O polițistă de 25 de ani s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia unei gări. Femeia s-ar fi certat cu soțul ei polițist – SURSE

O polițistă de 25 de ani s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia unei gări. Femeia s-ar fi certat cu soțul ei polițist - SURSE
Publicat: 19/01/2022, 11:02
Actualizat: 19/01/2022, 15:08

Adela, o polițistă în vârstă de 25 de ani s-a împușcat în cap cu arma din dotare, în baia gării Strehaia, județul Mehedinți. Ultimul aviz psihologic l-a primit în anul 2020. Surse judiciare au declarat pentru Gândul că femeia ar fi avut un conflict cu soțul ei, polițist în cadrul IPJ Dolj.

La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia. Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020”, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului.

De ce s-ar fi sinucis tânăra polițistă

Potrivit unor surse, Adela a intrat în tură, miercuri dimineața, fără să lase impresia că are vreo problemă. La scurt timp, după ce a început serviciul ar fi primit un apel de la soțul său și a ieșit afară să vorbească la mobil. Atunci, cel mai probabil, cei doi s-au certat, iar polițista i-ar fi spus că o să se sinucidă. Imediat după ce a intrat în incinta clădirii, a mers direct la baie.

Colegul ei de serviciu a fost sunat de soţul fetei şi i s-a spus s-o caute. Băiatul a intrat în baie, iar acolo totul era plin de sânge după ce fata se împușcase. Nu s-a auzit nimic, pentru că cel mai probabil a așteptat a aşteptat să treacă un tren. La fața locului au ajuns medicii de la Ambulanță, dar nu au reușit să o resusciteze.

Potrivit unor apropiați ai acesteia, fata ar fi avut o discuție dură cu soțul său, polițist la secția rurală Melinești din Dolj, și i-ar fi spus că se sinucide.

O altă polițistă s-a sinucis în decembrie

La sfârşitul anului trecut, o altă poliţistă, Sabina, în vârstă de 28 de ani, a fost găsită împușcată în cap, în apartamentul ei din Brașov. Femeia s-ar fi certat cu soțul cu o seară înainte de a-și pune capăt zilelor. Cei doi erau căsătoriţi de numai trei luni. Tot cu un poliţist. Şi tot de câteva luni fusese avansată, devenise ofiţer în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov.

Tânăra lucra în Poliție de la 1 iulie 2016, la început fiind încadrată cu gradul de agent de poliție și repartizată la IPJ Brașov, fiind numită în funcția de ajutor șef post la Postul de Poliție Comunală Bod. În perioada 2019 – 2021 și-a desfășurat activitatea în cadrul serviciului Resurse Umane, linia de muncă secretariat, documente clasificate și arhivă.

Citește și

Ce a scris în biletul de adio tânăra polițistă din Brașov care s-a sinucis cu arma din dotare. S-a împușcat în cap după un schimb de mesaje cu soțul ei, care era plecat de acasă

Ce au descoperit medicii legiști în cazul Sabinei, polițista găsită împușcată în cap