GALERIE FOTO | Jill Biden s-a întâlnit cu Carmen Iohannis. Ținutele primelor doamne au stârnit un val de ironii pe Facebook: „Zici că e poza de la Casa de Cununii Sector 6”

GALERIE FOTO | Jill Biden s-a întâlnit cu Carmen Iohannis. Ținutele primelor doamne au stârnit un val de ironii pe Facebook: „Zici că e poza de la Casa de Cununii Sector 6”
Sursă foto: presidency.ro
Publicat: 07/05/2022, 13:42
Actualizat: 07/05/2022, 17:46

Prima doamnă a Americii, Jill Biden, s-a întâlnit, sâmbătă, cu soția președintelui României, Carmen Iohannis. Șeful statului a fost primul care postat, pe Facebook, două fotografii în care apare alături de cele două doamne. Ținutele lor nu au trecut neobservate.

La scurt timp după ce Klaus Iohannis a postat două fotografii în care apare alături de soția sa și de prima doamnă a Americii, internauții au postat zeci de comentarii.

Ținutele celor două prime doamne au scos la iveală ochiul critic al românilor, care au comparat rochiile purtate de Carmen Iohannis și de Jill Biden cu cele îmbrăcate, de obicei, atunci când are loc o cununie civilă.

„Zici că e poza de la Casa de Cununii Sector 6. Ce rochii”, „Să fie într-un ceas bun!”, „Rochii din alea ieftine de la piață” sau „Asta-i rochița de la Înviere? Cu moartea pre moarte călcând!”, sunt doar o parte dintre reacții.

Nici absența soției președintelui României din criza refugiaților nu a scăpat netaxată.

„Ați venit în România ca sa vă întâlniți cu Jill Biden?”, se întreabă un utilizator al site-ului de socializare.

Programul vizitei lui Jill Biden în Europa

  • Vineri, 6 mai – Jill Biden va vizita baza de la Mihail Kogălniceanu, unde se va întâlni cu membrii serviciului militar din Statele Unite. Seara, ea va pleca în București.
  • Sâmbătă, 7 mai – Prima Doamnă se va întâlni cu membrii Guvernului României, personalul ambasadei SUA, lucrătorii implicați în acțiuni de ajutor umanitar, precum și profesorii care îi ajută pe copiii ucraineni refugiați să se integreze într-un mediu școlar stabil și sigur. Ea va pleca apoi la Bratislava, Slovacia, unde se va întâlni cu personalul ambasadei SUA.
  • Duminică, 8 mai – Jill Biden va călători în Kosice și Vysne Nemecke, Slovacia pentru a se întâlni cu refugiații, lucrătorii implicați în acțiuni de ajutor umanitar și cu slovacii care sprijină familiile care au căutat refugiu în timpul acestei crize.
  • Luni, 9 mai – Jill Biden se va întâlni cu membrii Guvernului Slovaciei înainte de a pleca în Statele Unite.

Și fiica soților Biden, Ashley (40 de ani), ar fi trebuit să o însoțească pe mama sa în Europa, dar a renunțat la vizită pentru că a avut contact apropiat cu o persoană testată pozitivă la COVID-19, a anunțat Casa Albă, prin intermediul unui comunicat. Ashley a fost testată negativ la noul coronavirus.

GALERIE FOTO: Cristian Nistor / AGERPRES FOTO / POOL

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult