Laurențiu Reghecampf, prima declarație după divorț: ”Decizia instanței este bine-venită”

Laurențiu Reghecampf, prima declarație după divorț: ”Decizia instanței este bine-venită”
Foto: Instagram
Publicat: 19/11/2022, 22:20
Actualizat: 19/11/2022, 22:25

Laurențiu Reghecampf este un bărbat liber începând de ieri, după ce Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de fostul antrenor al Universității Craiova. 

După ce luni de zile au existat tot felul de replici acide între cei doi foști soți, iată că a sosit și momentul în care fiecare își poate vedea liniștit de drumul său, mai ales că Reghe se bucură de o perioadă foarte frumoasă alături de iubita sa, Corina Caciuc, care l-a făcut din nou tată, în urmă cu câteva luni.

Odată cu decizia divorțului, fostul antrenor al Universității Craiova a aflat și ce program avea alături de fiul său, dar și ce sumă va fi nevoit să îi plătească pensie alimentară lui Laurențiu Reghecampf Jr. Potrivit deciziei Judecătoriei Buftea, Reghe va achita pentru fiul său o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete.

Laurențiu Reghecampf, prima declarație după divorț

După decizia dată de către Judecătoria Buftea, Laurențiu Reghecampf a declarat pentru Cancan, că ”Bebeto este și va fi parte din sufletul meu”, dar și că ”decizia instanței este bine-venită”.

”Consider că decizia instanței este bine-venită, în contextul în care, în ultimele luni, s-a creat atâta tapaj în spațiul public cu privire la acest divorț. Nu a fost opțiunea mea ca procesul să aibă o asemenea durată, dar, până la urmă, s-a încheiat și această epopee. În principiu, niciun divorț nu este de dorit, dar, atunci când nu mai există cale de comunicare, este singura soluție.
De altfel, sper ca și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că, prin această hotărâre, s-a pus capăt oricărei divergențe. Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință, așa încât nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil.

Îi voi acorda lui Bebeto iubirea mea și întregul meu sprijin, ca și până acum, iar acest divorț nu schimbă cu nimic dragostea de părinte pe care i-am purtat-o și i-o voi purta permanent. Am încredere în faptul că el e conștient că va rămâne același Bebe pentru mine și că nu voi înceta vreodată să-l iubesc, necondiționat. Bebeto este și va fi parte din sufletul meu, din familia mea, alături de Luca, Liam și Corina”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase