Mama gemenilor morți, care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti, riscă să rămână şi fără al treilea copil

Mama gemenilor morți, care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti, riscă să rămână şi fără al treilea copil
FOTO - Facebook
Publicat: 25/08/2021, 21:03
Actualizat: 25/08/2021, 21:47

Mama gemenilor din Ploieşti, care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, ar putea rămâne şi fără celălalt copil, în vârstă de 5 ani, care suferă de unele dizabilități, potrivit Antena 3.

O solicitare a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova, în acest caz, a fost trimisă la Judecătoria Ploieşti, se arată într-un comunicat al instituţiei, remis, miercuri, presei.

În prezent, cel de-al treilea copil al femeii, un băieţel în vârstă de aproximativ cinci ani, se află în grija tatălui, în familia lărgită a părintelui său.

Mama gemenilor, acuzată oficial de ucidere din culpă

Mama gemenilor din Ploieşti, care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al blocului, în timp ce femeia făcea un LIVE pe Facebook, este acuzată oficial de ucidere din culpă. Inițial, ea afirmase că făcea curățenie în altă cameră, în momentul tragediei.

Femeia este cercetată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti în stare de libertate, informează un comunicat al Parchetului Public de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Recent, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti a pus-o sub acuzare pe Andreea, mama gemenilor morţi.

Într-o declaraţie pentru Observator TV, femeia a recunoscut că a închis copiii singuri în cameră, pentru a putea sta pe reţeaua de socializare, însă nu se consideră vinovată de tragedie, ci dă vina pe prietena ei, care se afla în casă în acel moment.

Am făcut un live, nu cred că am stat mai mult de 10 minute pe live, n-am stat”, a spus mama gemenilor, .

Fratele femeii o acuză chiar de prostituţie: „Se plimba cu mașini scumpe și copiii mureau de foame. Era o femeie bună. Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi. A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă. Noroc că avea mama bani”.

Se pare că gemenii s-au urcat pe pervazul unei ferestre și au căzut în gol, pe trotuar. Potrivit unor surse Antena 3, prima oară a căzut fetița, apoi băiețelul. Micuții s-ar fi urcat pe o masă amplasată în dreptul geamului, s-au aplecat și au căzut de la înălțime.

O femeie de la un magazin de lângă bloc spune ca a văzut toată ziua obiecte aruncându-se pe geam, semn că gemenii au avut diverse activități în locul de unde au căzut.


CITEȘTE ȘI: