Întâlnire de gradul zero între Dincă și Cumpănașu: „Are față de golan / Arată mult prea bine, dar nu e imens, așa cum s-a spus” VIDEO

Publicat: 03/03/2021, 13:37
Actualizat: 03/03/2021, 13:39

Alexandru Cumpănașu a povestit, miercuri, cum a fost prima întânire cu Gheorghe Dincă, cel acuzat că a ucis două fete la Caracal, în vara lui 2019.

„Mi s-a părut altfel decât a fost descris de toată lumea de până acum! Un bărbat deloc impunător, de statură mijlocie, nu imensă, așa cum s-a spus! Este un golan, șmecher, la o vârstă mai înaintată! Are față de golan. Am rezistat cu greu să-l văd, cu atât mai mult cu cât a distrus atâtea vieți”, a declarat Alexandru Cumpănașu, miercuri, în fața Tribunalului Olt, de la Slatina acolo unde are loc procesul de judecare a lui Dincă.

„Se joacă cu toată lumea, este un personaj pe care l-am văzut cu alți ochi acum”

Cumpănașu a mai declarat că Dincă nu pare a avea probleme psihicie sau fizice, după perioada de arest!

„Se joacă cu toată lumea, este un personaj pe care l-am văzut cu alți ochi acum! Un om care după această perioadă de arest preventiv arată mult prea bine”, a mai declarat Alexandru Cumpănașu.

Cumpănașu este martor în proces!

Alexandru Cumpănașu s-a prezentat miercuri la Tribunalul Olt, acolo unde are loc un nou termen în procesul în care Gheorghe Dincă este judecat pentru uciderea celor două fete din Caracal! Acesta este martor în proces.

La ultimul termen, de pe 17 februarie, Gheorghe Dincă a fost pus față în față cu primii martori! Cel acuzat că a ucis cu sălbăticie două copile a luat-o la întrebări pe bunica Luizei Melencu, din boxă!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase