Milionar găsit mort lângă București. Silviu Măndescu era nepotul fostului primar Neculai Onțanu

Publicat: 24/06/2022, 16:48
Actualizat: 24/06/2022, 19:29

Omul de afaceri Silviu Măndescu, nepotul fostului primar al Sectorului 2, Neculai Onțanu, a fost găsit mort pe un câmp din apropierea Bucureștiului.

Din primele cercetări se pare că bărbatul de 52 de ani s-ar fi spânzurat de bara transversală a plafonului autoturismului.

Silviu Măndescu avea împreună cu soția sa mai multe firme și centre comerciale în zona Pipera-Tunari.

Trupul afaceristului a fost găsit vineri dimineață pe un câmp de lângă satul Căciulați, județul Ilfov.

Cadavrul se afla în exteriorul autoturismului de teren, lângă portiera dreaptă, care era deschisă.

Silviu Măndescu a fost dat dispărut joi de rudele sale, îngrijorate de starea emoțională în care se afla din cauza problemelor financiare pe care le-ar fi avut la firmele pe care le administra.

Familia a simțit starea de pericol în care s-ar fi putut afla afaceristul și l-au căutat toată noaptea. Spre dimineață l-au găsit fără suflare.

După primele cercetări făcute de criminaliști la fața locului, anchetatorii merg pe varianta sinuciderii.

Silviu Măndescu a fost în trecut și consilier în cadrul Primăriei Sectorului 2, în timpul mandatului de primar al lui Neculai Onțanu, informează stirileprotv.ro.

„În cursul dimineții de astăzi 24 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov au fost sesizați de către o persoană cu privire la faptul că, pe un câmp, din apropierea localității Căciulați, a găsit un bărbat, de 52 de ani, spânzurat de bara transversală a plafonului autoturismului.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov pentru efectuarea de cercetări, precum și medicul legist din cadrul Serviciului de Medicina Legală Ilfov pentru efectuarea activităților din competență.

În cauză a fost deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.”, transmite IPJ Ilfov.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult