești. Dacă ți-ai setat niște obiectve, acum poți face tot ce ține de tine pentru a te apropia de ele. Ți se deschid noi uși și poți lua decizii importante.

Sănătate

Este momentul unei schimbări de look, poate o vizită la un salon sau o nouă piesă în garderoba ta. Imaginea ta contează acum mai mult.

Horoscop zilnic Leu – 10 iulie 2021

Dragoste

Ceva din trecutul tău stă ascuns și pregătit să iasă la suprafață odată cu această Lună Nouă. Este o zi bună pentru introspecție și pentru eliberarea de ancore. Se pot afla secrete acum, deci mai multă grijă!

Carieră și bani

Soarele este guvernatorul tău, iar acum poate deveni cel mai mare dușman al tău dacă nu administrezi corect emoțiile. Totodată, poți descoperi niște persoane care acționează din umbră și care-ți pun piedici.

Sănătate

Luna Nouă din Rac îți aduce ocazia să vindeci o problemă de sănătate mai veche. Te refaci rapid și psihicul tău este mai puternic. De asemenea, poți scăpa de niște obiceiuri toxice.

Horoscop zilnic Fecioară – 10 iulie 2021

Dragoste

Viața socială se reactivează odată cu această șunație și poți ieși cu prietenii, poți cunoaște noi persoane, unele te pot atrage într-un mod deosebit, iar altele pot fi deschizătoare de drumuri.

Carieră și bani

Luna Nouă din Rac te susține să-ți faci planuri de viitor sau chiar să demarezi noi proiecte, fie personale, fie de grup. Te bucuri de popularitate și o persoană importantă te poate ajuta să te afirmi.

Sănătate

Dacă ceva te liniștește cu adevărat acum este faptul că te implici în acțiuni caritabile, iar dacă nu o fac încă, ai putea începe.

Horoscop zilnic Balanță – 10 iulie 2021

Dragoste

Ai grijă ca emoțiile tale să nu te facă prea autoritar și fără să-ți dai seama să te impui prea sever în fața perechii de viață.

Carieră și bani

Luna Nouă din Rac are loc chiar în sectorul carierei tale și-ți aduce noi începuturi profesionale, poate noi responsablități importante pentru statutul tău sau poate o nouă funcție. Sunt nativi care intră pe o nouă direcție în carieră și se apropie de obiectivele lor.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion – 10 iulie 2021

Dragoste

Este o perioadă favorabilă discuțiilor cu ceilalți. Poți dobândi noi cunoștințe și poți afla informații prețioase care să-ți schimbe o perspectivă de viitor.

Carieră și bani

Luna Nouă din Rac te susține să începi noi studii, să te înscrii la un curs sau seminar de perfecționare, să deprinzi niște abilități. Este o perioadă de cercetare și explorare pentru tine. Unii nativi decid să este momentul să pună în practică o diplomă obținută.

Sănătate

Profită de energia lunației și planifică-ți o călătorie, pleacă într-o vacanță cu partenerul sau reia discuția cu o persoană din străinătate.

Horoscop zilnic Săgetător – 10 iulie 2021

Dragoste

Weekendul acesta este foarte pasional, fie că ești parte a aunui cuplu, fie că te lași purtat într-o aventură erotică.

Carieră și bani

Luna Nouă din Rac poate aduce noi începuturi în sectorul tău financiar, însă este vorba de bani pe care îi obții de la alții sau cu ajutoru altora. Poți obține cu mai multă ușurință un credit, mai ales dacă este vorba de un credit imobiliar. Sunt cazuri în care veniturile partenerului cresc.

Sănătate

S-ar putea să treci prin situații pe care să nu le poți controla și care să aibă impact mare asupra stării tale emoționale. Unele pierderi trebuie acceptate și integrate în viața ta așa cum vin.

Horoscop zilnic Capricorn – 10 iulie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Rac are loc chiar în sectorul relațiilor tale și-ți poate aduce o nouă poveste de iubire, diferită, neașteptată, dacă ești singur. În culu se pun bazele pe care se va construi viitorul relației.

Carieră și bani

Este o eprioadă favorabilă să semnezi noi contracte sau să demarezi noi proiecte alături de partenerul de viață sau alt partener de afaceri. Se întrevăd câștiguri în urma investițiilor tale.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Tot ce trebuie să șii sub control este autoritatea și starea emoțională.

Horoscop zilnic Vărsător – 10 iulie 2021

Dragoste

Ești mai deschis la dorințele partenerului de viață și astăzi puteți face planuri împreună.

Carieră și bani

Luna Nouă din Rac aduce noi începuturi la locul de muncă, poate noi sarcini, poate un nou program. Oricum, vei fi încântat și tu să faci niște schimbări care erau necesare de mult tmp. Unii nativi se pot angaja acum.

Sănătate

Tot Luna Nouă din Rac este responsabilă și cu puterea pe care o ai să renunți la niște rutine nocive și să începi un nou stil de viață, unul mai sănătos.

Horoscop zilnic Pești – 10 iulie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Rac se petrece chiar în sectorul iubirii tale și aduce noi începuturi în viața sentimentală. Te poți îndrăgosti sau în cuplu poți purta discuții cu partenerul despre pasul următor, acela de a deveni părinți.

Carieră și bani

Lunația este benefică prin creativitatea pe care o activează. Indiferent că lucrezi în domeniu artistic sau nu, poți pune multă pasiune în ceea ce faci acum.

Sănătate

Dedică-te hobby-urilor și pasiunilor tale. Ține cont că această Lună Nouă se petrece pe o casă a fericirii, așa că fă tot ce-ți place zilele astea și bucură-te de ceea ce ai mai mult.

Horoscop săptămâna 5 – 11 iulie 2021. Peștii pot începe noi povești de iubire

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 5 – 11 iulie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 5 – 11 iulie 2021 poate aduce o serie de surprize și situații neașteptate în plan sentimentale și financiar.

În săptămâna 5 – 11 iulie 2021 se reface pentru a treia oară un careu între Mercur, planeta rațiunii, din Gemeni și Neptun, planeta confuziei, din zodia Pești, aflat în retrogradare. Din nou putem avea parte de neclarități și o distorsionare a imaginii de ansamblu, însă putem reveni asupra unor decizii luate și le putem reanaliza. Nu este momentul deciziilor majore și radicale, în schimb.

În plan sentimnetal, Venus, planeta iubirii, aflată în zodia Leu, va fi în aspecte tensiobate cu Saturn retrograd din Vărsător și cu Uranus din Taur, context care poate aduce limitări și blocaje sentimentale și o mai mare nevoie de schimbare pentru ca lucrurile să funcționeze.

Pe data de 10 iulie avem parte de o Lună Nouă în zodia Rac, eveniment care poate aduce noi etape în viața noastră, iar pe 11 iulie Mecur va intra în Rac, însă acest tranzit va fi resimțit mai mult săptămâna viitoare.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2021

Horoscopul lunii iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna iulie 2021 se remarcă în prima sa jumătate prin aspectele tensionate pe care le fac, pe rând, atât Venus, planeta iubirii, cât și Marte, planeta acțiunii, ambele aflate în Leu, cu Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur și cu Saturn retrograd, planeta limitărilor, din Vărsător.

Acest context astrologic aduce la suprafață multe orgolii pentru care vom fi taxați, dar și multe frustrări legate de acțiunile noastre, de dorința de afirmare, care ne poate fi îngrădită acum. Chiar la mijlocul lunii, Venus și Marte fac o conjuncție în zodia Leu, care se anunță explozivă. În plan sentimental putem trăi intens, dramatic și pasional.

Totuși, Venus va intra pe data de 22 iulie în zodia Fecioară și s-ar putea să analizăm în amănunt valul sentimental precedent și astfel să începem să căutăm minusurile unui context amoros.

Mercur, planeta comunicării, va intra pe data de 11 iulie în zodia Rac, poziție din care ne susține să ne îmbunătățim relațiile cu cei dragi, dar și să dezvoltăm un raționament mai sensibil și empatic. Soarele intră în zodia Leu pe data de 22 iulie și ne va imprima o mai mare dorință de a străluci și de a ne afirma creativitatea.

Pe data de 10 iulie avem o Lună Nouă în zodia Rac, iar pe data de 24 iulie se formează Lună Plină în zodia Vărsător, evenimente astrologice care pot aduce încheieri și noi începuturi în viața noastră.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Obligatoriu pentru toți șoferii din România. A intrat în vigoare astăzi, 18 Aprilie
Un oraș vrea ca ziua să se mărească. Se cer 26 de ore, în loc...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete