Aeroportul Internaţional Henri Coandă a devenit un minunat loc de fițe pentru cupluri. Pasagerii sau inspirații pot să aibă de experiențe culinare care vor rămâne pentru totdeauna în amintire. Iată cu ce minunății te poți desfăta înainte de a ajunge în terminal, e drept, „din picioare”, la pungă!
O doamnă a fost răsfățată ca o regină de soțul ei. A primit covrigi, covridog… udați cu apă minerală! Și totul a costat mai puțin ca un platou de languste și o cană de vin în Spania.
M-a scos soțul în oraș. Doi covrigi, doi covridogi și două ape minerale=87 de lei. Dacă vreți date-uri pe opulență, Aeroportul Otopeni e locul!, propune cu recunoștință o doamnă aflată în tranzit prin cel mai mare aeroport din România.
Prețurile de la restaurantele din Aeroportul Otopeni sunt cu mult peste cele practicate de localurile din centrul Capitalei. Comerianții profită de pasagerii care simt nevoia să ia o gustare, în timp ce așteaptă îmbarcarea, sau care ajung istoviți la destinație, după un zbor lung.
Nu cu mult timp în urmă, un alt fițos a comandat trei felii de pizza, două sticle de apă plată la 0.5 l și două cafele pentru care a plătit doar 221 de lei.