Magda Bistriceanu, după ce Biroul Executiv PNL a propus excluderea lui Orban: ”La cererea liberalului Superman, cel care a obținut derogare să candideze la șefia partidului”

Magda Bistriceanu, după ce Biroul Executiv PNL a propus excluderea lui Orban: ”La cererea liberalului Superman, cel care a obținut derogare să candideze la șefia partidului”
Magda Bistriceanu
Publicat: 12/11/2021, 12:59

Biroul Executiv al Partidului Național Liberal (PNL) a propus excluderea lui Ludovic Orban – fostul lider al formațiunii – din partid.

Lui Ludovic Orban i s-ar fi reproșat că a încălcat statutul și codul etic al partidului. După încheierea ședinței – 31 de voturi pentru excludere și 2 împotrivă -, fostul președinte PNL a declarat că este ”mândru” și că s-a transformat în ”victima” unei ”găști demolatoare”.

Totodată, Ludovic Orban a mai spus că se simte ”onorat”, precizând că astfel se demonstrează că nu are nicio legătură cu ”lucrurile făcute de Klaus Iohannis”.

”Sunt mândru, sunt onorat că sunt victima unei găști demolatoare care a luat o decizie absurdă. În loc să plece ai de la conducerea partidului, au formulat propunerea de excludere a mea din PNL. Sunt onorat pentru că acest lucru demonstrează clar că nu am nicio legătură cu toate lucrurile făcute de Klaus Iohannis”, a declarat Ludovic Orban la finalul ședinței.

Magda Bistriceanu: ”Go, Ludovic!”

Analistul politic Magda Bistriceanu a ”citit” într-o ”cheie” specială această decizie a Biroului Executiv PNL.

Excluderea lui Ludovic Orban a fost cerută de actual șef al partidului, Florin Cîțu, ”liberalul Superman” care a candidat șa șefia PNL după ce a obținut o derogare pentru că nu avea vechime în partid.

”31 voturi pentru excluderea lui Orban și doar doua împotrivă. Culmea, a fost exclus la cererea “liberalului Superman”, cel care a obținut derogare sa candideze la șefia partidului pentru ca nu avea vechime in partid. Orban a fost exclus după ce o viața, 31 de ani, a activat numai in PNL, doar pentru ca s-a opus alianței cu PSD. Go, Ludovic!”, a scris Magda Bistriceanu pe pagina sa de socializare.

Citește și: 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase