Principalul suspect al crimei și violului de la Corbu este audiat la Poliția din Năvodari

Principalul suspect al crimei și violului de la Corbu este audiat la Poliția din Năvodari
Gheorghe Zaharia a fost măcelărit în propria casă de un bărbat mascat/Sursa/Facebook
Publicat: 02/07/2021, 18:50
Actualizat: 02/07/2021, 18:58

Polițiștii l-au dus la audieri pe bărbatul suspectat că a omorât un bărbat și a violat-o pe fiica acestuia, în casa lor din Corbu, județul Constanța, acesta fiind găsit după aproximativ 12 ore de la comiterea faptelor.

Ministerul Afacerilor Interne a anunțat, într-un comunicat, că un bărbat, bănuit de comiterea faptelor, este audiat în prezent la sediul Poliției orașului Năvodari.

”În cauză urmează a se dispune măsurile legale, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța”, a precizat MAI.

Anterior, ministrul Lucian Bode declarase că, în câteva ore, suspectul va fi reținut, fiind vorba despre ”un dement care la ora 3 dimineața a intrat într-o casă”, a omorât un om și a violat o tânără.

Polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac din IPJ Constanța au fost sesizați, prin apel 112, în jurul orei 03.45, de către o fată  de 15 ani, că o persoană a intrat în locuința familiei, din localitatea Corbu și întreținut, prin constrângere, raporturi sexuale cu sora sa, în vârstă de 20 de ani, iar tatăl lor ar fi fost înțepat în zona abdomenului cu un corp ascuțit, a preciza MAI.

Ajuns la fața locului, echipajul medical a constat decesul bărbatului, în vârstă de 41 de ani.

Tânăra violată a fost dusă la spital, pentru îngriji medicale.

O echipă formată din polițiști de investigații criminale de la IPJ Constanța și specialiști ai Direcției de Investigații Criminale și ai Institutului Național de Criminalistică din Poliția Română au făcut cercetarea la fața locului.

Ancheta este coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Criminalul care a ucis, vineri dimineață, un bărbat din Corbu iar mai apoi i-a violat cu bestialitate fiica în vârstă de 20 de ani, i-a reproșat victimei, înainte să-i ia viața, că ar fi avut o relație amoroasă cu soția lui. Acesta i-ar fi strigat că, drept pedeapsă, o să-i violeze unul dintre copii. A urmat o luptă în urma căreia individul mascat i-a tăiat lui Gheorghe Zaharia gâtul și un braț, după care i-a legat soția de un calorifer și a violat-o pe fiica cea mare a victimei.


Citește și:

Înainte să-i taie gâtul, criminalul din Corbu i-a strigat victimei de ce a venit să-i violeze copilul. „Ai trăit cu nevasta mea!”

Fratele bărbatului ucis în propria casă, în Corbu: „A băgat cuțitul în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Trei copii erau în casă” – VIDEO

Mesaj sfâșietor transmis de soția bărbatului măcelărit la Corbu. Zeci de cunoscuți au reacționat pe rețelele de socializare

Ministrul de Interne, despre crima de la Corbu: ”Este vorba de un dement. Avem un cerc de suspecți, cred că suspectul va fi reținut în câteva ore” – VIDEO