Ilie Năstase, prins din nou băut la volan! Cum a reacționat „Nasty” când l-au oprit în trafic polițiștii | Galerie FOTO

Ilie Năstase, prins din nou băut la volan! Cum a reacționat „Nasty” când l-au oprit în trafic polițiștii | Galerie FOTO
Ilie Năstase, prins din nou băut la volan! Cum a reacționat „Nasty” când l-au oprit în trafic polițiștii / Sursa FOTO: Gandul
Publicat: 18/11/2022, 08:24
Actualizat: 18/11/2022, 10:40

Ilie Năstase, băut la volan! Din nou. Gândul îți prezintă ultima „ispravă” a celui mai mare jucător român de tenis din istorie. Joi seară, după ce a participat la un eveniment, legenda sportului alb s-a urcat la volanul mașinii deși consumase alcool.

Polițiștii de la Rutieră l-au oprit în trafic, iar verificarea cu aparatul etilotest a relevat că Ilie Năstase băuse înainte de a conduce.

Ilie Năstase, alcoolemie de 0,22 la mie

Ilie Năstase nu mai are nevoie de nicio prezentare și, așa cum spune chiar el de multe ori, trebuie să-l iei așa cum este. Și cu bune, și cu mai puțin bune, rămâne un nume uriaș al sportului mondial, dar și un personaj care cu regularitate ține prima pagină a ziarelor.

Joi, în prima zi de weekend, cum se spune, mai nou, în București, Ilie Năstase a participat la un eveniment, acolo unde s-a simțit bine. Totuși, mult prea bine, după cum au considerat oamenii legii când s-au uitat pe alcoolemia relevată de aparatul etilotest – 0,22 la mie alcool pur în aerul respirat. Contravenție, iar fostul tenismen s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile. Plus o amendă de 1305 lei, după cum informează Poliția.

Incidentul a avut loc în noaptea de joi, 17 noiembrie, spre vineri, în Sectorul 1 al Capitalei. Potrivit surselor noastre, Ilie Năstase s-a comportat absolut normal la controlul efectuat în trafic de polițiști, a cooperat fără să facă scandal, iar la final, cum permisul i-a fost suspendat, și-a comandat un taxi și a plecat spre casă cu …șofer.

Se pare că luna noiembrie nu-i priește fostului tenismen, căci tot în această perioadă, acum patru ani, Ilie Năstase era oprit în trafic pentru un control de rutină. Atunci, el a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest și, se pare, ar fi devenit recalcitrant, motiv pentru care polițiștii l-au dus mai mult cu forța la sediul INML pentru recoltarea probelor biologice. Cum nici acolo nu a acceptat să coopereze, Ilie Năstase a ajuns la sediul Brigăzii Rutiere și s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare mostre biologice.

Într-un comunicat de presă, Poliția Capitalei informează că, „la data de 18 noiembrie, în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din Sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”.

Ilie Năstase, pârât de altcineva. „Șofer agresiv în trafic”

Ilie Năstase a fost pârât de altcineva, care a sunat la numărul unic de urgență. Sursele Gândul susțin că la ora 23:48 s-a primit o sesizare prin apel la numărul 112, prin care se reclama faptul că un șofer conduce agresiv pe străzile din Sectorul 1, fiind, cel mai probabil, sub influența băuturilor alcoolice. Ulterior, autoturismul respectiv a fost oprit în trafic de polițiști pe Bulevardul Nicolae Caranfil, oamenii legii constatând că la volan se află Ilie Năstase.

Ulterior, se pare că Ilie Năstase chiar a vrut să afle cine l-a pârât și personal a sunat la numărul de urgență 112. Dialogul cu operatorul de serviciu s-a încheiat fără ca legenda sportului alb să primească informațiile dorite.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Cum va arăta nunta lui Pepe cu Yasmine Oddy: "E la alt nivel, e sinucidere...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
2023 a fost cel mai bun an pentru bănci din istoria României