Jurnalistul Mihai Dragolea, unul dintre cei trei bărbați bătuți violent într-o pădure din Suceava: Îi vom expune pe hoți și corupți prin reportaje și documentare

Jurnalistul Mihai Dragolea, unul dintre cei trei bărbați bătuți violent într-o pădure din Suceava:  Îi vom expune pe hoți și corupți prin reportaje și documentare
Publicat: 26/09/2021, 12:14

Jurnalistul Mihai Dragolea, unul dintre cei trei bărbați bătuți violent într-o pădure de lângă Vatra Dornei, în urmă cu aproximativ o săptămână, s-a întors în aceeași pădure unde s-a produs incidentul să investigheze cine sunt atacatorii.

Dragolea arată într-o postare pe Facebook că s-a aflat în această săptămână în aceeași pădure unde s-a produs incidentul extrem de grav, situată la limita localităților Șaru Dornei și Panaci.

„Am încercat, împreună cu Alex Nedea și David Muntean de la Recorder, să aflăm motivele atacului. Cât de mare e furtul, dacă merită asumarea unor asemenea riscuri. Ne-a ieșit și îi vom expune pe hoți și corupți prin reportaje și documentare”, scrie Drogolea pe Facebook într-o postare din 25 septembrie.

Dragolea a a anunțat pe pagina sa de facebook că, în scurt timp, împreună cu cei de la Recorder, au intrat în posesia a mai multor probe care atestă fenomenul încâlcit și mafiot ce a stat în spatele violențelor

„Ne-au atacat cu furci și topoare. Printre atacatori se afla și inginerul silvic și proprietarul pădurii. Nu am putut avea niciun dialog cu ei. Nu strigau decât atât: Vă omor!, Vă omor”, a relatat la Digi24, Mihai Dragolea.

Dintr-odată am vazut 20 de oameni cu topoare și bâte în mână, printre care se aflau proprietarul și inginerul silvic, iar de acolo au mai fost 10 secunde până ce am fost asaltați. Noi ne-am refugiat în Dacia Duster, dar nu a ținut Dusterul la 20 de oameni, au deschis ușile, am fost aruncați din mașină, eu am fost lovit în față și am căzut într-o râpă, de unde am sunat la 112” – Mihai Dragolea.

Activistul Tiberiu Boșutar a povestit, într-un interviu pentru News Bucovina, dat în ambulanța care îl transporta la spital, momentele terifiante prin care au trecut, cum s-a produs atacul, subiniind că a fost „atacat și băut de sistem”.

Potrivit organizației Greenpeace România, care i-a susținut pe cei trei pentru a formula plîngerea penală, din discuție reieșeau elemente de încadrare la tentativă de omor, loviri și alte violențe, tortură, privare de libertate și distrugeri de proprietate.

Numărul persoanelor care au ajuns la audieri în cazul atacului din Suceava a crescut la 11, după cum a anunțat, vineri după-amiază comisarul Georgian Drăgan din cadrul IGPR. Înaintea depunerii plângerii penale, pe baza informațiilor apărute în spațiul public, polițiștii din Suceava se sesizaseră din oficiu și au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și distrugere.

Dintre toți cei audiați, patru bărbați au fost puși sub control judiciar, conform deciziei a Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei. Trei sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe, iar cel de-al patrulea, pentru purtare abuzivă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Vreme câinoasă în România. În unele zone plouă, în altele va ninge
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...