Laurențiu Reghecampf este un bărbat liber. Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de către antrenor

Laurențiu Reghecampf este un bărbat liber. Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de către antrenor
Publicat: 19/11/2022, 17:53
Actualizat: 19/11/2022, 22:25

Laurențiu Reghecampf este un bărbat liber începând din 18 noiembrie, după ce Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de antrenor. 

Astfel, Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de Laurențiu Reghecampf și a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună, chiar dacă fosta soție a solicitat să fie culpă exclusivă.

Mai mult decât atât, odată cu decizia divorțului, fostul antrenor al Universității Craiova a aflat și ce program avea alături de fiul său, dar și ce sumă va fi nevoit să îi plătească pensie alimentară lui Laurențiu Reghecampf Jr. Potrivit deciziei Judecătoriei Buftea, Reghe va achita pentru fiul său o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete, adică 1.600 de euro. De asemenea, fosta soție a antrenorului va fi nevoită să achite 6.000 de lei pentru cheltuielile de judecată.

Iată decizia luată de Judecătoria Buftea

”Admite în parte cererea reclamantului, Reghecampf Laurenţiu Aurelian, formulată în contradictoriu cu pârâta Reghecampf A.I. Admite în parte cererea reconvenţionala formulata de pârâta reclamantă, Reghecampf A. i., în contradictoriu cu reclamantul pârât, Reghecampf Laurenţiu Aurelian. Desface căsătoria încheiată la data de 14.06.2008 Clark SUA şi înregistrata sub nr. … în Registrul Stării Civile al Municipiului Bucureşti Sector 2, din culpa comuna a soţilor.

Încuviinţează pârâtei reclamante să păstreze numele dobândit în timpul căsătoriei, acela de ”Reghecampf”.

Stabileşte locuinţa minorului RLA, la mamă. Autoritatea părinteasca faţă de minorul RLA, se va exercita în comun de ambii părinţi. Obligă ambii părinţi să ofere întreţinere minorului, după cum urmează :mama, prin întreţinerea în natură, constând în asigurarea celor necesare traiului precum şi a cheltuielilor pentru educare, învăţătură şi pregătire profesională, iar tatăl este obligat la plata unei pensii de întreţinere lunare, în cota 1/6 din venitul său net, începând cu data 07.02.2022 şi până la împlinirea de către minor a vârstei de 18 ani ori până la intervenirea unei alte cauze de modificare sau încetare a obligaţiei de plată a pensiei.

Încuviinţează reclamantului pârât să aibă legături personale şi contacte directe cu minorul LA, prin purtarea de discuţii telefonice zilnice şi găzduirea minorului în locuinţa tatălui, astfel:

– În al doilea şi al patrulea weekend din fiecare lună, de vineri, ora 16:00, până duminică, ora 20:00, cu obligaţia tatălui de a prelua copilul de la domiciliul mamei şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, la domiciliul mamei.
– În vacanţa sărbătorilor Pascale catolice în fiecare an în care nu se suprapun cu sărbătorile pascale ortodoxe, minorul va petrece o săptămână alături de tată, de luni, începând cu ora 10:00, până duminică, ora 20:00, cu obligaţia tatălui de a prelua copilul de la domiciliul mamei şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, la domiciliul mamei. În situaţia în care sărbătorile Pascale ortodoxe şi catolice sunt în aceeaşi perioadă a anului, minorul va petrece o săptămână alături de tată în anii pari, de luni, începând cu ora 10:00, până duminică, ora 20:00, cu obligaţia tatălui de a prelua copilul de la domiciliul mamei şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, la domiciliul mamei, iar în anii impari la mamă.
– Minorul va petrece o săptămână de Crăciun, din data de 23.12, ora 14:00, până în data de 30.12., ora 20:00, în anii impari cu tatăl, cu obligaţia tatălui de a prelua copilul de la domiciliul mamei şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, la domiciliul mamei, iar în anii pari cu mama.
– Minorul va petrece o săptămână de Anul Nou, din data de 30.12., începând cu ora 10:00, până la data de 06.01., ora 20:00, în anii pari cu tatăl, cu obligaţia tatălui de a prelua copilul de la domiciliul mamei şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, la domiciliul mamei, iar în anii impari cu mama.
– Minorul va petrece zilele de naştere alături de mamă sau alături de tată, în funcţie de dorinţa minorului, cu obligaţia tatălui de a prelua minorul de la domiciliul mamei, ora 10:00, şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, ora 20:00, la domiciliul mamei, iar daca minorul doreşte poate petrece alături de tată şi ulterior zilei de naştere, o zi.
– În perioada vacanţei de vară, anual, în perioada 01.07, ora 10:00, până la data de 31.07, ora 20:00, cu obligaţia tatălui de a prelua copilul de la domiciliul mamei şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită, la domiciliul mamei.
Ori de câte ori în afara programului stabilit şi când programul şcolar/extraşcolar permite, tatăl poate vizita minorul sau se poate întâlni cu acesta, cu obligaţia tatălui de a prelua minorul de la domiciliul mamei, ora 10:00, şi de a-l înapoia la sfârşitul zilei, dar nu mai târziu de ora 20:00.

În temeiul art.928 alin.4 C.pr.civ., prezenta hotărâre se va comunica, din oficiu, după rămânerea definitivă, Serviciului public comunitar de evidentă a persoanelor unde a fost înregistrată căsătoria şi Registrului National al regimurilor matrimoniale.

Admite în parte cererea reclamantului- pârât şi obligă pârâta-reclamantă la plata cheltuielilor de judecată în favoarea reclamantului – pârât, în cuantum de 6000 lei. Ia act că pârâta – reclamantă îşi rezervă dreptul de a solicita cheltuieli judiciare pe cale separată.

Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată azi, 18.11.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, este decizia luată în procesul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și fosta sa soție.

Elena Popescu
Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
„Străzi deschise” weekendul 20 și 21 aprilie: O nouă zonă din București devine pietonală