Mărturia lui Ilie, celebrul șofer din Germania atacat de români într-o parcare: „Prindeți tupeu în haită și culmea, tot împotriva alor noștri”

Mărturia lui Ilie, celebrul șofer din Germania atacat de români într-o parcare: „Prindeți tupeu în haită și culmea, tot împotriva alor noștri”
FOTO cu caracter ilustrativ/ Sursa: Arhiva Gândul
Publicat: 03/12/2022, 10:04
Actualizat: 03/12/2022, 14:37

Șoferul de camion Ilie Matei, cunoscut în mediul online drept „Omul șoselelor”, a relatat o întâmplare nefericită care s-a petrecut  lângă Regensburg, Germania.

Românul povestește cum un conațional care lucrează pe o dubă a parcat în fața unor camioane deținute de alți români pentru a se odihni timp de câteva ore. Ulterior, patru bărbați l-au trezit și l-au pus să-și mute duba întrucât un alt coleg de TIR a venit să parcheze în locul respectiv. Inițial, șoferul dubei a refuzat să se mute, iar în acel moment a fost scos din mașină, lovit și înjurat de cei patru.

Să vă fie rușine celor care nu respectați nimic și pe nimeni în jurul vostru și vă ascundeți sub titulatura de șofer de camion! Ne chinuim de ani să câștigăm respect din partea celorlați în Europa, dat fiind că suntem în top patru țări ce deservesc transportul internațional și în loc să ne civilizăm, ne dăm singuri autogol din penalti. Acum câteva zile un coleg al nostru ce lucrează pe o dubă de 3.5 a intrat să se odihnească câteva ore lângă Regensburg, Germania, într-un peco, parcând pe locurile pentru turisme, în față camioanelor. Se știe că băieții ăștia muncesc mult mai mult decât noi și în puținele ore de odihnă, uneori și la 48 ore, se refugiază undeva și nu ne încurcă cu absolut nimic. După vreo 2 ore, colegului nostru i-au bătut la ușa 4 indivizi, 3 dintre ei aparțînând unei firme din Arad ce erau deja parcați. După ce l-au trezit pe om, i-au zis să mute duba în altă parte că a venit un alt coleg al lor cu camionul și vrea să parcheze exact pe locurile de turisme unde era parcat omul cu dubă. Parcarea era full iar omul trezit din somn, inițial a refuzat să se mute, moment în care a fost tras afară din mașină, lovit și înjurat de cei 4”, povestește Ilie Matei pe pagina de Facebook.

sursa foto: Facebook

Ilie Matei: „A dat cheie și a plecat omul”

Oameni buni, toată lumea știe problema Germaniei cu locurile de parcare, dar să lovești un coleg al tău că voi trebuie neapărat să stăți în gașcă la repaus, mi se pare prea mult. Sunt sigur că acești 4 martalogi dacă era atacat unul din ei peste noapte, ar fi stat pitiți după perdea, neauzind nimic, așa cum se poartă, dar sub efectul de turmă au fost buni să agreseze un copil singur care își câștigă pâinea ca și ei, de pe urmă unui volan.L-am întrebat pe puști de ce nu a sunat la poliție? Păi cum să sun Ilie, că mi-a fost rușine, cum să le spun că alți români m-au agresat. Și așa suntem văzuți că niște paria peste tot, chiar mi-a fost rușine să sun. A dat cheie și a plecat omul, lăsând drojdierii să își facă numărul și să se poată iubi unul pe altul în liniște!, a mai relatat șoferul.

În continuare, românul a criticat atitudinea celorlalți șoferi  și a subliniat că orice om care lucrează nu merită să fie umilit.

Nu vă e rușine că oricare muncește din greu și nu aveți dreptul să faceți pe justițiarii, mai ales că singuri când sunteți va iau ăștia ca popicele cu bila? Prindeți tupeu în haită și culmea, tot împotriva alor noștri.

Țipați după respect, dar nu îl acordați nimănui, nici măcar vouă între voi, apoi vă uitați cu invidie la colegii polonezi și turci că sunt uniți! Sunt buni colegii cu 3.5 când vă duc în weekend uri prin orașe că să vă faceți cumpărături, că nu puteți să mișcăți camioanele! Sunt buni dubitarii când aveți probleme urgențe acasă, că sunt primii care sar să va ajute cu transport! Orice om care lucrează câștigă pâinea de pe urmă unui volan este de-al nostru și nu merită umilit, ba din contră, ajutat la nevoie! Unii nu meritați să fiți pe șoselele astea!”, a scris Ilie Matei pe pagina de Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cel mai căutat fugar american, prins în Piața Sf. Petru din Vatican