Horoscopul zilei de 28 aprilie 2021. „Peștii” au regrete și remușcări

Horoscopul zilei de 28 aprilie 2021. „Peștii” au regrete și remușcări
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 28/04/2021, 07:55
Actualizat: 28/04/2021, 08:06

Horoscopul zilei de 28 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mare parte din zi, Luna își continuă tranzitul prin zodia Scorpion, acolo unde ieri a avut faza de Lună Plină, eveniment al cărui impact îl resimțim în continuare. În schimb, astăzi Luna va forma aspecte de susținere cu Pluto și Neptun, ceea ce ne aduce o mare doză de intuiție și inspirație, dar și putere interioară, și un aspect tensionat cu Jupiter, care ne atrage atenția că suntem înclinați către excese.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 28 aprilie 2021

Dragoste

Azi trăiești emoțiile la intensitate maximă, ești pasional și există posibilitatea să devii gelos și posesiv, ba chiar și impunător în fața partenerului de viață.

Carieră și bani

Este foarte probabil să primești o ofertă financiară. Cineva să investească în talentele tale, să-ți propună o colaborare sau să vină cu un preț bun, dacă ai de vândut ceva.

Sănătate

Te simți din ce în ce mai energizat și vei reuși să depășești momentele de angoasă și panică cu care te-ai confruntat în ultimele zile.

Horoscop zilnic Taur – 28 aprilie 2021

Dragoste

Încă te afli sub auspiciile Lunii Pline de ieri, deci s-ar putea ca tensiunile în cuplu și cu cei din jur să apară în continuare. Nu sunt excluse rupturile de relații. Ține cont că dacă iei o pauză acum, aceasta va fi definitivă.

Carieră și bani

Sunt posibile tensiuni cu coleboratorii și dacă ține de tine, ai grijă cum pui problema pentru a nu încheia o colaborare, un contract.

Sănătate

Încearcă să te odihnești atât cât ai nevoie. Efectele lunației le vei resimți și astăzi și s-ar putea să continui să fii irascibil.

Horoscop zilnic Gemeni – 28 aprilie 2021

Dragoste

Cineva din trecut poate încerca să te recucerească, însă evită reîntoarcerile. Unii nativi pot fi atrași de cineva de la locul de muncă sau cunoscut prin intermediul activităților pe care le desfășoară.

Carieră și bani

La locul de muncă poți avea parte de conflicte cu colegii și nemulțumiri care legate de modul de desfățurare a activității colective.

Sănătate

Atenție mai multă la problemele sistemului renal și urinar, dar și la cele endocrine și genitale pentru că astăzi s-ar putea manifesta.

Horoscop zilnic Rac – 28 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă declarațiilor de dragoste în cuplu, însă dacă ești singur s-ar putea să resimți contextul zilei mai apăsător și să te simți mai trist.

Carieră și bani

S-ar putea să cheltui mai mulți bani decât ți-ai propus, iar aceștia să se ducă pe distracții și satisfacerea unor pofte și mofturi.

Sănătate

Trăieși intens la nivel emoțional și asta te poate destabiliza, dar nu se întrevăd probleme de sănătate. Poți resimți agitația trasată de Luna Plină de ieri în continuare.

Horoscop zilnic Leu – 28 aprilie 2021

Dragoste

Chiar dacă ziua nu începe promițător, ba chiar pot apărea tensiuni cu familia, către seară vei simți o nevoie mai mare de a petrece timpul alături de persoana iubită și, dacă ești părinte, vei dori să te joci cu copiii, să stai de vorbă cu ei.

Carieră și bani

S-ar putea ca tensiunile de acasă să-ți afecteze randamentul profesional și astfel să ai parte și de unele dispute cu superiorii. Înceracă să-ți faci un program și să-l respecți.

Sănătate

Pentru că emoțiile sunt intense și dezechilibrante, astăzi ai putea face curățenie în acele locuri din casă în care nu ai acces prea ușor. Vei observa că asta te va calma.

Horoscop zilnic Fecioară – 28 aprilie 2021

Dragoste

Sunt posibile tensiuni ideologice și certuri ca urmare a viziunilor diferite pe care le ai față de ceilalți. Ai putere de convingere mare, dar nu o folosi pentru a manipula.

Carieră și bani

Ai șanse să expui lumii ceea ce ai învățat, să arăți ceea ce știi să faci, așa că ai încredere în tine mai multă.

Sănătate

Azi te bucuri de un surplus de energie și ai putea rezolva multe din chestiunile amânate. Dacă vei sta în loc, contextul zilei te poate face mai agitat.

Horoscop zilnic Balanță – 28 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea să ai parte de discuții constructive cu părinții sau cu cei cu care locuiești sub același acoperiș. Fie primești bani de la familie, fie investești în ceva pentru confortul locuinței tale.

Carieră și bani

Chiar dacă nu te mai temi atât de mult că pierzi bani sau o sursă de venit, faptul că faci cheltuieli mari te irită pentru că astăzi ai mare nevoie să te simți stabil din punct de vedere financiar.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă poți avea parte de angoase, te poți gândi cu groază la ideea de a pierde pe cineva sau ceva.

Horoscop zilnic Scorpion – 28 aprilie 2021

Dragoste

Riscul aflării unor secrete și al unor despărțiri bruște nu a trecut. Se întrevăd gelozii, posesivități, impuneri și totul se poate rezolva doar prin dialog calm și înțelept.

Carieră și bani

S-ar putea ca ceea ce afli despre o persoană cu care colaborezi să te deranjeze, să te irite și să închei o astfel de legătură. Către amiază ai mare susținere în negocieri.

Sănătate

Este foarte probabil să resimți încă tensiunea și agitația cauzată de formare Lunii Pline în zodia ta, însă către seară te poți liniști. Odihnește-te corespunzător.

Horoscop zilnic Săgetător – 28 aprilie 2021

Dragoste

Te preocupi mai mult de casă și de cei dragi și poți face unele renovări în locuință sau poți reorganiza sarcinile și trasa noi responsabilități în familie.

Carieră și bani

Este posibil să apară tensiuni și astăzi la locul de muncă și să ți se dea peste cap programul, însă vei da dovadă de mai multă putere interioară pentru a-i pune la punct pe cei care te-au enervat.

Sănătate

Resimți și astăzi oboseala, stresul și tensiunea interioară cauzate de Luna Plină de ieri care s-a format în sectorul sănătății tale și nu ar strica să dormi mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn – 28 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea să vezi adevărata față a unui prieten sau să afli ceva despre o persoană din anturaj care să te dezamăgească și să te dea peste cap.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă să-ți faci planuri de viitor și să pui bazele unor proiecte sau să pui la punct detalii subtile ale unor proiecte în care ești implicat.

Sănătate

Azi te bucuri de intuiție și ai simțurile foarte ascuțite astfel încât vei vedea clar lucrurile din jurul tău și vei fi cu un pas înaintea tuturor.

Horoscop zilnic Vărsător – 28 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea să auzi cuvinte care să nu-ți placă sau să descoperi situații dezamăgitoare despre cineva din trecutul tău. Poți afla secrete, dar nu crede toate bârfele.

Carieră și bani

S-ar putea să fii nevoit de contextele profesionale să te lupți pentru a-ți menține reputația, pentru a-ți păstra o funcție sau pentru a-ți atinge un obiectiv.

Sănătate

Stresul profesional este mare și starea emoțională destul de intensă, astfel că nu te poți aștepta la o zi prea liniștită.

Horoscop zilnic Pești – 28 aprilie 2021

Dragoste

Deciziile pe care le-ai luat în trecut, mai ales în ultima jumătate de an, nu par a fi deloc cele mai bune sau se pot întoarce împotriva ta. Tu știi mai bine despre ce este vorba și cum poți îmbunătăți contextul. Probabil trebuie să lucrezi la sistemul de valori și credințe după care te ghidezi.

Carieră și bani

Dacă ai de făcut deplasări sau trebuie să rezolvi un context legat de acte, nu te aștepta ca astăzi lucrurile să meargă prea rapid.

Sănătate

Ești măcinat de regrete, remușcări, amintiri și ai tendința de a te autoînvinovăți în continuare, așa că nu este exclus să te confrunți și cu unele insomnii.

Horoscop săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021. Balanțele trebuie să aibă grijă la bani

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 26 aprilie -2 mai 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 26 aprilie -2 mai 2021 poate aduce o dorință mai mare de schimbare în viața noastră, dar și o conectare profundă la spiritualitate și credință.

Săptămâna 26 aprilie -2 mai 2021 debutează cu o Lună Plină în zodia Scorpion, eveniment astrologic menit să ne susțină să eliminăm din viața noastră tot ce este toxic, de la lucruri și obiceiuri și până la oameni.

Săptămâna Mare este o perioadă impactantă din punct de vedere spiritual grație aspectelor pe care le face Mercur, planeta comunicării, cu Neptun, planeta viselor, și cu Pluto, planeta transformărilor. Acum mai mult ca oricând putem folosi rugăciunea pentru a ne apropia de Divinitate, putem ierta mai ușor și ne putem apropia de sufletele celor dragi.

Soarele va face o conjuncție cu Uranus, planeta neprevăzutului, în zodia Taur, aspect care ne insuflă dorință de schimbare și inovație în viața noastră. Pe de altă parte, chiar în ziua de Paște, Venus, planeta iubirii, va face o conjuncție cu Luna Neagră din Taur, aspect care ne aduce multă pasiune, mister și erotism, dar și un apetit culinar mai mare, de aceea este de preferat să nu facem excese.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021

Horoscopul lunii aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna aprilie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Mercur în zodia Berbec, încă din data de 4 aprilie. Comunicarea și raționamentul nostru se vor activa, vom fi mai iuți la minte și mai direcți în exprimare.

Tranzitul va fi unul de scurtă durată, dat fiind că pe 19 aprilie, Mercur se mută deja în Taur, unde ne cere punerea în practică a ideilor pe care le avem.

În plan sentimental, până pe data de 14 aprilie, Venus, planeta iubirii, va traversa Berbecul, de unde ne va insufle pofta de viață, ne va face mai jucăuși și mai iubăreți, iar apoi va intra în domiciliul său, în zodia Taur, pentru a ne susține să ne consolidăm relațiile sentimentale.

Marte, planeta acțiunii, va continua să tranziteze zodia Gemeni până pe data de 23 aprilie, ipostază din care ne ține mintea în priză și ne susține în exprimare ți în promovarea ideilor noi, în expunerea punctului de vedere, acțiunile noastre fiind mult bazate pe ceea ce gândim în prezent, chiar ușor superficiale.

Ulterior, Marte se mută în zodia Rac, ipostază în care energia sa va fi mult diminuată și canalizată către interior. Nu vom dori să începem acțiuni noi, cât vom dori să păstrăm și să conservăm ceea ce avem.

Soarele va tranzita zodia Berbec până pe 19 aprilie, aproape de miezul nopții, iar ulterior va intra în semnul Taur, activând energia acestei zodii.

Pe data de 12 aprilie se formează Lună Nouă în Berbec, aspect care marchează noi începuturi în viața noastră, iar pe data de 27 aprilie avem o Lună Plină în Scorpion, moment al culegerii roadelor și al trecerii într-o nouă etapă de viață.

Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire frapantă despre vaccin
Medicii au rămas șocați! Ce și-a introdus o femeie în organul genital întrece orice imaginație
FOTO. Corina Bud, apariție explozivă! Aproape goală într-un costum de baie `invizibil`
Serena Williams a fost surprinsă pe plajă, în costum de baie. Câte kilograme are sportiva
Răzvan Simion, ATAC la adresa Lidiei Buble?! Ce a putut spune în direct: „De un...
Toni Iuruc pregătește o surpriză scumpă pentru Simona Halep! Unde a fost surprins viitorul soț...
Cum să păstrezi casa lună fără să faci curățenie. Trucurile pe care le folosesc româncele
Medicii l-au „ucis” pe Maradona prin neglijenţă, spune avocatul asistentei medicale care l-a îngrijit pe...
BANCUL ZILEI – Femeile satisfăcute și afaceristul ingenios
Momentul în care telecabina din Italia se prăbușește de la 100 de metri. VIDEO
Medicii au rămas șocați! Ce și-a introdus o femeie în organul genital întrece orice imaginație
O DRONĂ care a filmat prăbușirea cascadei Bigăr a scos la iveală ceva SUPRINZĂTOR
Vine URGIA. Alertă de cod roşu în Ilfov, Prahova şi Dâmboviţa. Capitala, sub cod portocaliu
Atenție români la bancomat. Rămâi fără bani pe card cu această noua inșelătorie, dispar instant...
Heidi Klum și-a arătat susținerea pentru Germania în „cel mai mic bikini”. Puține femei ar...
A primit 17 ANI DE ÎNCHISOARE! Vestea care șochează întreaga țară
Adrian Streinu-Cercel aruncă BOMBA: Produsele care ne fac extrem de mult rău. Mulți români le...
Șoc total! Viorica de la Clejani consumă droguri? Fosta iubită a lui Fulgy aruncă bomba
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Cine este „Regele asfaltului”, unul dintre cei mai discreţi oameni de afaceri români, şi ce...