Ipoteză șocantă în cazul dublei crime într-o vilă de lux din Iași. Ce spune avocata principalului suspect

Ipoteză șocantă în cazul dublei crime într-o vilă de lux din Iași. Ce spune avocata principalului suspect
Sursă foto: Facebook
Publicat: 13/01/2022, 22:49

Cazul dublei crime într-o vilă de lux din Iași, acolo unde o tânără româncă și iubitul ei marocan, ambii studenți, au fost găsiți morți în casă, ia o întorsătură neașteptată. Avocata lui Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect vine cu o ipoteză șocantă, susținând că studentul de origine marocană este nevinovat.

Doi studenți la Medicină au fost găsiți morți, în cursul nopţii de 12 decembrie 2021, într-o vilă dintr-un cartier rezidenţial de la marginea Iaşiului, anchetatorii luând în calcul un dublu asasinat. Trupurile victimelor erau parțial incendiate și aveau urme de violență.

Potrivit presei locale, ultima convorbire telefonică purtată de Youssef Jniyah a ajuns la anchetatori pentru a fi analizată.

În cadrul convorbirii din 8 decembrie 2021, studentul marocan ar face referire la Ahmed Sami El Bourkadi, presupusului autor al dublului asasinat de la Iași.

„Este vorba despre o ultimă conversație avută de Youssef Jniyah cu o femeie, o cunoștință de-a sa. În cadrul conversației, care a avut loc pe data de 8 decembrie 2021, în jurul orei 21:30, acesta a spus: „Sami este foarte beat!

După aceea s-au auzit lovituri, iar, mai apoi, nimic. Dovada a fost depusă la Poliție”, spun apropiaţii studentului marocan, potrivit jurnaliștilor de la bzi.ro

Avocata lui Ahmed Sami El Bourkadi, Raluca Andrei, vine cu o ipoteză șocantă. Femeia susține că cele două victime nu ar fi fost înjunghiate cu un cuțit și că persoana sau persoanele care au comis crimele știau bine ce fac. Avocata susține, totodată, că studentul canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi este nevinovat și că cel mai posibil, în spatele crimelor, există motivații puternice.

Reacție neașteptată a presupusului autor al dublului asasinat de la Iași, când a văzut pozele cu victimele incendiate

Ahmed Sami El Bourkadi a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași pentru a-și studia dosarul. Însă, în momentul în care a privit pozele cu cadavrele celor doi tineri uciși, studentul de origine marocană i-a spus avocatei sale că i se face rău.

Totodată, avocata marocanului susține că studentul ucis avea mereu sume uriașe de bani la el, dădea bani cu împrumut și nu îi mai cerea înapoi. Acesta ar putea fi un indiciu că asasinatul ar fi putut porni de la bani.

„Clientul meu a fost condus recent la studiul dosarului (la sediul Parchetului – n.r.). Am studiat dosarul împreună și urmează să facă o declarație, să vedem în funcție și de ce planuri au procurorii. Este posibil să se ceară o prelungire în instanță (a arestului preventiv – n.r.), se așteaptă rezultatul ADN de la București… Având în vedere faptul că urmărirea penală are un caracter secret, s-a stabilit ca, până ce Parchetul nu va ieși cu un comunicat, să încerc nu mai fac alte dezvăluiri privind ceea ce se întâmplă în dosar. Până la urmă, interesul este ca acest dosar să se și rezolve.

Vă dați seama că, dacă, Doamne ferește!, sunt niște persoane capabile să facă așa ceva, respectiv un dublu asasinat, nici măcar el (Ahmed Sami El Bourkadi – n.r.) nu mai este în siguranță în momentul de față! Chiar el este bucuros că, momentan, este în arest și nu sub altă măsură, pentru că…

Deci, clientului meu, când a studiat dosarul, eu i-am arătat, am insistat, inclusiv pe pozele cu decedații, i s-a făcut rău, a spus că el nu poate să privească așa ceva!”, a declarat ieri avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe studentul canadian Ahmed Sami El Bourkadi.

Avocata principalului suspect sugerează că autorii dublului asasinat ar fi, de fapt, în libertate

Costel Burlacu, tatăl tinerei de doar 23 de ani care a fost ucisă, alături de iubitul ei, într-o vilă de lux din Iași, a povestit care a fost ultima discuție cu fiica sa. Fata îl rugase să meargă să o ajute.

„Duminica trecută a fost aici, acasă. Ultima oară am vorbit marți cu ea. Voia să amenajăm casa în care ea stătea cu prietenul ei. Trebuia să merg să o ajut cu luminițele de sărbători acolo, la casă… După aceea nu am mai auzit nimic de la ea, până când am aflat vestea”, spune ieșeanul, cu lacrimi în ochi.

Tânăra era în anul II la Școala Postliceală ”Grigore Ghica Vodă”, unde studia pentru a deveni asistentă medicală. Bărbatul susține că fiica lui nu avea dușmani.

„Nu avea dușmani. Nu se certase cu nimeni înainte de nenorocirea asta. Ea studia în anul II, la Școala Postliceală «Grigore Ghica Vodă», din Iași. V-am spus că discutasem cu ea să amenajăm frumos acolo, la casă. Nu știu ce s-a întâmplat sau cine a făcut asta… Am vorbit și la Parchet, am discutat și cu polițiștii. Oamenii au unele indicii, dar eu cred că nu știu mai multe decât ceea ce știți și dumneavoastră”, adaugă Costel Burlacu, potrivit sursei citate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Vot decisiv în Senatul SUA pentru interzicerea TikTok. Ce se întâmplă acum?