Idila dintre Daniela Vlădescu și Nicu Ceaușescu. Adevărul despre relația dintre celebra soprană și ”Prințișor”

Idila dintre Daniela Vlădescu și Nicu Ceaușescu. Adevărul despre relația dintre celebra soprană și ”Prințișor”
Idila dintre Daniela Vlădescu și Nicu Ceaușescu | Sursa foto - CANCAN
Publicat: 11/07/2021, 10:05

Daniela Vlădescu, în vârstă de 64 de ani, este o renumită soprană. Aceasta este cunoscută și pentru idila pe care a avut-o, în perioada comunismului, cu Nicu Ceaușescu, fiul cel mic al fostului dictator Nicolae Ceaușescu. Artista lirică a povestit, însă, că povestea de dragoste dintre ea și ”Prințișor” nu a fost deloc una fericită.

Povestea de dragoste dintre soprana Daniela Vlădescu și Nicu Ceaușescu, fiul cel mic al lui Nicolae Ceaușescu și al Elenei Ceaușescu, s-a întins pe o perioadă de patru ani. Nicu Ceaușescu a încetat din viață în anul 1996, într-un spital din Viena. Acea ciroză hepatică.

Daniela Vlădescu a afirmat, într-un interviu pentru Antena 1 că Nicu Ceaușescu nu a iubit-o. De asemenea, artista lirică a dezvăluit că părinții săi nu au știut despre idila dintre ea și cel supranumit ”Prințișorul” timp de un an.

”Am fost foarte dezamăgită și ceea ce am primit înapoi a fost pedeapsă, nu recompensă. El nu m-a iubit. Eu mi-am pus pe tavă toată viața, au trecut 35 de ani de când l-am cunoscut. N-a fost singura iubire a vieții mele, mereu am iubit făcând sacrificii”, a spus soprana.

”Ei n-au știut de relația mea un an de zile, au aflat printre prieteni, lor le-a fost rușine cu relația mea, ei erau niște oameni curați, de onoare, pentru ei a fost o suferință. Lor le-a fost rușine în momentul în care au văzut că nu a merită”, a completat Daniel Vlădescu.

Daniela Vlădescu, despre relația cu Nicu Ceaușescu: ”Am fost foarte dezamăgită și ceea ce am primit înapoi a fost pedeapsă

Idila dintre Daniela Vlădescu și Nicu Ceaușescu

Într-un interviu din urmă cu ceva timp, pentru revista Tango, Daniela Vlădescu scotea la iveală și alte amănunte despre relația cu Nicu Ceaușescu. Soprana mărturisea că relația a afectat-o și, de asemenea, a fost afectată de faptul că s-a spus că ar fi avut o viață de lux în acea perioadă.

”Relația a fost nedreaptă pentru că a fost unilaterală și așa cum unii au vrut s-o prezinte ca o mare iubire reciprocă, nu a fost așa. Dacă nu-ți spune niciodată că te iubește și nu-ți spune niciodată că-i e dor de tine… Iar că să-mi dovedească prin fapte, asta cu certitudine n-a făcut-o, dar măcar să fi spus o dată… Relația a durat patru ani, de fapt patru ani de tristețe, de singurătate. M-a afectat relația, și apoi m-a afectat și că am fost judecată c-am avut o viață de lux, deși eu n-am profitat cu absolut nimic de această relație, n-am avut nevoie de nimic”, spunea aceasta.

Daniela Vlădescu, despre relația cu Nicu Ceaușescu: Relația a durat patru ani, de fapt patru ani de tristețe, de singurătate.

Daniela Vlădescu dezvăluia și cum a reacționat Nicu Ceaușescu atunci când i-a spus să o lase să-și vadă de viața și de cariera sa.

”N-am crezut niciodată că relația va merge. Și culmea este că în vara anului 1989 m-am decis să rup legătura pentru că am suferit foarte mult, m-am îmbolnăvit iar la gât. L-am rugat să mă lase să-mi reiau cariera și să-mi văd de viața mea și i-am spus la revedere. Faptul că i-am spus la revedere l-a iritat, pe moment am primit amenințări că voi fi distrusă, a doua seară erau lacrimi la telefon că nu poate fără mine, deși se putea foarte bine fără mine, o simțisem pe pielea mea”, a dezvăluit artista.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase