Horoscopul zilei de 8 martie 2021. Zi favorabilă în plan sentimental pentru Fecioare

Horoscopul zilei de 8 martie 2021. Zi favorabilă în plan sentimental pentru Fecioare
Horoscopul zilei de 8 martie 2021. Zi favorabilă în plan sentimental pentru Fecioare
Publicat: 08/03/2021, 06:54
Actualizat: 08/03/2021, 08:22

Horoscopul zilei de  8 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna se află astăzi în zodia Capricorn și face nu mai puțin de trei aspecte armonioase cu Soarele, Venus și Neptun, toate trei aflându-se în Pești. Este o zi favorabilă afirmării de sine, exprimării unor talente ascunse, o zi în care putem fi mai empatici decțt de obicei și mai determinați să ne atingem scopurile folosindu-ne de resurse interioare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscopul zilei de 8 martie 2021. Horoscop zilnic Berbec – 8 martie 2021

Dragoste

Azi ești mult mai dispus să vorbești despre tine și despre ceea ce păstrezi în intimitatea ta, poate chiar despre secretele tale.

Carieră și bani

Ești foarte determinat să te afirmi, să te faci remarcat în zona profesională și vei avea suficientă putere interioară cât să ieși în față.

Sănătate

S-ar putea ca interesul pe care-l acorzi carierei să te obosească pe măsură, mai ales dacă vrei să faci totul ca la carte.

Horoscop zilnic Taur – 8 martie 2021

Dragoste

Pentru că astăzi ai mai mult chef de socializare și este posibil să ieși cu prietenii, s-ar putea să te atragă cineva din anturaj sau să fii mai dispus să flirtezi în mediul online.

Carieră și bani

Îți împărtășești convingerile cu mult curaj și te interesează să dezbați fel și fel de subiecte cu cei din jur, subiecte care vizează convngerile și mentalitățile de grup.

Sănătate

Starea de sănătate este una bună. Ești empatic și dornic de aventură, dornic să încerci lucruri noi.

Horoscop zilnic Gemeni – 8 martie 2021

Dragoste

Ai nevoie de mai multă înțelegere din partea partenerului de viață și azi, dacă vei ști cum să pui problema, o poți primi.

Carieră și bani

S-ar putea ca niște temeri, chiar teama de eșec să te țină în loc astăzi și să nu ai curaj să faci niciun pas în direcția dorită. Evită tensiunile cu superiorii.

Sănătate

Nu ești deloc în cea mai bună formă a ta, însă un bun remediu pentru a depăși starea emoțională instabilă este să te detașezi de tot ce se petrece în jurul tău.

Horoscop zilnic Rac – 8 martie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru a te reapropia de partenerul de viață, mai ales la nivel spiritual, emoțional. Puteți discuta pe orice temă pentru că șansele să primești înțelegere sunt foarte mari.

Carieră și bani

Și discuțiile profesionale, cu asociații, colegii de muncă sunt destul de bine aspectate astăzi și se pot stabili noi termeni ai colaborării. Unii nativi pot primi vești din străinătate.

Sănătate

Te bucuri de o zi destul de echilibrată, așa că nici starea de sănătate nu-ți va ridica probleme.

Horoscopul zilei de 8 martie 2021. Horoscop zilnic Leu – 8 martie 2021

Dragoste

Este un moment bun să reaprinzi pasiunea în cuplu. Chiar dacă niște discuții financiare pot fi mai tensionate, totul se poate rezolva dacă ești mai dispus să cedezi.

Carieră și bani

Chiar dacă ai mult de muncă, trebuie să știi că astăzi poți obține cu multă ușurință ajutorul celorlalți. Bazează-te și pe colegi pentru a finaliza mai repede sarcinile avute.

Sănătate

Starea emoțională îți poate da bătăi de cap și de aici poți simți o nemulțumire, apăsare interioară. Încearcă să-ți rezervi niște momente doar pentru tine după ce-ți închei programul.

Horoscop zilnic Fecioară – 8 martie 2021

Dragoste

Sunt aspecte favorabile iubirii și reconectării spirituale la partener. Profită de energia zilei și dedică-te acelor pasiuni comune, acelor hobby-uri care cândva v-au unit. Cei singuri își pot întâlni jumătatea la un concurs sau poate chiar în timpul unei activități distractive, recreative.

Carieră și bani

Încearcă să-ți pui în valoare creativitatea, talentele, abilitățile în discuțiile profesionale și ai toate șansele să obții ceea ce-ți dorești de la un colaborator sau de la un contract.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar ai grijă să nu exagerezi cu distracția. Chiar dacă nu-ți stă în fire, azi poți face mici excese pentru că starea interioară îți permite.

Horoscop zilnic Balanță – 8 martie 2021

Dragoste

Azi te ocupi cu mai mult spor de activitățile casnice, iar relațiile cu cei dragi, mai ales cu părinții, sunt mai calde și mai apropiate.

Carieră și bani

Reușești să-ți trasezi un program și chiar să te ții de el, așa că astăzi profită să te dedici acelor activități care ți se par mai obositoare sau pe care le eviți de obicei.

Sănătate

Starea generală este bună, dar vei simți mai mult să ai liniște și mai ales să ai un confort emoțional, dar și un confort al mediului în care trăiești.

Horoscop zilnic Scorpion – 8 martie 2021

Dragoste

Ai toate cuvintele la tine și multă poftă de socializare, așa că dacă ești singur poți flirta cu ușurință și poți cuceri. În cuplu te bucuri de momente intense și plăcute alături de partener.

Carieră și bani

Azi este greu de crezut că cineva te poate domina în dialog sau poate veni cu contraargumente care să-ți închidă gura. Îți susții cu diplomație și perseverență punctul de vedere și asta te va ajuta foarte mult și în negocieri.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ai grijă spre seară să nu devii dușmanul liniștii tale și să-ți activezi niște gânduri sau frici.

Horoscop zilnic Săgetător – 8 martie 2021

Dragoste

S-ar putea ca familia să aibă nevoie de sprijinul tău financiar, însă te vei simți chiar foarte bine să-i ajuți și o vei face cu tot sufletul.

Carieră și bani

Ai mai multp încredere în calitățile tale, în abilitățile tale profesionale și expune-le fără să stai prea mult pe gânduri.

Sănătate

Starea emoțională este cam instabilă și asta pentru că sunt multe energii în acest sector al vieții tale și se manifestă fiecare în felul ei, de aceea poți să te simți destul de vulnerabil astăzi.

Horoscopul zilei de 8 martie 2021. Horoscop zilnic Capricorn – 8 martie 2021

Dragoste

Aziveivorbimultdespre tine și cu tine. Este o zi care poateaducemulteclarificăriînviața ta, toatepozitiveșiîmbucurătoare.

Carieră și bani

Felul în care vorbești, în care negociezi sau trasezi sarcini altora te poate face remarcat într-un context profesional.

Sănătate

Te simți foarte bine din punctul de vedere al sănătății. Posibil chiar să simți nevoia de a face mai mută mișcare sau sport sau de a ieși la o plimbare.

Horoscop zilnic Vărsător – 8 martie 2021

Dragoste

Ai tendința de a nu crede ce ți se spune și de a fi mai suspicios cu privire la cei din jur. Cumva, sunt și gândurile tale ascunse care contribuie la acest context.

Carieră și bani

Ai grijă la tendința de a da bani pe lucruri nefolositoare care te bucură pe moment. Este o zi favorabilă să conștientizezi ce te reține în exprimarea unui talent, a unei abilități. Poate faci un pas în față în recâștigarea încrederii în tine.

Sănătate

Ai nevoie de liniște și de relaxare și azi chiar le poți obține, cu condiția să pui pe modul silențios gândurile.

Horoscop zilnic Pești – 8 martie 2021

Dragoste

Astăzi ești mai empatic cu cei din jur și mai deschis la discuții cu prietenii. Poți primi sfaturi bune de la cei apropiați, dar și tu, la rândul tău, vei fi un maestru al vorbelor de duh.

Carieră și bani

Te poți pune în valoare printr-un proiect de grup sau un proiect la care ai muncit trup și suflet în ultimul timp.

Sănătate

Ai tendința de a fi mai visător cu privire la viața ta personală, la direcția ta de viitor, dar nu este nimic rău în asta. Atâta timp cât nu te avânți și în mari decizii.

Horoscop săptămânal, 1-7 martie 2021. „Scorpionii” au parte de o viață sentimentală bogată

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 martie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 1 – 7 martie 2021 poate aduce o serie de surprize plăcute în dragoste, dar și o mai mare poftă de viață, de socializare, de plimbare.

Săptămâna 1 – 7 martie 2021 se remarcă prin intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, tranzit care ne va stimula gândirea, raționamentul, dar ne va face și mai direcți în comunicare, mai curajoși să ne exprimăm ideile, existând, totodată, și riscul de a fi superficiali. Marte va tranzita zodia Gemeni până pe 23 aprilie 2021.

Pe de altă parte, săptămâna 1 – 7 martie 2021 se remarcă și prin conjuncția pe care o face Mercur, planeta comunicării, cu Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, în zodia Vărsător.

Dat fiind că cele două se reîntâlnesc din nou, după ce Mercur a fost retrograd anterior, poate însemna că o serie de situații din ultima perioadă se pot clarifica acum, pot căpăta o altă perspectivă.

Totodată, este un moment de ingeniozitate, în care o idee sclipitoare ne poate veni, o soluție ingenioasă ne poate aduce dezvoltarea, progresul, expansiunea.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, din Pești face un aspect de susținere cu Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur, aspect care poate aduce ocazia unor schimbări, surprize plăcute în relații, ocazia unui refresh.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscopul lunii martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna martie 2021 debutează cu intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, ipostază din care ne va stimula să spunem ceea ce gândim, direct și fără ocolișuri. Mintea ne va funcționa rapid, vom fi ageri în gândire și vom fi mult mai determinați să căutăm adevărul în informațiile pe care le auzim.

Odată cu ingresul Soarelui în zodia Berbec, pe data de 20 martie, va debuta noul an astrologic și va fi momentul care va marca echinocțiul de primăvară. La braț cu Soarele pășește și Venus, planeta iubirii, aspect care ne va înflăcăra sentimental, ne va face mai pasionali și mai dornici să ne manifestăm sentimentele.

A doua jumătate a lunii stă sub confuzia și iluzia pe care le imprimă tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Pești. Vom fi mai visători într-ale rațiunii, dar și mai intuitivi, cu mai multă imaginație și mai sensibili în dialog, fiind mai capabili să atingem coarda sensibilă. Totuși, acest tranzit nu este o perioadă bună de luat decizii majore și importante.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Obligatoriu pentru toți șoferii din România. A intrat în vigoare astăzi, 18 Aprilie
Un oraș vrea ca ziua să se mărească. Se cer 26 de ore, în loc...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete